Χαρίζονται !

Re: Απάντηση: Χαρίζονται !

Υπάρχουν συζητήσεις λούνα πάρκ και συζητήσεις με ενδιαφέρον..
Τώρα εάν θα πρέπει κάθε τί που επαναλαμβανεται να αντιμετωπίζεται με τον ίδιο ενθουσιασμό απο τους συμμετέχοντες στην μουσική κατηγορία,είναι υποκειμενικό...

Επειδή χθες με πήρε ο ύπνος και δεν πρόλαβα ν'απαντήσω, δυο λόγια σήμερα.

Σπύρο σου οφείλω ένα ''ευχαριστώ'' για τους χαρακτηρισμούς σου περί μη-σοβαρών συζητήσεων και συζητήσεων λούνα παρκ.
Τι να κάνουμε, κάποιοι εξ ημών δυνάμεθα σε συζητήσεις χαμηλότερου επιπέδου.
Ελπίζω να μην ''πέφτει'' ο μέσος όρος του επιπέδου του Forum. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο απολογούμαι.
Επίσης , προσπαθώ στις διαφωνίες (ακόμη και στους -σπάνιους- καυγάδες μου) με κάποιον να μην καταφεύγω σε προσωπικές προσβολές και να κρατώ ένα επίπεδο.

Τα παραπάνω χωρίς εμπάθεια και διάθεση προσωπικής προσβολής (δεν με χαρακτηρίζει κάτι τέτοιο), μόνο λίγη πίκρα.

Σπύρο σου οφείλω ένα ''ευχαριστώ'' για τους χαρακτηρισμούς σου περί μη-σοβαρών συζητήσεων και συζητήσεων λούνα παρκ.
Ελπίζω να μην ''πέφτει'' ο μέσος όρος του επιπέδου του Forum. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο απολογούμαι.
Επίσης , προσπαθώ στις διαφωνίες (ακόμη και στους -σπάνιους- καυγάδες μου) με κάποιον να μην καταφεύγω σε προσωπικές προσβολές και να κρατώ ένα επίπεδο.

Διονύση, μάζεψε το ζωνάρι σου: το να μη βρίσκουμε ενδιαφέρον σε κάποιες συζητήσεις επ ουδενί χαρακτηρίζει αυτους που συμμετέχουν σ αυτές.
Κι εσύ, αν δεν κάνω λάθος, δεν ανακατεύεσαι στα Αθλητικά.
Μήπως να παραξηγηθούμε και να σου ζητήσουμε και το λόγο; :blink:

Διονύση, μάζεψε το ζωνάρι σου: το να μη βρίσκουμε ενδιαφέρον σε κάποιες συζητήσεις επ ουδενί χαρακτηρίζει αυτους που συμμετέχουν σ αυτές.
Κι εσύ, αν δεν κάνω λάθος, δεν ανακατεύεσαι στα Αθλητικά.
Μήπως να παραξηγηθούμε και να σου ζητήσουμε και το λόγο;

Κώστα καλημέρα.
Το ζωνάρι μου γενικά το έχω μαζεμένο λόγω ιδιοσυγκρασίας.
Ναι ,όντως δεν ανακατεύομαι στ'αθλητικά με τη διαφορά όμως ότι δεν χαρακτηρίζω αυτούς που συμμετέχουν εκεί ούτε χαρακτηρίζω τα θέματα με θρύλους και βαζέλες ως μη σοβαρά. Ακόμη και αν τα θεωρώ ως τέτοια θα το κρατήσω για μένα και επ'ουδενί λόγο θα προσβάλλω κάποιον για την ενασχόλησή του με αυτά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Χαρίζονται !

Τα παραπάνω χωρίς εμπάθεια και διάθεση προσωπικής προσβολής (δεν με χαρακτηρίζει κάτι τέτοιο), μόνο λίγη πίκρα.

Διονυση επετρεψε μου δεν ειδα καμμια προσωπικη προσβολη από τον Σπυρο
για το ατομο σου απεναντιας βλεπω ότι σ εκτιμα ιδιαιτερως κα τωρα αν δεν του αρεσουν ορισμενες καταστασεις και λεγομενα εχει το θαρρος να βγαινει να τα λεει και νομιζω ότι αυτές οι αντιρησεις είναι καλυτερες από
από κατι χαριτωμενιες και ψευτοκολακιες

