Στη διανομή Archphile υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης της μνήμης buffer.
Περίεργα πράγματα
Και το έχω ξαναπεί – ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι
Να κάνει διακοπές το DAC
Και εγώ να είμαι στην πόλη και να μη κάνω διακοπές
Δε το δέχομαι
![]()
αυτό τι είναι?
hugo δεν πήρες?
Επειδή δίνω ιδιαίτερη σημασία στο "first contact":
- "Ηρεμότερη" αναπαραγωγή - οι ίδιες θαυμαστές λεπτομέρειες (ή/και περισσότερες) μέσα από ένα ακόμη πιο "μαύρο" background.
- Λιγότερο harshness, ειδικότερα στις φωνές.
- Ακόμη μεγαλύτερο βάθος - εντυπωσιακό!
- Γενικότερα, ο ήχος θα μπορούσε να πει κανείς ότι "hiendίζει" ακόμη περισσότερο.
Για 115 τελικό κόστος δεν το συζητάμε...
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Ρε συ Νίκο, για πες μου, έχεις παροδικές διακοπές 1 sec. με αναπαραγωγή dsf αρχείων?
Δοκίμασε και 24/192. Έχεις μήπως παραμόρφωση στο ξεκίνημα τέτοιων κομματιών?
Σε ρωτάω γιατί πάνω κάτω έχουμε το ίδιο σετάπ...
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Ένα άλλο ωραίο χαρακτηριστικό Νίκο είναι ότι μπορείς να σβήνεις πλέον το hugo όχι από τον διακόπτη του αλλά από το Wyrd.
Το τελευταίο έχει "κανονικό" διακόπτη και κόβει τελείως την έξοδο στη usb (προς το hugo).
Έτσι το hugo "σβήνει" και η μπαταρία παύει να αδειάζει, ακόμα και αν δεν έχει συνδεθεί ο φορτιστής...
Στην ουσία αναδημιουργεί τα σήματα D-, D+ του διαύλου usb κάνοντας χρήση πολύ καλού ρολογιού (20 ppm) και καθαρής τοπικής σταθεροποιημένης τροφοδοσίας!
..
Το RPi2 πάντως δεν βγάζει και το καθαρότερο σήμα...
Tα ίδια και με το ifi usb power. Πιο καθαρό feed στο δικό μου το dac. Κάνει δουλίτσα. Σταύρο ακόμα δεν δοκίμασες από άλλο pc - laptop για τις ψιλοδιακοπές?
Αυτό κάνει Δημήτρη. Ψάξτο λίγο...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.