Chord Mojo

Καλώς τα δέχτηκες,μια χαρα οι πρώτες εντυπώσεις!
Λιώστο στις μουσικές και περιμένουμε την συνέχεια!

Με γειες να το χαρείς!
Σα πολεμοχαρής διαβολικός άνθρωπος που είμαι αναμένω κάποια στιγμή μάχη Chord Mojo vs Ifi Micro :devil-smiley-029:

Σας ευχαριστώ όλους παιδια! :-)

Manoss, ενδιαφέρον να γίνει αυτή η σύγκριση όπως επίσης και να ακούσουμε το συνδυασμό Mojo+Senn Hd600!

Το mojo έχει high end dac,λεπτομέρεια,καθαρότητα,timing,soundstage depth,fullness of sound,ζεστός/liquid ήχος,είναι πολύ καλή αγορά στα 500-550 ευρώ κυρίως λόγω μεγέθους,αν και η μπαταρία 7-8 ώρες χαλάει κάπως την εικόνα.Πετάει με iems,ειδικά με τα sennheiser ie800,καθώς έχουν ανεβασμένο airy treble που είναι ότι πρέπει για τα ζεστα/smooth/non sibilant highs του mojo.Eάν δεν είχα τα se846 σε balanced output με ZX2(o ήχος είναι ικανός να σε κάνει να κλαις από τη χαρά σου κι όχι να κλαις που έδωσες πάνω από $2000 για το συνδυασμό)θα έραινα ακόμα με ποιήματα το μικρό chord.

Όπως ακριβώς τα είπες. Τα 6 αυτά χαρακτηριστικά περιγράφουν πλήρως το Mojo!
Να σε ρωτήσω κάτι επειδή έχεις εμπειρία με περισσότερα ακουστικά. Με τα δικά μου ακουστικά (Fidelio X1) θα ήθελα ένα κλικ πιο εμφατικό το μεσουψηλό και ένα κλικ πιο λαμπρά τα πρίμα. Όχι ότι λείπει έκταση, απλά θα τα ήθελα λιγότερο στρογγυλεμένα.
Έχεις παρατηρήσει κάτι τέτοιο στο Mojo με τα δικά σου ακουστικά;

Εννοείς πιο extended,ίσως με το ακουστικό σου να είναι υπερβολικά ομαλά/lack energy,αν και τα πρίμα είναι πολύ λεπτομερή,δεν είναι scratchy και edgy,παρόλο που treble detail είναι εκεί ψηλά θες κάτι πιο ενεργητικό σαν υπογραφή για να ταιριάξει απόλυτα.Λογικά αυτά θα είναι στις προτιμήσεις σου για best in class mids/highs αν δεν είσαι basshead https://www.amazon.co.uk/Grado-RS2e...-1-fkmr0&keywords=Grado+Reference+Series+RS1e

Πρέπει να ξοδέψεις αν θες την ιδανική υπογραφή και μετά τα $500 ακουστικά σου θα σου πρότεινα αυτά.

Sorry, άκυρο το τελευταίο μου post. Τώρα το απόγευμα έβαλα να ακούσω, εδώ και καμιά ώρα και όλα είναι τέλεια και το μεσουψηλό και τα πρίμα. Αυτή τη στιγμή έβαλα ένα binaural audio stax και αυτό που ακούω δεν περιγράφεται με λόγια. Τελειότητα σε όλα! Δεν είναι τυχαίο το hype.
Απλά μου κάνει εντύπωση που δεν προσαρμόστηκα στον ήχο του με τα πρώτα κιόλας λεπτά εκτός αν υπήρξε burn-in effect. Το review στο hi-fi-world μιλάει κάπου για "short acclimatisation period". Πάντως είχα να ακούσω δυο εβδομάδες με ακουστικά.

Όσον αφορά τα ακουστικά εννοείται ότι το Mojo σηκώνει καλύτερο ακουστικό από τα Fidelio X1. Ακόμα όμως δεν υπάρχει το budget. Πρώτα θέλω να πάρω in-ear γύρω στα 100 αν έχεις να προτείνεις κάτι. Ίσως τα RHA MA-750. Τί λες;

Sorry, άκυρο το τελευταίο μου post. Τώρα το απόγευμα έβαλα να ακούσω, εδώ και καμιά ώρα και όλα είναι τέλεια και το μεσουψηλό και τα πρίμα. Αυτή τη στιγμή έβαλα ένα binaural audio stax και αυτό που ακούω δεν περιγράφεται με λόγια. Τελειότητα σε όλα! Δεν είναι τυχαίο το hype.
Απλά μου κάνει εντύπωση που δεν προσαρμόστηκα στον ήχο του με τα πρώτα κιόλας λεπτά εκτός αν υπήρξε burn-in effect. Το review στο hi-fi-world μιλάει κάπου για "short acclimatisation period". Πάντως είχα να ακούσω δυο εβδομάδες με ακουστικά.

