Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Καλησπερίζω τους ζωόφιλους του Forum :angel:
Ενημέρωση: την επόμενη Κυριακή 25.10.09 στις 11 το πρωί διοργανώνονται στη Ρεματιά Χαλανδρίου Καλλιστεία ζώων!!!
Όσοι αγαπάτε τα ζωάκια και θέλετε να δείτε κάτι διαφορετικό ωραία θα ήταν να έρχοσασταν,να σας γνωρίσω κι από κοντά.
Πιθανως να ερθω.Ειμαι Κρητη ακομα,περιμενω να παρω μια απαντηση να δω αν θα με παρουν Νοεμβριο η Φεβρουαριο φανταρο.Αν η απαντηση ειναι Φεβρουαριο,τοτε θα ανεβω Αθηνα και θα εχω χρονο.Αλλιως εχω μετακομιση και θα ψιλοπνιγομαι.
Στεφανια,Γιαννη με λενε.Τελικα δε θα ερθω,δε μου απαντανε ρε παιδι μου για το ποτε θα με παρουν φανταρο.
Σαρ-πει θα εχει εκει?Η κοπελια μου εχει κολλημα με αυτο το σκυλο(ειναι αυτος που εχει πτυχες στο δερμα,αλλα αφου ασχολεισαι μαλλον θα το ηξερες!)
Εγω το σκεφτομαι να βαλω στο σπιτι ζωα παροτι τ'αγαπαω,διοτι φοβαμαι οτι θα μου χαλασουν τα μηχανηματα,στερεοφωνικα και τετοια,ξερεις εσυ![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.