Χειμωνιάτικες και χιονισμένες..

Re: Χειμωνιατικες και χιονισμενες..

Μια με το κινητό

1455952_10202755216870436_753998969_n.jpg

Λες και βλεπω φωτο απο ταινια...Δεν ξερω αλλά μου θυμισε το Night on Earth

Απάντηση: Χειμωνιατικες και χιονισμενες..

Πολύ καλή, αλλά μου κάνει για κάπως κουνημένη... δεν πειράζει βέβαια, στο mood είναι κι αυτό.

Μια παλαιότερη, έτσι για να "ζεσταινόμαστε" τώρα που πρόκειται να έρθει και ο Τάσος!

Winter by ChrisBrn, on Flickr

Δεν ξέρω για κουνημένη, δεν θυμάμαι την ταχύτητα, ήταν χαμηλή λογικα (τερμα σκοτάδι, μονο φώς μιΑ λάμπα στα 15μέτρα) αλλα νομίζω οτι την εντύπωση αυτή την προκαλεί το μικρο βάθος κ το σχετικά νευρικό κ κυκλικό μποκέ.

Πάντως για να καταλάβετε για τι κρύο μιλάμε, αυτό δεν είναι χιόνι. Είναι πάγος που σχηματίζεται κάθε βράδυ απο την υγρασία, κ προστίθεται στον χθεσινό... Σαν καταψύκτης δλδ... Μπρρρρττ

Σήμερα το πρωί.
το θερμόμετρο έδειχνε -5

Attachments

• 20140127_075506.jpg
    20140127_075506.jpg
    292.7 KB · Views: 234

Επιστροφη απο μια βδομάδα Άλπεις με γεμάτες κάρτες! Τρομερός καιρός (κάηκα και μαύρισα...). Ακόμα δεν έχω κανει μεγάλο ξεδιάλεγμα και πρώτη ενασχόληση θα είναι το βίντεο, αλλά μια μικρή πρόγευση...

going up? by AlexTheodin, on Flickr

Μετά απο πτώση περίπου 100μ (όλη η πλαγιά που απλώνεται προς τα πάνω) μέλος της αποστολής ξεκινάει σιγά σιγά να βρεί τα σκί που έχουν κολλήσει επάνω...
Sony A7, Cosina Voigtlander 21mm f/4 Color Skopar

Και από τις καλοκαιρινές του Παναγιώτη, στα χιόνια του Alex! Έτσι είμαστε εδώ στο club... International και "παντός καιρού" :SFGSFGSF:

Free ride by AlexTheodin, on Flickr

Με τον Sigma 70-300mm f/4-5.6 DG Macro στα 70μμ νομίζω.
Βάλαμε απο πριν ενα σημείο οδηγό για την κατάβαση, εστίασα εκεί (ο φακός δουλεύει μόνο χειροκίνητα στην μηχανή) απο πριν και τράβηξα με ριπή όταν πέρναγε.
Γίνονται δλδ και action shots με χειροκίνητη εστίαση αν προετοιμαστούμε κατάλληλα...

Πολύ ωραίο χρώμα και άψογα action καδρα

οφτοπικ Θέλει καθάρισμα η μηχανή

Ναι, και εγώ το προσεξα μόλις την ανέβασα... Η βλακεία είναι οτι υπάρχει σε όλες... απο την πρώτη μέρα εκεί είναι.