Όσον αφορά τα ακουστικά εννοείται ότι το Mojo σηκώνει καλύτερο ακουστικό από τα Fidelio X1. Ακόμα όμως δεν υπάρχει το budget. Πρώτα θέλω να πάρω in-ear γύρω στα 100 αν έχεις να προτείνεις κάτι. Ίσως τα RHA MA-750. Τί λες;

Ναι,για κοίτα και εδώ http://theheadphonelist.com/earphone-buyers-guide/

Άσχετο,ήμουν στο overclock.net ψάχνοντας για 150 ευρώ gpu γιατί αυτή που έχω είναι στα τελευταία της και διάβαζα αυτό το thread και μου´ρθε να πέσω απ´την καρέκλα.
http://www.overclock.net/t/1606550/twitter-jen-hsun-introduces-the-new-nvidia-titan-x/2940

Τελικά υπάρχουν τρελαμένοι και εκτός headfi :SFGSFGSF:

Ναι, βασικά έχω ήδη κάνει μια μικρή έρευνα και είμαι μεταξύ Hifiman Re-400, Yamaha EPH-100 και RHA MA750.

Στο θέμα μας τώρα, πριν λίγη ώρα έβαλα το Mojo ως dac στο vintage (20 ετίας) δικάναλο ηχοσύστημά μου το οποίο θεωρούσα της πλάκας.
Παιδιά τι να πω! Το Mojo το μετέτρεψε σχεδόν σε hi-end. Έπαθα πλάκα! Ακούγεται καλύτερα κι από τα ακουστικά μου! Το έχω λατρέψει πλέον το Mojo.
Όλο το hype είναι απόλυτα δικαιολογημένο. Πάρτε το, μην το σκέφτεστε, για την τιμή του είναι «κλοπή»!

Υ.Γ.: Μακάρι να μπορούσα να του βάλω 6 αστέρια στο review που θα γράψω στο amazon

Ναι, βασικά έχω ήδη κάνει μια μικρή έρευνα και είμαι μεταξύ Hifiman Re-400, Yamaha EPH-100 και RHA MA750.

Στο θέμα μας τώρα, πριν λίγη ώρα έβαλα το Mojo ως dac στο vintage (20 ετίας) δικάναλο ηχοσύστημά μου το οποίο θεωρούσα της πλάκας.
Παιδιά τι να πω! Το Mojo το μετέτρεψε σχεδόν σε hi-end. Έπαθα πλάκα! Ακούγεται καλύτερα κι από τα ακουστικά μου! Το έχω λατρέψει πλέον το Mojo.
Όλο το hype είναι απόλυτα δικαιολογημένο. Πάρτε το, μην το σκέφτεστε, για την τιμή του είναι «κλοπή»!

Υ.Γ.: Μακάρι να μπορούσα να του βάλω 6 αστέρια στο review που θα γράψω στο amazon

Δες αν μπορείς να το συνδέσεις με κάνα iphone , η android κινητό,αυτό το review ανάμεσα σ'αλλα με έβαλε σε σκέψεις για την ποιότητα ήχου από διαφορετικό source
http://www.head-fi.org/products/chord-mojo/reviews/14960

Θα σε συμβούλευα να μαζέψεις κάνα κατοστάρικο ακόμα,το value for money σε iems βρίσκεται στην κατηγορία των 250-300 ευρώ.

Αν σε iPhone,σε καμία περιπτωση με το μαμά πρόγραμμα αναπαραγωγής.
Έχουν θαφτεί αδίκως πολλά με δαύτο.

Re: Απάντηση: Chord Mojo

Αν σε iPhone,σε καμία περιπτωση με το μαμά πρόγραμμα αναπαραγωγής.
Έχουν θαφτεί αδίκως πολλά με δαύτο.

Ti δυσλειτουργίες?Είμαι κάπως άσχετος με ακριβά κινητά,παίζει να'μαι ο μόνος Ελλάδα που η αναλογία budget Dap/phone είναι 300/1:award:

Δεν δυσλειτουργεί,απλώς ειναι φτιαγμένο με το νου στην οικονομία και δεν σπρώχνει με τιποτα.
Κι αν μπει κομμάτι με καλό DR σιδερωνει αδιακρίτως.
Υπαρχουν προγράμματα αναπαραγωγής μια χαρα που εκτός που παίζουν δεν περιορίζουν και ως προς τον τύπο αρχείου,εγω ας πουμε το εχω γεμίσει flac.
Ολα τα παραπάνω για το iPhone,έτσι;Απο android δεν εχω ιδέα.

Το έχω συνδέσει εκτός από PC με το android κινητό μου. Λίγο πονεμένη ιστορία αυτό γιατί δεν παίζει μουσική από Spotify παρά μόνο από συγκεκριμένους audio players.
Επέλεξα τον HiByMusic γιατί είναι δωρεάν. Η ποιότητα του ήχου μου φάνηκε λίγο υποδεέστερη σε σχέση με το PC. Δεν είμαι 100% σίγουρος όμως μιας και δεν έκανα απευθείας σύγκριση. Αλήθεια, υπάρχει τρόπος να παίξει το Spotify? To Fiio E18 που είχα πριν γιατί έπαιζε παντού μα παντού στο ίδιο κινητό;

Στον δικάναλο ενισχυτή έπαιξε από την οπτική είσοδο μέσω PS3. Αύριο θα δοκιμάσω αυτόν τον τρόπο σύνδεσης και με ακουστικά να δω αν έχει διαφορά...

Οκ. Το κατέβασα! Θα δοκιμάσω αύριο γιατί τώρα φορτίζει το Mojo.
Μα καλά, αυτός ο player δεν έχει folder view?

Αν αγοράσω την πλήρη έκδοση θα παίξει και το spotify?