Χαρίζονται !

Πραγματικά λυπάμαι,

είμουν ο πρώτος που διάβασα την χορηγία του Δημήτρη, και ο μόνος λόγος που δεν έγραψα ότι τα θέλω εγώ, ήταν επειδή πιστεύω πως τέτοιες χειρονομίες είναι καλή αφορμή και για γνωριμία με νέα μέλη (άλλωστε ο Δημήτρης χρωστάει ήδη ένα CD)

Ειλικρινά δεν έφτασα καν στο λόγο που τα δίνει για να σχολιάσω πως μου φάνηκε. Αυτό που μου φάνηκε απίστευτο είναι πως ένα τόσο απλό θέμα των 5 ποστ έχει πιάσει τα 60. Τώρα τον διαιτητή σε ξένη κατηγορία δεν τον κάνω, το μόνο σίγουρο είναι πως κάθε τέτοιος "καυγάς" είναι εύκολο να αποφευχθεί αν τουλάχιστον ένα από τα δυο μέρη το επιδιώξει

Αυτό κατάλαβες Νικο??
Εδώ ο κυριος θεώρησε οτι έβαλα και υποκίνησα εγώ προσωπικά τον meletov να ξανανοίξει θέμα ´εναντιον´ του...
Τι να λέμε τώρα??
Και επειδή διαφώνησα με τα σχόλια του θα γράφει τέτοιες συκοφαντίες δημοσίως και θα μου μιλάς για ´καυγά´δύο πλευρών??
Για διάβασε σε παρακαλώ πολύ τά γραφόμενα που μονον υπονοούμενα δεν είναι.
Δεν σού ζητώ να πάρεις θέση,αλλά τουλάχιστον να μήν υπάρχει αναφορά γενικώς περί ´καυγά´...................

Last edited:
πιστεύω πως τέτοιες χειρονομίες είναι καλή αφορμή και για γνωριμία με νέα μέλη
:SFGSFGSF:

Μετα απο αυτο που διαδραματιστηκε εδω σε αυτο το θεμα,πιστευετε οτι θα ειχε "το σθενος" καποιο νεο μελος να λαβει μερος απλα στη συζητηση?

Νοιωθω σαν να με 'περιμενουν στη γωνια' ...που τολμω να αγνοω στη ζωη μου ακομη,τους "Πλανητες" του Χολστ....

Ανεκτικοτητα, λιγοτερη επιθετικοτητα και αφθονοτερο χιουμορ θα ηταν τα συστατικα που θα επιθυμουσα να εχει το με γαστριμαργικη μαεστρια φροντισμενο μουσικο "δειπνο" που μας προσφερετε.....Γαλαντομια και σ αυτο,θα παρακαλουσα!

Αν είναι να χαρίσουμε κάτι ρε παιδιά ( "χορηγούς" θα μας ονόμαζε ο Νίκος ) , ας μην το κάνουμε απαξιώνοντας αυτό που χαρίζουμε . Δεν έχει νόημα έτσι . Δωρίζουμε πράγματα που αγαπάμε για να τα γνωρίσουν και άλλοι και να μοιραστούν την χαρά μας . ( Αμα ήταν έτσι κι εγώ θα χάριζα τον Scott Walker αλλά δεν θέλω να πικραθώ με αυτόν που θα το πάρει ανυποψίαστος . Τι μου φταίει ο άνθρωπος :flipout::flipout: ).

Για τα υπόλοιπα , ενδεχομένως να μην υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά , αλλά εμείς δεν βλέπουμε ούτε το ένα ούτε το άλλο .

Μετα απο αυτο που διαδραματιστηκε εδω σε αυτο το θεμα,πιστευετε οτι θα ειχε "το σθενος" καποιο νεο μελος να λαβει μερος απλα στη συζητηση?

Νοιωθω σαν να με 'περιμενουν στη γωνια' ...που τολμω να αγνοω στη ζωη μου ακομη,τους "Πλανητες" του Χολστ....

Ανεκτικοτητα, λιγοτερη επιθετικοτητα και αφθονοτερο χιουμορ θα ηταν τα συστατικα που θα επιθυμουσα να εχει το με γαστριμαργικη μαεστρια φροντισμενο μουσικο "δειπνο" που μας προσφερετε.....Γαλαντομια και σ αυτο,θα παρακαλουσα!

