Haagenti
AVClub Fanatic
Τώρα το είδα...Ποτέ δεν είναι αργά...Άσε που στην ηλικία μου παραμονεύει το αισχαιμερ
....Κάλλη να είσαι πάντα γερή και δυνατή..Εύχομαι τα καλύτερα...

Ωχ! Εγώ μάλλον άργησα (αυτός ο Mahler πταίει).
Χρόνια πολλά και καλύτερα, με τόση μουσική όση χρειάζεσαι και όποτε την χρειάζεσαι.
.... αν και έχω μια απορία... Για τι ακριβώς ευχόμαστε; Για γιορτή, γενέθλια, επέτειο γάμου κ.λπ κ.λπ ;
Αφού ζητήσω ταπεινά συγγνώμη που με παρέσυρε ένα ταξίδι εκτός Ελλάδας και η προσκόλληση στο "Πού πάει η Χώρα;", θα ευχηθώ πολλά χρόνια γεμάτα υγεία και δημιουργία παρόλο που τα γενέθλια είναι πραγματικός και ανώτερος λόγος εορτασμού...
Αυτή τη φορά έχω δικαιολογία που καθυστέρησα. Χρόνια Πολλά και Καλά.
Σε ποιον τα πουλάς αυτά ρε, ας πρόσεχες να μην τον έβριζες τον ανθρωπάκο να μπορούσες να ευχηθείς εγκαίρως. Ή ας περίμενες πρώτα να ευχηθείς και μετά να τον βρίσεις...![]()
Χα χα, Γιάννη νομίζω ότι τώρα θα βγεί ο Σούρλας και θα διαφωνήσει μαζί σου, δες το νήμα για τους Γιώργηδες....
Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου, να χαίρεσαι κι εσύ την οικογένειά σου![]()
Αυτή τη φορά έχω δικαιολογία που καθυστέρησα. Χρόνια Πολλά και Καλά.
@Σπύρο Σούρλα.Μήπως άρχισες τελευταία να διαβάζεις Βέλτσο; Γιατί από το παραπάνω ποστ σου δεν καταλαβαίνω ούτε Χριστό ούτε Βούδα :BDGBGDB55::BDGBGDB55:
@Σπύρο Σούρλα.Μήπως άρχισες τελευταία να διαβάζεις Βέλτσο; Γιατί από το παραπάνω ποστ σου δεν καταλαβαίνω ούτε Χριστό ούτε Βούδα :BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Γιατί γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα?
Ούτε Βέλτσος,ούτε Ζουράρις..
Απλά πράγματα...
Το όνομα αφορά στην σχέση που αναπτύσσουμε με τους αλλους ανθρωπους και έχει σχέση μέ το Πρόσωπο,πού παρέθεσα την ετυμολογια του και δεν αφορά τήν περσόνα ή προσωπείο...
Τά γενέθλια ειναι μιά απολύτως ατομική υπόθεση,η οποία μάλιστα δείχνει τήν υπέρμετρη εκτίμηση πού τρέφει ο ''μετα νεωτερικός'' άνθρωπος στην ύπαρξή του και μονον,ξεχνώντας οτι ο κόσμος υπήρχε και θα υπάρχει και μετά απ´αυτόν....
:BDGBGDB55::BDGBGDB55:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.