H γνωστή επωδός.
Δεν καταλαβαίνω γιατί παίρνεις ολο το βάρος τών συζητήσεων λούνα πάρκ εσύ,αλλά τέλος πάντων...
Εάν τη επόμενη φορά δείς μία αγγελία στην οποία να γράφεται:'Πωλείται εμφανίσιμος σκύλος,ο οποίος όμως είναι κουτσός,δαγκώνει και χέζει στό χαλί μου και σάς τον χαρίζω,αλλά ως γνωστόν το χέσιμο στο χαλί σε κάποιους μπορεί να αρέσει´εσύ βγές να συμμετέχεις και να χειροκροτήσεις κιόλας...
Απο εκεί και πέρα καλό θάταν μερικοί πού δεν έχουν ιδέα για ορισμένα πράγματα και τόχουν παραδεχτεί να μήν εμφανίζοντια σαν χειροκροτητές ´επιφανών απόψεων´γιατί αυτό δείχνει τουλάχιστον αγένεια καί εμπάθεια.Δεν χρειάζεται να αποθεώνουμε και τήν ημιμάθεια τώρα.....
Ο καθείς στο είδος του και ο Λουμίδης στούς καφέδες του..
Με τά παραπάνω δεν έχεις καμιά σχέση,αλλά απαντώ εσένα επειδή θεωρώ οτι αξίζει τον κόπο να συνομιλώ μαζί σου..
Κακώς μπλέχτηκες στην μέση μιά κουβέντας,η οποία προσωπικά σε αφορά ελάχιστα.Και ναι θεωρώ οτι η μουσική κατηγορία θα πρέπει να ξεχωρίζει απο την καφέ ,που οφειλει να είναι πολύ πιό ανάλαφρη.
Γιά τα υπόλοιπα,που πάλι δεν σε αφορούν επί προσωπικού,ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω γιατί έχω αρχίσει να σκέπτομαι οτι μερικοί μάλλον δεν έχουν και τόσο λάθος οταν έγραφαν με bold γράμματα.
Αυτά και ελπίζω ναγινα κατανοητός οτι με σένα δεν υπάρχει θέμα.
Υ.Γ.
Η αλήθεια είναι πώς κοιτάζοντας το index παρουσιάσεων πού έχουν επιμεληθεί αρχικά ο Παναγιωτίδης και εν συνεχεία οι δύο νέοι διαχειριστές μας μέ τόση προθυμία,αρχίζω να σκέπτομαι οτι υπάρχουν εκεί μέσα τόσα πολλά μαργαριτάρια ,που φαίνεται ότι κάποιοι δεν μπορούν να το αντέξουν,μιά και έχουν γραφτεί με τόση αγάπη(και αναφερομαι για ολα τα είδη τής μουσικής).
Αυτά και πάλι δεν αφορουν εσένα προσωπικά,αλλά μιά και παραπονέθηκες ,μου δινεις την αφορμή να τά γράψω.
Και καλό θάταν να μήν επανέλθουμε στον υποκειμενισμό περί Τέχνης γιατί η μόνη μου απάντηση θα είναι το υπέροχο ,ειλικρινές και εντιμό πόστ τού Busoni,που υπάρχει παραπάνω.
Εκεί φαίνεται ολοκάθαρα τι σημαίνει άνθρωπος με ανοικτά αυτιά.
Γιά πολλοστή φορά σού επισημαίνω οτι τα παραπανω δεν σε αφορουν προσωπικά αλλά θεωρώ οτι αξίζει να κάνω quote σε σένα.
Καλημέρα.

Last edited:
Το μονο κακο με τον Σουρλα είναι ότι θεωρει ολους αυτους τους κλασσικους
στην ιδια κατηγορια με τους Μπητλαρες μου

Για φαντασου να τους ειχε και καλυτερους !!!!

.

Το μονο κακο με τον Σουρλα είναι ότι θεωρει ολους αυτους τους κλασσικους
στην ιδια κατηγορια με τους Μπητλαρες μου

Για φαντασου να τους ειχε και καλυτερους !!!!

.

Οχι βρε.Απλά απο μικρός ήμουν Stones,οπως και Ολυμπιακός.:ernaehrung004::ernaehrung004:

Χαρίζονται τα παρακάτω cd..

4777160.jpg

4636272.jpg

Μερικοί θεωρούν την άναρχη συσσώρευση ήχων ως Μουσική,άλλοι πάλι όχι.

Εγώ ανήκω στους δεύτερους.
Παρά τις ακροάσεις και τον αρχική περιέργεια, διαπίστωσα πως αδυνατώ να ακούσω τα παραπάνω (εκτός του Strauss),ούτε καν ως background.Με ενοχλούν αφάνταστα.
Χωρίς καμμία μομφή για κάποιους που τους αρέσουν τα συγκεκριμμένα έργα.Αλλωστε η Μουσική έχει τόσους ορίζοντες και θαυμαστές που ούτε το σύμπαν μπορεί να τους χωρέσει ενίοτε.

