[/COLOR]Ρε μανία ρε Σωκ με τον υπολογιστή σου...
(τόπα και ξελάφρωσα).![]()
Προσοχή-ερώτηση ίσως κουλή.
Με όσα έχω καταλάβει ως τώρα,το όλο θέμα είναι software,έτσι;
Το κυριότερο κομμάτι τουλάχιστον.
Αυτό δεν θα μπορούσε να το αναλάβει και ο υπολογιστής πχ;
Με το μαλακό η απάντηση,την είπα την αμαρτία μου.![]()
Προσοχή-ερώτηση ίσως κουλή.
Με όσα έχω καταλάβει ως τώρα,το όλο θέμα είναι software,έτσι;
Το κυριότερο κομμάτι τουλάχιστον.
Αυτό δεν θα μπορούσε να το αναλάβει και ο υπολογιστής πχ;
Με το μαλακό η απάντηση,την είπα την αμαρτία μου.![]()
Το οξύμορο είναι ότι πλακωνόμαστε κάποτ να βγάλουμε οff το volume απο τα λειτουργικά μην και χαλάσει η σούπα , και καπάκι προσκυνάμε ( τέ ) καινοφανείς κατα περιπτωση θεωρείες και ντε και καλά πρωτοποριακές τεχνικές που κάνουν το PCM πουρέ με λαδορίγανη , και καπάκι τον βάζουν στον φούρνο και σου λένε ότι αυτο ειναι πατάτα ,,
λίγο πιο παράξενη αλλα πατάτα ,,
σορρυ μάγκες αλλα πως λέμε pure digital ,, αυτά τα κόλπα ειναι απο την άλλη articolor digital ..
θα μου πέιτε η μουσική μετράει ,, ναι σωστά !!
αλλα εμένα δεν έπεισε ποτε κανένας προσέσορας που φτιασιδώνει το pcm , ακόμα και απο την επόχή που τα πρωτολάνσαρε η anagram μέσω της cambridge για τον πολύ κόσμο , όταν παρέκαμτες τον προσέσορα ,, ακουγες μουσική ,,,
και είχα πλερω και 1800 κοντά να φέρω απο τα πρώτα που πάιζαν μπάλα ,,
αυτά
βοηθεία σας
Mην ξεχνάς ότι υπάρχουν και οι φανατικοί του N.O.S με 44.1 και 16 bit , που απλά αρωσταίνουν εώς και γελάνε με τουτα ,,,
...............................................
Το οξύμορο είναι ότι πλακωνόμαστε κάποτ να βγάλουμε οff το volume απο τα λειτουργικά μην και χαλάσει η σούπα , και καπάκι προσκυνάμε ( τέ ) καινοφανείς κατα περιπτωση θεωρείες και ντε και καλά πρωτοποριακές τεχνικές που κάνουν το PCM πουρέ με λαδορίγανη , και καπάκι τον βάζουν στον φούρνο και σου λένε ότι αυτο ειναι πατάτα ,,
λίγο πιο παράξενη αλλα πατάτα ,,
σορρυ μάγκες αλλα πως λέμε pure digital ,, αυτά τα κόλπα ειναι απο την άλλη articolor digital ..
θα μου πέιτε η μουσική μετράει ,, ναι σωστά !!
αλλα εμένα δεν έπεισε ποτε κανένας προσέσορας που φτιασιδώνει το pcm , ακόμα και απο την επόχή που τα πρωτολάνσαρε η anagram μέσω της cambridge για τον πολύ κόσμο , όταν παρέκαμτες τον προσέσορα ,, ακουγες μουσική ,,,
και είχα πλερω και 1800 κοντά να φέρω απο τα πρώτα που πάιζαν μπάλα ,,
αυτά
βοηθεία σας
Mην ξεχνάς ότι υπάρχουν και οι φανατικοί του N.O.S με 44.1 και 16 bit , που απλά αρωσταίνουν εώς και γελάνε με τουτα ,,,
τεσπα ,, κουβέντα να γίνεται , αλλα θα προτιμουσα οι κατασκευατές να πακτώνουν τα κατασκευάσματα και να βγάζουν μονο 2 τρουπες απο πίσω ,, πάρε ακου σου αρέσει ? οκ // δεν ? παρακατ ..
έχει αρχίσει ο ψυχαναγκασμός του name να ειναι παράξενος παράγοντας
Μια χαρά λοιπόν,καλά το πάμε.
Τώρα,ποιος είναι ο περιορισμός που δεν μας αφήνει να έχουμε το 1.000.000 taps που θέλει το παιδί;
Η επεξεργαστική ισχύς;Η διασύνδεση,η απόσταση,η μετάδοση,τι απ' όλα;
Γιατί αν η διασύνδεση ή η απόσταση δεν έχουν σημασία,μπορούμε να αναθέσουμε αυτό το κομμάτι σε κάποιον δυνατό επεξεργαστή και να καθαρίσουμε.
Έχοντας βέβαια το κατάλληλο software.
Με όλα αυτά θέλω να πω,πως αν είναι αυτό το σημείο που κάνει την διαφορά,δεν θα αργήσουμε να το δούμε σαν εφαρμογή.
(ΑΝ δεν εξαρτάται από τα παραπάνω που είπα. )
Και έχεις φορτωθεί βέβαια και ένα gamer PC με κάρτα γραφικών των 300 in the process.
Άρα είχα δίκιο. Με τον υπολογιστή σου πάλι...
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.