ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ POWERBUY

Βασίλης

AVClub Addicted Member
24 July 2007
1,936
Αθηνα
Καλησπερα σε όλους,
μετα απο αρκετα μηνύματα που εχω ανταλλαξει με άλλα μέλη έχουμε όλοι συμφωνήσει να αγοράσουμε απο κοινου καποιες τηλεορασεις.Επειδη ομως χρειαζεται μια οργάνωση σε αυτο το νήμα ας αποφύγουμε τα σχόλια και ας ποστάρουν μόνο όσοι θελουν να αγορασουν ενα συγκεκριμενο μοντελο τηλεορασης και οχι γενικα καποια τηλεοραση, ωστε να ξερουμε ακριβως ΠΟΙΟΣ θελει ΤΙ.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
1) Η αγορα θα γινει απο ελληνικο καταστημα,με ελληνικη εγγυηση και αποστολη σε ολη την Ελλαδα
2)Θα παρουμε 2 τιμες για καθε τηλεοραση(μια απολυτου μετρητοις και μια για 12 δοσεις)
3)Η αγορα θα γινει ενοψει Χριστουγεννων ( η συμμετοχη θα κλεισει στις 5 του Δεκέμβρη) ωστε μεχρι τις 10 να γινει η παραγγελια και μεχρι τις 20 να εχουν ολα τα μελη την τηλεοραση.
Ολα τα παραπανω γραφονται μετα απο συννενοηση με αλλο μελος του forum.
Ολες οι παρατηρησεις ευπροσδεκτες, αλλα προς θεου ας αποφυγουμε αντιδικιες και εντασεις.Συμμετεχει μονο οποιος θελει και η συμμετοχη του ΔΕΝ γεννα καμια υποχρεωση εκ μερους του για τελικη συμμετοχη.Αλλωστε οτι ειναι να αγοραστει θα αγοραστει ειτε συλλογικα ειτε ατομικα.
Μελος του forum δηλωσε οτι σε παραγγελια πολλων τηλεορασεων θα κανει και καλυτερες τιμες στις ηδη εξαιρετικες.

Last edited:
εγω ενδιαφερομαι για PANASONIC 42PZ70 και 50PZ70 αναλογα με τι τιμη θα μας κανει...ευχαριστω

οσοι αφηνετε εδω την προτιμηση σας θα ειδοποιηθειτε με pm για τηλεφωνα και προσωπικα στοιχεια στο τελος του μηνα.Επαναλαμβανω οτι η αγορα θα γινει ενοψει των Χριστουγεννων,αρα τελη Νοεμβριου θα προχωρησουμε.Οσοι θελετε εννοειται οτι μπορειτε να αγορασετε ατομικα αλλωστε το ιδιο θα κανω και εγω αν αυτη η προσπαθεια αποδειχθει αποτυχια( απλα υποθετω οτι μια παραγγελια 30-40.000 ευρω θα ταρακουνησει αρκετους (2650 εχει μονο αυτη που θα παραγγειλω εγω) :flipout:
δεν θα σας ενοχλησω με pm μεχρι τελη Νοεμβριου οποτε και θα ζητησω επιβεβαιωση της αγορας
το μονο που υποσχομαι ειναι:ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ

Πήρα τηλ τον rhodes όσον αφορά για τη 46Χ3500 και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει διαθεσιμότητα,από Δευτέρα θα γνωρίζει,ήδη έχω κρατήσει ένα κομμάτι στα 2649.Και πιο κάτω να μην πάει η τιμή νομίζω ότι είναι πολύ καλά.Όσοι πιστοί προσέλθετε,καλημέρα.

Πήρα τηλ τον rhodes όσον αφορά για τη 46Χ3500 και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει διαθεσιμότητα,από Δευτέρα θα γνωρίζει,ήδη έχω κρατήσει ένα κομμάτι στα 2649.Και πιο κάτω να μην πάει η τιμή νομίζω ότι είναι πολύ καλά.Όσοι πιστοί προσέλθετε,καλημέρα.

Παίδες ΔΕΝ υπάρχει καλύτερη τιμή για την συγκεκριμένη. Επειδή πουλάει πραγματικά πάτο λόγω μικρότερου ΦΠΑ προτείνω να μην το παιδεύετε το θέμα και να πάτε καρφωτοί.

Μπράβο RHODES ! Οι τιμή σου είναι πραγματικά ΑΨΟΓΗ.

Παίδες, σας παροτρύνω να τις κλείσετε απο εκεί. Τέτοια τιμή δεν μπορώ να δώσω με ΤΙΠΟΤΑ.

Re: Απάντηση: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ POWERBUY

Ενδιαφέρομαι για Samsung LE 40F86 άν πετύχουμε τιμή 1500 έως 1600 ευρώ!!

Το ξεφτίλησες λιγουλάκι....

Ψάχνεις να αγοράσεις F86 σε τιμή M86.

Άν το καταφέρεις πες το και σε εμένα να πάω αγοράσω απο εκεί

Παίδες ΔΕΝ υπάρχει καλύτερη τιμή για την συγκεκριμένη. Επειδή πουλάει πραγματικά πάτο λόγω μικρότερου ΦΠΑ προτείνω να μην το παιδεύετε το θέμα και να πάτε καρφωτοί.

Μπράβο RHODES ! Οι τιμή σου είναι πραγματικά ΑΨΟΓΗ.

Παίδες, σας παροτρύνω να τις κλείσετε απο εκεί. Τέτοια τιμή δεν μπορώ να δώσω με ΤΙΠΟΤΑ.

Eγώ σας προτείνω να αγοράσετε την συγκεκριμένη Sony μέσα Ιανουαρίου 2008 όπου θα την βρείτε κατω από 2 χιλιάρικα..

Η βιασύνη δεν κάνει ποτέ καλό (εκτός οταν μας έχει πιάσει κόψιμο :flipout:)

Eγώ σας προτείνω να αγοράσετε την συγκεκριμένη Sony μέσα Ιανουαρίου 2008 όπου θα την βρείτε κατω από 2 χιλιάρικα..

Η βιασύνη δεν κάνει ποτέ καλό (εκτός οταν μας έχει πιάσει κόψιμο :flipout:)

Η ΣΟΝΥ δεν θα κάνει πτώση τιμών πρίν το καλοκαίρι....

Η τιμή που σας δίνει το παιδί απο την ΡΟΔΟ είναι τέλεια....

Η αναμονή δεν σημαίνει πάντα πως θα αποφέρει και καλύτερο αποτέλεσμα.

Για Γενάρη σου εγγυώμαι ότι Ελλάδα δεν θα βρείς χαμηλότερη τιμή απο τα 2200