Οπότε όποιος ενδιαφέρεται για τα παραπάνω δισκάκια,ευχαρίστως να του τα χαρίσω..:ernaehrung004:

αρχηγε νομιζω οτι παντα κραταγες αντιγραφα ασφαλειας ...μπορω να τα εχω?:ADFADF1::ADFADF1:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Χαρίζονται !

H γνωστή επωδός.
Δεν καταλαβαίνω γιατί παίρνεις ολο το βάρος τών συζητήσεων λούνα πάρκ εσύ,αλλά τέλος πάντων...
Εάν τη επόμενη φορά δείς μία αγγελία στην οποία να γράφεται:'Πωλείται εμφανίσιμος σκύλος,ο οποίος όμως είναι κουτσός,δαγκώνει και χέζει στό χαλί μου και σάς τον χαρίζω,αλλά ως γνωστόν το χέσιμο στο χαλί σε κάποιους μπορεί να αρέσει´εσύ βγές να συμμετέχεις και να χειροκροτήσεις κιόλας...
Απο εκεί και πέρα καλό θάταν μερικοί πού δεν έχουν ιδέα για ορισμένα πράγματα και τόχουν παραδεχτεί να μήν εμφανίζοντια σαν χειροκροτητές ´επιφανών απόψεων´γιατί αυτό δείχνει τουλάχιστον αγένεια καί εμπάθεια.Δεν χρειάζεται να αποθεώνουμε και τήν ημιμάθεια τώρα.....
Ο καθείς στο είδος του και ο Λουμίδης στούς καφέδες του..
Με τά παραπάνω δεν έχεις καμιά σχέση,αλλά απαντώ εσένα επειδή θεωρώ οτι αξίζει τον κόπο να συνομιλώ μαζί σου..
Κακώς μπλέχτηκες στην μέση μιά κουβέντας,η οποία προσωπικά σε αφορά ελάχιστα.Και ναι θεωρώ οτι η μουσική κατηγορία θα πρέπει να ξεχωρίζει απο την καφέ ,που οφειλει να είναι πολύ πιό ανάλαφρη.
Γιά τα υπόλοιπα,που πάλι δεν σε αφορούν επί προσωπικού,ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω γιατί έχω αρχίσει να σκέπτομαι οτι μερικοί μάλλον δεν έχουν και τόσο λάθος οταν έγραφαν με bold γράμματα.
Αυτά και ελπίζω ναγινα κατανοητός οτι με σένα δεν υπάρχει θέμα.
Υ.Γ.
Η αλήθεια είναι πώς κοιτάζοντας το index παρουσιάσεων πού έχουν επιμεληθεί αρχικά ο Παναγιωτίδης και εν συνεχεία οι δύο νέοι διαχειριστές μας μέ τόση προθυμία,αρχίζω να σκέπτομαι οτι υπάρχουν εκεί μέσα τόσα πολλά μαργαριτάρια ,που φαίνεται ότι κάποιοι δεν μπορούν να το αντέξουν,μιά και έχουν γραφτεί με τόση αγάπη(και αναφερομαι για ολα τα είδη τής μουσικής).
Αυτά και πάλι δεν αφορουν εσένα προσωπικά,αλλά μιά και παραπονέθηκες ,μου δινεις την αφορμή να τά γράψω.
Και καλό θάταν να μήν επανέλθουμε στον υποκειμενισμό περί Τέχνης γιατί η μόνη μου απάντηση θα είναι το υπέροχο ,ειλικρινές και εντιμό πόστ τού Busoni,που υπάρχει παραπάνω.
Εκεί φαίνεται ολοκάθαρα τι σημαίνει άνθρωπος με ανοικτά αυτιά.
Γιά πολλοστή φορά σού επισημαίνω οτι τα παραπανω δεν σε αφορουν προσωπικά αλλά θεωρώ οτι αξίζει να κάνω quote σε σένα.
Καλημέρα.

Καλημέρα Σπύρο.
Μάλλον παρεξήγησα όπως φαίνεται. :confused:
Θεώρησα ότι τα περί λούνα παρκ αφορούσαν τον εισηγητή του θέματος (την αφεντιά μου) και δεν τα περίμενα από σένα.
Παρακαλώ (αν μπορείς) να θεωρήσεις όσα έγραψα ως ουδέποτε γραφέντα (ήδη αισθάνομαι άσχημα).
Δέξου επίσης τις απολογίες μου αν είπα κάτι που σε πείραξε.
Καλή Κυριακή.

