artheo ... σε βλεπω να βαζεις αγγελια συντομα....
Μάγος είσαι;

Το schiit stack έχει ήδη πουληθεί. Πάμε για το Fiio E18 τώρα...
artheo ... σε βλεπω να βαζεις αγγελια συντομα....
http://www.superbestaudiofriends.or...0ii-chord-mojo-shootout-w-andromeda-iem.2252/
Μου άρεσε το graph και σε γενικές γραμμές συμφωνώ.Το mojo πάντως είναι εθιστικό,αν και λίγο πιο warm απ'όσο θα'θελα,αλλά πρέπει να'ναι στις 2 επιλογές μαζί με ifi micro για όποιον ψάχνει για φορητό high end audio.
+1Εγω κρατιεμαι γενικώς με τη σκέψη "είμαι φτωχός, αγοράζω ακριβά".
Φαντάζεσαι τον εαυτό σου για πενταετία με δαυτο;
Πας για τυφλή αγορά σε προϊόν με αμφίβολη μεταπωλητικη αξία;
Δεν ξέρω.
ok, Mojo wins!
Για πες μας φίλε Alatar, μετά από μερικές μέρες οι εντυπώσεις σου για το Mojo είναι ακριβώς ίδιες ή έχεις να μας πεις κάτι καινούργιο;
Επίσης με ενδιαφέρει κατά ένα μέρος η χρήση του ως dac σε δικάναλο σύστημα με ενισχυτή. Επειδή οι απόψεις διίστανται στο νετ για τις επιδόσεις του καθαρά ως dac, έχεις να σχολιάσεις κάτι γι' αυτό;
Τυγχανει να το εχω ακουσει 2 φορες να οδηγει τα HD800 και θα ελεγα πως δεν υστερει σημαντικα ακομα και απο "τερατα" οδηγησης οπως ο Schiit Mjolnir.
Εχω ακουσει και τους 2 συνδυασμους και το mojo τα οδηγουσε παραπανω απο αξιοπτεπως.
Δεν κρατήθηκα άλλο και παρήγγειλα κι εγώ το Mojo. Θα μου έρθει περί τις 22 Ιουλίου.
Θα γράψω κι εγώ εντυπώσεις μετά τις πρώτες δοκιμές από την πλευρά ενός άπειρου σε hi-end ήχο.
Μέχρι στιγμής είχα στην κατοχή μου αρκετά dac-amps, φορητά και desktop, όλα αξίας λιγότερο από 300 .
Για να δούμε, αξίζει όντως το Mojo τα λεφτά του;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.