Με συγχωρείτε... Κανείς δεν περιμένει στην γωνία κανέναν. Αλλά, επειδή την αγαπάμε τη μουσική πολύ, νιώθουμε λίγο άσχημα αμα μας την απαξιώνουν. Αυτό προκύπτει από τα προηγούμενα posts, αν διαβάσατε :)

Απάντηση: Re: Χαρίζονται !

Πολύ εύκολα βγάζετε συμπεράσματα.
Κανείς δέν ζήτησε απο κανέναν να γνωρίζει οτιδήποτε.
Ουτε ζητάμε πτυχία.
Και απ´ότι φαίνεται ανοίγουν πολλά θέματα στην κατηγορία,που συμμετέχουν εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι..
Αλλά ξέρετε ,τελικά πολύ εύκολα σε αυτή την κοινωνία,γίνονται τά ´θύματα´συμπαθή..
Μονον που μερικοί δέν είμαστε διατεθιμένοι να ´καβαληθούμε´απο τα ´θύματα´.
Και όποιος αγαπά τήν καλή μουσική απ´όλα τα είδη έχει θέση...

Με συγχωρείτε... Κανείς δεν περιμένει στην γωνία κανέναν. Αλλά, επειδή την αγαπάμε τη μουσική πολύ, νιώθουμε λίγο άσχημα αμα μας την απαξιώνουν. Αυτό προκύπτει από τα προηγούμενα posts, αν διαβάσατε :)

Ευγενικε μου κυριε,σας κατανοω...:smile:

Καλημέρα σε όλους.

νεα εβδομάδα,νέες αφετηρίες και η ζωή συνεχίζεται.

Μια και ανοιξα εγώ το θέμα θεωρώ πως πρέπει εγώ να το "κλέισω" λιγο.

Κατ αρχήν -για τους θιγέντες- δεν απαξίωσα καμμία Μουσική,κανένα έργο ,κανένα δημιουργό.Αυτό που απαξίωσα ήταν η δική μου αντίληψη ως προς τα συγκεκριμμένα έργα και ´φυσικά όχι προς τους φίλους και και λάτρεις των έργων αυτών.Ισως η διατύπωσή μου να ήταν αδόκιμη.
Κανείς δεν θέλει εδώ μέσα την απαξίωση της Μουσικής (τα ακούς Σωτήρη?) αν και πολλάκις έχει συζητηθεί εδώ μέσα άκομψα.

Οσο για τον Σπύρο ,παρ όλο που μου χούμηξε πρώτος,οφείλω να πώ οτι τον αδίκησα στην αντεπίθεσή μου χαρακτηρίζοντάς τον ως "υποκινητή" μιας θλιβερής επίθεσης από κάποιο μέλος στο πρόσωπό μου,κατα το πρόσφατο παρελθόν.
Ηταν αρκετά χοντρό και του ζητάω συγγνώμη.
Τα περί Λούνα Παρκ και λοιπά τα προσπερνώ καθώς δεν μ αρέσει να κολλάω σε μικροκαβγάδες,οπου και οι δύο μπορεί να έχουν κάποια στιγμή δίκιο αλλά και άδικο.
Τον Σπύρο τον θεωρώ φίλο μου,τον εκτιμώ και δεν θα καθήσω να πεισμώσω,όπως φαντάζομαι και ελπίζω να πράξει και ο ίδιος.
Αλλωστε του όφειλα μια συγγνώμη γιατί τον συκοφάντησα αδίκως.
Τέλος´ο Φεβρουάριος είναι άτιμος μήνας,διπλού πένθους για μένα και θα ήθελα να μη βαράτε πολύ και να δείχνετε και λίγη κατανόηση,τουλάχιστον όσοι με ξέρετε.

Στο κάτω κάτω,καλώς ή κακώς παιδιά έιμαστε.Μεγάλα μεν,παιδιά δε..

Να στε καλά και φυσικά οι "προσφορές" μου ισχύουν στο ακέραιο.(χωρίς να μειώνω την αξία των έργων..)

Re: Απάντηση: Χαρίζονται !

Καλημέρα σε όλους.

Κατ αρχήν -για τους θιγέντες- δεν απαξίωσα καμμία Μουσική,κανένα έργο ,κανένα δημιουργό.Αυτό που απαξίωσα ήταν η δική μου αντίληψη ως προς τα συγκεκριμμένα έργα και ´φυσικά όχι προς τους φίλους και και λάτρεις των έργων αυτών.Ισως η διατύπωσή μου να ήταν αδόκιμη.
Κανείς δεν θέλει εδώ μέσα την απαξίωση της Μουσικής (τα ακούς Σωτήρη?) αν και πολλάκις έχει συζητηθεί εδώ μέσα άκομψα.