Σπυρο επειδη βλεπω μια μικρουλα φωτογραφια μου στα γραπτα σου και επειδη οπως χιλιαδες φορες εχουμε πει το πληκτρολογιο ειναι ατιμο πραγμα θα κανω μια διευκρινηση.
Η εκφραση του Μηστου μου αρεσε πολυ σαν συμπηκνωμενη προταση που μπορω να χρησιμοποιω οταν θελω να πω οτι κατι δεν μου αρεσει επειδη ειναι (στο μυαλο μου και στα αυτια μου ετσι) ατακτως ερριμενα!!!
Κατι σαν Mars volta δηλαδη (οκ ας μου τα χωσει τωρα και ο Τζιμης!!)

Σε καμμια περιπτωση δεν εννοουσα το περιεχομενο των εργων που χαριζει ο Δημητρης για τους απλουστατους λογους
α)δεν τους εχω ακουσει ποτε μου
β)η κλασικη μουσικη ειναι εξω απο τα ενδιαφεροντα μου προς το παρον αρα ειμαι και παντελως ανικανος να εκφερω γνωμη.

με συγχισες τωρα και παω να βαλω πετρολουκα να ακουσω για να ηρεμησω:ernaehrung004:

έκανες λάθος στο σερβίρισμα :popcorn:
αν αύριο βγεί ένας και πεί "χαρίζω τα ΑΒΒΑ γιατί θεωρώ πως οι απλοϊκές μελωδίες τους απευθύνονται σε παιδάκια του νηπιαγωγείου" εσύ θα "στραβώσεις".
Κάτι ανάλογο έγινε και εδώ.

Καληέρα Κώστα μου.

Φυσικά και θα στραβώσω,άλλωστε τόσα ψχρόνια λίγο πολύ αυτό ακούω.Δεν θα τον πιάσω απ τον λαιμό όμως,ούτε θα τον εξαναγκάσω να παραδεχτεί το αντίθετο.
Υποτίθεται οτι εδώ μεσα οι περισσότεροι γνωριζόμαστε.Θα μπορούσε κάποιος που θίχτηκε να μου "την πεί" με ένα τηλέφωνο ή ένα πμ.Μπορεί και να έσφαλα στην διατύπωσή μου.

Απ το σημείο αυτό όμως να επικαλούμαστε ημιμάθειες,λούνα παρκ,Φοίβους,"αυτούς που έγραφαν με bold" κλπ ως αντίλογο ,ε είναι κάπως χοντρό δεν νομίζεις ?Δεν έχουμε να χωρίσουμε και τίποτα στην τελική.
Οσο για το Λούνα Παρκ δεν νομίζω να συνέβαλα εγώ στη δημιουργία του.
Τώρα αν καποιοι ξαφνικά με έχουν στην μπούκα για χ λόγους τους οποίους και δεν γνωρίζω, βρήκαν την αφορμή,πάλι αδυνατώ.
Αυτά.

Υ.Γ. Ζωνάρι δεν λύνω για κανέναν.Ολοι έχουμε τις παραξενιές μας και τις "δύσκολες μέρες" μας.Προπαθώ να κατανοώ στο μέτρο που μου δίνεται.

Μάλλον μου λύθηκε η απορία για το ποιός ανακίνησε το θέμα με το διαγραμμένο ποστ με Bold και κεφαλαία,συμπαθούς κατά τα άλλα μέλους,την εκ νέου ανάρτησή του και την σιωπή..

Νομίζω οτι καλά θα κάνεις να συμμαζευτείς γενικώς γιατί έχεις ξεφύγει τελείως.
Και να προσέχεις τι γράφεις,όσον αφορά στα υπονουμενά σου...
Αντε γιατί επανειλημένα έχεις λυσσάξει εάν σού θίξουμε την Βισση ή τούς Abba.
Oσο για την αγγελία δώρου φάνηκε σε μένα και το έγραψα πεντακάθαρα οτι ήταν αφοριστική..
Τα φαντάσματα που βλέπεις περί υποκινήσεως άλλων μελών μέσα σου.
Δεν σού επιτρέπω.

Νομίζω οτι καλά θα κάνεις να συμμαζευτείς γενικώς γιατί έχεις ξεφύγει τελείως.
Και να προσέχεις τι γράφεις,όσον αφορά στα υπονουμενά σου...
Αντε γιατί επανειλημένα έχεις λυσσάξει εάν σού θίξουμε την Βισση ή τούς Abba.
Oσο για την αγγελία δώρου φάνηκε σε μένα και το έγραψα πεντακάθαρα οτι ήταν αφοριστική..
Τα φαντάσματα που βλέπεις περί υποκινήσεως άλλων μελών μέσα σου.
Δεν σού επιτρέπω.

