Χαρίζονται !

Re: Απάντηση: Χαρίζονται !

Σιγά μην εκφράσω γνωμη στο τέστ..
Εχω εκφράσει γνώμη για τον Στραβίνσκυ και γιά το αριστούργημά του απο το avforum,σε παλιές ενδιαφέρουσες συναντήσεις,που δεν ήταν λούνα-πάρκ..............

Διακρίνω μια μικρή απαξίωση και ειρωνεία εκτός αν δεν ερμηνεύω σωστά τη χρήση της λέξης λούνα παρκ οπότε θεώρησε τα παρόντα ως μη γραφέντα. Παρόμοια απαξίωση όμως δεν είχα παρατηρήσει στο αντίστοιχο test με τον Bach. Αν έχω δίκιο (ελπίζω να μην έχω) απλά εκφράζω τη λύπη μου.

Υπάρχουν συζητήσεις λούνα πάρκ και συζητήσεις με ενδιαφέρον..
Τώρα εάν θα πρέπει κάθε τί που επαναλαμβανεται να αντιμετωπίζεται με τον ίδιο ενθουσιασμό απο τους συμμετέχοντες στην μουσική κατηγορία,είναι υποκειμενικό...

. ειρηνη

vandi_foivos_02.jpg

Ναι,αλλά τα περί ´ξεκαβαλημάτων´να λείπουν...

Το ξέρω Σπύρο μου, ήταν βαρύ.
Κατανοώ όμως το θυμό του Δημήτρη, γιατί πήγε να κάνει μια καλή κίνηση και του το βγάλατε ξυνό.

Απ' όσο ξέρω, έχετε καλές σχέσεις, οπότε δε νομίζω να κρατήσετε και μούτρα τώρα...

Ναι,αλλά τα περί ´ξεκαβαλημάτων´να λείπουν...

Και οι ειρωνείες περί συγκρίσεως με "Φοίβους" ομοίως..

Αλλωστε εσύ μίλησες για Λούνα Παρκ.Το Λούνα Παρκ έχει αλογάκια ως γνωστόν.Σε προέτρεψα λοιπόν απλά να κατέβεις μη ζαλιστείς..

Και οι ειρωνείες περί συγκρίσεως με "Φοίβους" ομοίως..

Αλλωστε εσύ μίλησες για Λούνα Παρκ.Το Λούνα Παρκ έχει αλογάκια ως γνωστόν.Σε προέτρεψα λοιπόν απλά να κατέβεις μη ζαλιστείς..

Φυσικά και οι συγκρίσεις με Φοίβους ισχύουν αυτούσιες..
Οπως και τα περί Λουνα Πάρκ.

-Στέργιο (κακαλιέ) λυπάμαι αν σε στενοχώρησα αλλά όντως μιλάμε για υποκειμενισμό.Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την "ενόχλησή" σου.

Κάτσε γιατί εύκολα θα παρεξηγηθούμε ρε συ.

Δεν έβαλα καμιά φατσούλα στο μνμ μου, κακώς.

Δεν ενοχλήθηκα, απλά εξεπλάγην!

:smash:

Παιδιά, πέρα από τα υποκειμενικά γούστα που έχουμε, υπάρχουν έργα που είναι αριστουργήματα είτε μας αρέσουν είτε όχι. Η 'Ιεροτελεστία της Ανοιξης' είναι ένα από αυτα. Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου. Το ίδιο συμβαίνει και με έργα ατονικού ύφους. Στα δικά μου αυτιά ακούγονται μπερδεμένα και χωρίς νόημα. Αυτό προφανώς δεν λέει τίποτα για το έργο. Λέει απλά οτι η δική μου μουσική αντίληψη δεν δέχεται το έργο, δεν το κατανοεί, έστω πρός το παρόν. Δεν είναι κακό να το παραδέχεται κανείς αυτό. Κι ο Ριχτερ είχε δηλώσει οτι δυσκολεύεται να κατανοήσει τον Mozart...

Re: Απάντηση: Χαρίζονται !

Κοίτα να δείς που ξεκίνησα όλο χαρά να χαρίσω δυο cd τα οποία για χ λόγους δεν μου αρέσουν και θα βρεθώ και απολογούμενος ξαφνικά.

Ε, αυτό δεν το είχα φανταστεί..

έκανες λάθος στο σερβίρισμα :popcorn:
αν αύριο βγεί ένας και πεί "χαρίζω τα ΑΒΒΑ γιατί θεωρώ πως οι απλοϊκές μελωδίες τους απευθύνονται σε παιδάκια του νηπιαγωγείου" εσύ θα "στραβώσεις".
Κάτι ανάλογο έγινε και εδώ.