Οσο για τον Σπύρο ,παρ όλο που μου χούμηξε πρώτος,οφείλω να πώ οτι τον αδίκησα στην αντεπίθεσή μου χαρακτηρίζοντάς τον ως "υποκινητή" μιας θλιβερής επίθεσης από κάποιο μέλος στο πρόσωπό μου,κατα το πρόσφατο παρελθόν.
Τα περί Λούνα Παρκ και λοιπά τα προσπερνώ καθώς δεν μ αρέσει να κολλάω σε μικροκαβγάδες,οπου και οι δύο μπορεί να έχουν κάποια στιγμή δίκιο αλλά και άδικο.
Τον Σπύρο τον θεωρώ φίλο μου,τον εκτιμώ και δεν θα καθήσω να πεισμώσω,όπως φαντάζομαι και ελπίζω να πράξει και ο ίδιος.
Τέλος´ο Φεβρουάριος είναι άτιμος μήνας,διπλού πένθους για μένα και θα ήθελα να μη βαράτε πολύ και να δείχνετε και λίγη κατανόηση,τουλάχιστον όσοι με ξέρετε.

Να στε καλά και φυσικά οι "προσφορές" μου ισχύουν στο ακέραιο.(χωρίς να μειώνω την αξία των έργων..)

Δεν χρειάζεται να ακούσω κάτι Δημήτρη :) Στο #65 δεν μιλώ για γενική απαξίωση της μουσικής, αλλά για την απαξίωση της "μουσικής μας", δηλαδή των μουσικών γούστων του καθενός. Με άλλα λόγια, για μια ευαισθησία που έχεις κι εσύ κι εγώ και όλοι εδώ. Οσο αφορά το αρχικό σου post στο νήμα, τοποθετήθηκα στο #39.

Λοιπόν , ποιό είναι το συμπέρασμα μετά απο όλα αυτά ;

Ας μη βιαζόμαστε να γράψουμε αν δε σκεφτούμε καλά πριν , γιατί είναι κρίμα κι άδικο να δημιουργούνται τέτοια θέματα , χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει σοβαρός λόγος , πέρα απο το πληκτρολόγιο και τον παρορμητισμό.
Αφού στο τέλος θα τα βρούμε μεταξύ μας γιατί να τσακωνόμαστε ;

Ψηνομαι να ανοιξω θεμα "χαριζεται φανελα του γαυρου" και απο κατω την αποψη μου. Κολαση θα γινει.:flipout::flipout:
Καλη βδομαδα.

Απάντηση: Re: Χαρίζονται !

Ψηνομαι να ανοιξω θεμα "χαριζεται φανελα του γαυρου" και απο κατω την αποψη μου. Κολαση θα γινει.:flipout::flipout:
Καλη βδομαδα.

Υπάρχουν και χειρότερα.
Χαρίζεται δωρεάν Βύντρας στον κύριο Μπάμπη Κ,φυσικά με πολλή-πολλή αγάπη..
Διαθέτομεν και ανταλλακτικά άκρου ποδός γιά αποτελεσματικότερες ´προσπάθειες´.:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Καλημέρα σε όλους.

Εντάξει Δημήτρη.
Ειμαστε αρκετά χρόνια εδώ μαζί...
Πολλά μπορεί νάμαι αλλά στην ταινία ´Οι Ζωές τών Αλλων´δέν έχω πρωταγωνιστήσει ποτέ..:flipout::flipout:

Η αλήθεια είναι Δημήτρη ότι αυτό το "σας τα χαρίζω" ακούστηκε λιγάκι σαν "σας τα πετάω στο κεφάλι......."

Δεν με πείραξε όμως και το θεώρησα σαν ...πείραγμα ή εν πάση περιπτώσει βρε αδερφέ όλο με το "σεις και με το σας" θα εκφραζόμαστε;

Από κει και πέρα η μία κουβέντα έφερα την άλλη και...

δεν θέλησα να πάρω θέση γιατί σας θεωρώ όλους μια παρέα εκεί κάτω. Εγώ νοιώθω κάπως ξένος καθότι σχεδόν κανέναν σας δεν γνωρίζω προσωπικά.

Πάντως πραγματικά χαίρομαι που το ζήτημα έληξε ομαλά! -bye-