Εσύ έχεις ξεφύγει τελείως και νομίζεις οτι γράφεις στα αθλητικά.
Για θύμισέ μου πότε έχω λυσσάξει για την Βίσση ή τους Abba? εσύ που ψάχνεις τα index με τις ώρες.γιατί εγώ δεν θυμάμαι ποτέ να έχω λυσσάξει.Πλάκες κάνουμε εδώ μέσα.
Εσύ είχες γίνει τούρμπο οταν κάποιος τόλμησε να αμφισβητήσει τον Μάλερ.
Αφοριστικός δεν ήμουν. Υπερβολικός μπορεί..
Δεν μπορούσες να μου το "δείξεις" διαφορετικά ?Εσ'υ άρχισες την επίθεση και μου λες να μαζευτώ ?
Τα υπονοούμενα επίσης περί μελών με bold που είχαν δίκιο ,πάλι εσύ τα έγραψες.

Προς τί η έξαψή σου? Και ειδικά η δική σου.Τόσοι σπεύσαν να δηλώσουν οτι τα θέλαν τα δισκάκια χωρίς να θιχτούν.Μήπως περιμένεις στην γωνία γενικώς ?
Λέω..

Εσύ έχεις ξεφύγει τελείως και νομίζεις οτι γράφεις στα αθλητικά.
Για θύμισέ μου πότε έχω λυσσάξει για την Βίσση ή τους Abba? εσύ που ψάχνεις τα index με τις ώρες.γιατί εγώ δεν θυμάμαι ποτέ να έχω λυσσάξει.Πλάκες κάνουμε εδώ μέσα.
Εσύ είχες γίνει τούρμπο οταν κάποιος τόλμησε να αμφισβητήσει τον Μάλερ.
Αφοριστικός δεν ήμουν. Υπερβολικός μπορεί..
Δεν μπορούσες να μου το "δείξεις" διαφορετικά ?Εσ'υ άρχισες την επίθεση και μου λες να μαζευτώ ?
Τα υπονοούμενα επίσης περί μελών με bold που είχαν δίκιο ,πάλι εσύ τα έγραψες.

Προς τί η έξαψή σου? Και ειδικά η δική σου.Τόσοι σπεύσαν να δηλώσουν οτι τα θέλαν τα δισκάκια χωρίς να θιχτούν.Μήπως περιμένεις στην γωνία γενικώς ?
Λέω..

Σου απαντάω και πάλι.
Αθλια υπονοούμενα οτι υποκινήθηκε μέλος απο αλλο μέλος τού φόρουμ για να γράψει εναντίον σου,σού επιστρέφονται αυτούσια.
Για την ταμπακιέρα δεν μιλάς.
Τα index τα ψάχνω για να ξαναδιαβάσω κείμενα διαμάντια..
Την καχυποψία σου για τον εαυτό σου.

Ωραία λοιπόν.Τέρμα τα υπονοούμενα και οι "καρφωτές"

Για την ταμπακιέρα.
1.Τι εννοείς λέγοντας οτι "πρέπει να μαζευτώ γιατί έχω ξεφύγει τελευταία"?Εχεις κάποια παραδείγματα να μου δώσεις?Ανθρωπος είμαι και μπορεί όντως να έχω ξεφύγει.Δείξε μου που έσφαλα και ξέφυγα κατά την γνώμη σου,για να συμμαζευτώ.
2..Η ταμπακιέρα ποιά είναι στην συκεκριμμένη περίπτωση?Το οτι δεν μου άρεσαν τα συγκεκριμμένα έργα?Το οτι θέλησα να τα χαρίσω ή οτι τα χαρακτήρισα ως "δεν τα αντέχω" και "άναρχη συσσώρευση ήχων"? Κάποιος είχε γράψει για το σχόλιο της Γυναίκας του Μάλερ ,όταν άκουσε την 5η.Την ξεμάλλιασε κανείς?
Ηταν λόγος αυτός να ξεκινήσεις κατά μέτωπον επίθεση εσύ μόνον?
Εσύ φώναζες περί δημοκρατιών και ελευθερίας του λόγου,τώρα θα μπουμε και σε γκουλάγκ η αντιφρονούντες ή θα γράφουμε καθ υπόδειξη ?

Βοήθησέ με να σε καταλάβω.Δεν υπάρχει κακία ουτε πρόθεση από μέρους μου.