Chord Mojo

Καλύτερα ένα κορυφαίο isolator σαν το Intona (German-made), αν ενδιαφέρεσαι για σπιτίσια ακρόαση...

Ή το Sciit Wyrd που με το Hugo κάνει δουλειά...

To wyred4sound λέει ότι είναι isolator και re-clocker.

Σταύρο, έχεις παρατηρήσει διαφορές ανάμεσα στις ψηφιακές εισόδους του hugo;

Το ίδιο κάνει και το Wyrd στα μισά λεφτά.

Στο Hugo, χρησιμοποιώ τη usb κατά κόρον.

Έχω όμως χρησιμοποιήσει την οπτική για τη σύνδεση του Sony ES50 και έμεινα πολύ ευχαριστημένος (δεν το είχα ξανακούσει έτσι)!

Πιστεύω ότι ένα Intona μπορεί να απογειώσει τον ήχο ακόμη περισσότερο.

Η καλύτερη είσοδος στα Chord είναι η usb, εφόσον αυτή είναι isolated (για ανεξαρτοποίηση από το transport, εκ στόματος Rob Watts)...

Έχω την εντύπωση όμως ότι το Mojo δεν χρειάζεται τίποτα από τα παραπάνω!

...διόρθωση. To Wyrd είναι regenerator + τροφοδότης καθαρού DC, όχι isolator.

Και πάλι, το Intona το θεωρώ εγκυρότερο (στα ίδια λεφτά περίπου)!

Το Mojo κάνει κι αυτό reclocking,έτσι δεν είναι;
Οπότε άχρηστο.Και δεν δίνει καμιά τεκμηρίωση για τι isolation μιλάει.
Ή λέει κάπου τεχνικά και δεν τα είδα;

Το ξανακοίταξα το datasheet. Δεν είναι isolator.

Το ότι κάνει "isolation" τα DC lines, δε σημαίνει και ότι είναι isolator!

Το μοναδικό (full-speed) true isolation device - και στις 4 γραμμές - που ξέρω είναι το Intona...

Re: Απάντηση: Chord Mojo

Το Mojo κάνει κι αυτό reclocking,έτσι δεν είναι;
Οπότε άχρηστο.Και δεν δίνει καμιά τεκμηρίωση για τι isolation μιλάει.
Ή λέει κάπου τεχνικά και δεν τα είδα;

Πως δεν έχει; Για δες εδώ:

What is the key difference between the Recovery and other audio USB 'filtering' devices?

The design and thinking behind the Recovery is based on previous successes, and was built from the ground up to be superior in addressing timing and power inadequacies. A large part of how we accomplish this comes from using a more accurate clock and better internal power supplies than the rest.

Δεν ξέρω τι είναι αυτά που λέτε με reclocking και isolation.

Δεν είναι αυτο το μηχανάκι να το παίζεις σας κυρίως dac στο σπίτι...

To σκατουλάκι απλά σκοτώνει με ακουστικά κατευθείαν από laptop ή με spdif coaxial από το Fiio X3... (με το κινητό δεν το δοκίμασα ακόμα διότι δεν έχω USB otg, αλλά μάλλον δεν θα το κάνω αφού το FiioX3 είναι άριστο σαν ψηφιακό transport via digital coaxial.

Ήχος δυναμικός, ζωηρός, λεπτομερής, χωρίς να κουράζει.

Άριστος συνδυασμός με τα HiFiMan HE-500, και με τις ψείρες μου τις RHA MA750, δεν τα πάει καθόλου άσχημα και με τα Sennheiser HD800.

Εγώ θα το αγοράσω τέλος.

Kάπου διάβασα οτι όταν αλλάζει το sample rate το mojo χάνει τα πρώτα ένα δύο δευτερόλεπτα της αναπαραγωγής με αποτέλεσμα να χάνεται η αρχή του κομματιου που παίζει. Ισχύει αυτό η είναι υπερβολές;

Επιλογές / trade-offs κάνουν όλοι, επιλογές και ο Rob...

Δεν νομίζω ότι ο συγκεκριμένος χρειάζεται συστάσεις. Σχεδιάζει ψηφιακά από τότε που άλλοι παίζαν με playmobil... :)

Rob ο μάστορας..

Σταυρο, τα ιδια μας έλεγες και για τον Κινέζο. Το θεμα για κάποιους μπορει να ειναι σοβαρό σπασιμο.. Δωσε ενα λινκ της εξηγησης

Θέμα επεξεργαστικής ισχύος μυρίζει πάντως,δεν είναι και λίγα τα taps που έχει χωρέσει και ποιος ξέρει τι αλγόριθμους στα φίλτρα.
Να δω μόνο σε τι θα χωρέσει τα 1.000.000 που θέλει.

Rob ο μάστορας..

Σταυρο, τα ιδια μας έλεγες και για τον Κινέζο. Το θεμα για κάποιους μπορει να ειναι σοβαρό σπασιμο.. Δωσε ενα λινκ της εξηγησης

Στο Hugo πάντως δεν έχω τέτοιο θέμα. Μόνο μικρή παραμόρφωση στην αρχή σε κάποιες αναλύσεις και αυτό εξαιτίας της συνέργειας RPi2/Moode (Archphile) με Hugo...