Chord Mojo

Δεν ανοιγεις λίγο την κλιση απο τα ηχεια προς τα εξω μήπως κάτσει; εκτός αν ακούγεται λεπτοηχο μετα η κανει τρύπα.

Καλο αυτο.

Η τοποθέτηση των ηχείων ειναι απλα αψογη ;-) και δεν θα αλλάξει για να παίξει κατι που προφανώς ειναι οπως είναι. Ενημερωτικά να πω οτι η σκηνή ειναι πέραν των φυσικών οριων του δωματίου σε ολες τις διαστάσεις οταν χρησιμοποιούνται καλοσχεδιασμένες πηγες (αναλογικές ή ψηφιακές).

Έχω την υποψία ότι η όποια διαφοροποίηση Mojo / Hugo δεν έχει να κάνει με το driveability του σταδίου εξόδου (200 mA vs. 500 mA) όσο με τη διαφορετική(?) υλοποίηση του usb receiver.

Ήδη το ψάχνω...

Θα το κανω οταν η μπαταρία θα εχει γράψει μερικους κύκλους φόρτισης για να μην μειωθεί η μεγιστη χωρητικότητα της. Οχι πως ειμαι βέβαιος οτι παίζει ρολο αλλα για να ειμαι σίγουρος.

Υπαρχει και μια μικρή πιθανότητα να ανοιξει οσο στρώνει..

Επίσης αξίζει να αναφερθεί ότι έχει παρατηρηθεί ένας όχι αμελητέος αριθμός "βεβλαμμένων" Mojo (στο head fi) με προβλήματα τόσο υπερθέρμανσης όσο και φυσήματος κατά την αναπαραγωγή με ακουστικά...

Απάντηση: Re: Chord Mojo

Επίσης αξίζει να αναφερθεί ότι έχει παρατηρηθεί ένας όχι αμελητέος αριθμός "βεβλαμμένων" Mojo (στο head fi) με προβλήματα τόσο υπερθέρμανσης όσο και φυσήματος κατά την αναπαραγωγή με ακουστικά...

Κλασική περίπτωση χειμωνιάτικων.:flipout:

Επίσης στο μεταφρασμένο Γιαπωνέζικο link που έβαλα εχθές ο reviewer φαίνεται να έκανε λάθος μετρήσεις (ακολούθησε ένα review follow-up).

Το Mojo παρουσιάζει μεγάλη πτώση στις υψηλές όσο αυξάνεται η ένταση και όσο μειώνεται το φορτίο στην έξοδο (δηλ. όσο το ακουστικό είναι πιο δυσκολοδήγητο).

Μάλλον είναι αρκετά αυτά που πρέπει να διερευνήσει ο Παναγιώτης...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μάλλον έχουν χαζέψει αυτοί εκεί στο Hi Fi World!!!

http://www.hi-fiworld.co.uk/index.p...-reviews/776-chord-mojo-review.html?showall=1

"Chord claim you can run loudspeakers with Mojo (in theory at least it delivers 4W) so we hooked up a pair of massive Tannoy Westminster Royal GRs and it did indeed drive them to a respectable level!"

Για όσους δεν κατάλαβαν, τα παραπάνω ηχεία είναι παθητικά... :)

Attachments

• mojo_westminster.jpg
    mojo_westminster.jpg
    150.4 KB · Views: 170
Last edited:
Mόλις τελειώσετε με τις δοκιμές φέρτε το να το δοκιμάσω και με τα δικα μου μπάς και γλυτώσω απο τις θερμοκρασίες του Lux το καλοκαίρι.. :laugh:

Παναγιώτη Ευχαριστω -bye-

Το 8-10 ωρες μπαταρία (πιο πολυ το 8) μπορω να το επιβεβαιώσω. Σε Line mode ενα 8ωρο το βγάζει, δεδομένου οτι η έξοδος ειναι 3V οι επιδόσεις θα ειναι παραπλήσιες (αν οχι καλύτερες) και με λογικα ακουστικά.

Μάλλον επειδή είναι το μόνο που ξεχωρίζει μιας και δεν διαθέτει ενσωματωμένο το ψηφιακό ρυθμιστικό στάθμης (σημαντικότατο - γι' αυτό το λόγο προτίμησα το Hugo).

Παντως αν συνεχισει ετσι ο mr Rob, μπορει σε κανενα χρόνο να δουμε το dave σε μορφη hugo II και τιμη γυρω στα 3Κ.