Sorry, άκυρο το τελευταίο μου post. Τώρα το απόγευμα έβαλα να ακούσω, εδώ και καμιά ώρα και όλα είναι τέλεια και το μεσουψηλό και τα πρίμα. Αυτή τη στιγμή έβαλα ένα binaural audio stax και αυτό που ακούω δεν περιγράφεται με λόγια. Τελειότητα σε όλα! Δεν είναι τυχαίο το hype.
Απλά μου κάνει εντύπωση που δεν προσαρμόστηκα στον ήχο του με τα πρώτα κιόλας λεπτά εκτός αν υπήρξε burn-in effect. Το review στο hi-fi-world μιλάει κάπου για "short acclimatisation period". Πάντως είχα να ακούσω δυο εβδομάδες με ακουστικά.
Όσον αφορά τα ακουστικά εννοείται ότι το Mojo σηκώνει καλύτερο ακουστικό από τα Fidelio X1. Ακόμα όμως δεν υπάρχει το budget. Πρώτα θέλω να πάρω in-ear γύρω στα 100 αν έχεις να προτείνεις κάτι. Ίσως τα RHA MA-750. Τί λες;
Ναι, βασικά έχω ήδη κάνει μια μικρή έρευνα και είμαι μεταξύ Hifiman Re-400, Yamaha EPH-100 και RHA MA750.
Στο θέμα μας τώρα, πριν λίγη ώρα έβαλα το Mojo ως dac στο vintage (20 ετίας) δικάναλο ηχοσύστημά μου το οποίο θεωρούσα της πλάκας.
Παιδιά τι να πω! Το Mojo το μετέτρεψε σχεδόν σε hi-end. Έπαθα πλάκα! Ακούγεται καλύτερα κι από τα ακουστικά μου! Το έχω λατρέψει πλέον το Mojo.
Όλο το hype είναι απόλυτα δικαιολογημένο. Πάρτε το, μην το σκέφτεστε, για την τιμή του είναι «κλοπή»!
Υ.Γ.: Μακάρι να μπορούσα να του βάλω 6 αστέρια στο review που θα γράψω στο amazon
Αν σε iPhone,σε καμία περιπτωση με το μαμά πρόγραμμα αναπαραγωγής.
Έχουν θαφτεί αδίκως πολλά με δαύτο.
Οκ. Το κατέβασα! Θα δοκιμάσω αύριο γιατί τώρα φορτίζει το Mojo.
Μα καλά, αυτός ο player δεν έχει folder view?
Αν αγοράσω την πλήρη έκδοση θα παίξει και το spotify?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.