Χρόνια σου Πολλά Κάλλη

Τώρα το είδα...Ποτέ δεν είναι αργά...Άσε που στην ηλικία μου παραμονεύει το αισχαιμερ:flipout:....Κάλλη να είσαι πάντα γερή και δυνατή..Εύχομαι τα καλύτερα...

Ωχ! Εγώ μάλλον άργησα (αυτός ο Mahler πταίει).

Χρόνια πολλά και καλύτερα, με τόση μουσική όση χρειάζεσαι και όποτε την χρειάζεσαι.

.... αν και έχω μια απορία... Για τι ακριβώς ευχόμαστε; Για γιορτή, γενέθλια, επέτειο γάμου κ.λπ κ.λπ ;

Πάνο, Σπάϊρους, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας.
Αντεύχομαι τα καλύτερα για σας και τις οικογένειές σας!!

Ωχ! Εγώ μάλλον άργησα (αυτός ο Mahler πταίει).

Χρόνια πολλά και καλύτερα, με τόση μουσική όση χρειάζεσαι και όποτε την χρειάζεσαι.

.... αν και έχω μια απορία... Για τι ακριβώς ευχόμαστε; Για γιορτή, γενέθλια, επέτειο γάμου κ.λπ κ.λπ ;

Μανώλη, χαλάλι σου αν άργησες λόγω Mahler...
Αν αγαπάς και την ογδόη, δυό φορές χαλάλι.
Αν αγαπάς και την 1η που κανείς δεν αναφέρει, ε, τότε, θα σε συγχωρούσα ακόμα κι αν δεν το πρόσεχες καθόλου!!! :grinning-smiley-043

Εορτή. Ονομαστική. Το ανέφερα στις ευχαριστίες μου λίγο παραπάνω, διότι έλαβα και μια τούρτα που έγραφε Χαρούμενα Γενέθλια. Μια χαρά ήταν όμως ( η τούρτα)

:ernaehrung004:

Αφού ζητήσω ταπεινά συγγνώμη που με παρέσυρε ένα ταξίδι εκτός Ελλάδας και η προσκόλληση στο "Πού πάει η Χώρα;", θα ευχηθώ πολλά χρόνια γεμάτα υγεία και δημιουργία παρόλο που τα γενέθλια είναι πραγματικός και ανώτερος λόγος εορτασμού...

Αφού ζητήσω ταπεινά συγγνώμη που με παρέσυρε ένα ταξίδι εκτός Ελλάδας και η προσκόλληση στο "Πού πάει η Χώρα;", θα ευχηθώ πολλά χρόνια γεμάτα υγεία και δημιουργία παρόλο που τα γενέθλια είναι πραγματικός και ανώτερος λόγος εορτασμού...

Χα χα, Γιάννη νομίζω ότι τώρα θα βγεί ο Σούρλας και θα διαφωνήσει μαζί σου, δες το νήμα για τους Γιώργηδες....

Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου, να χαίρεσαι κι εσύ την οικογένειά σου -bye-

Re: Απάντηση: Χρόνια σου Πολλά Κάλλη

Αυτή τη φορά έχω δικαιολογία που καθυστέρησα. Χρόνια Πολλά και Καλά.

Σε ποιον τα πουλάς αυτά ρε, ας πρόσεχες να μην τον έβριζες τον ανθρωπάκο να μπορούσες να ευχηθείς εγκαίρως. Ή ας περίμενες πρώτα να ευχηθείς και μετά να τον βρίσεις...:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Χρόνια σου Πολλά Κάλλη

Σε ποιον τα πουλάς αυτά ρε, ας πρόσεχες να μην τον έβριζες τον ανθρωπάκο να μπορούσες να ευχηθείς εγκαίρως. Ή ας περίμενες πρώτα να ευχηθείς και μετά να τον βρίσεις...:flipout:

:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Χρόνια σου Πολλά Κάλλη

Χα χα, Γιάννη νομίζω ότι τώρα θα βγεί ο Σούρλας και θα διαφωνήσει μαζί σου, δες το νήμα για τους Γιώργηδες....

Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου, να χαίρεσαι κι εσύ την οικογένειά σου -bye-

Εντάξει ο Γιάννης ακομα βρίσκεται στίς δυτικές θεωρίες τού ατόμου ,δηλαδή τού ''περαιτέρω μή τεμνομένου'',πού βεβαια έχουν διαψευσθεί καθότι τό άτομο εχει κατακερματισθεί πλήρως στην μετανεωτερικότητα και ακριβώς γι´αυτό δεν αντιδρά σέ οτι τού κάνουν..:grandpa:

Παρα ταύτα τον βλέπω νά θεωρεί ως μείζον κριτήριο τήν ''ατομική ύπαρξη'' γεγονός πού δεικνύει μιά αποθέωση τού ''Δυτικού Σαρκίου'' ως σημαντικότατου.:BDGBGDB55:

Ημείς πού ανηκομεν στο Σταυροδρόμι ανατολής και δύσης αποδεχόμεθα τό ''Πρόσωπο'(πρός +ώψ-ομηρική λέξη εκ τού ορώ)δηλαδή την σχέση,οπως και επισης το κλασσικο ''Αρχή σοφίας ονομάτων επίσκεψης''..

Τον Γιάννη απ´εδώ και πέρα δεν θά τον προσφωνούμε ''Γιάννη'' αλλά μέ την ημερομηνία γεννήσεώς του και άν ποτέ γυρίσει στά νούμερα πού θά ακούει ,νά μού γράψει..:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Κάλλη thanks,πού η αναφορά σου έδωσε την δυνατότητα νά γίνει ένα ενδιαφέρον σχόλιο πρός τον απ´εδώ και εμπρός προσφωνούμενο ως 23 Αυγούστου 1975:flipout::flipout::flipout:

Last edited:

@Σπύρο Σούρλα.Μήπως άρχισες τελευταία να διαβάζεις Βέλτσο; Γιατί από το παραπάνω ποστ σου δεν καταλαβαίνω ούτε Χριστό ούτε Βούδα :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Μπα, μάλλον προς Ζουράρι ρέπει το πράγμα...

@Σπύρο Σούρλα.Μήπως άρχισες τελευταία να διαβάζεις Βέλτσο; Γιατί από το παραπάνω ποστ σου δεν καταλαβαίνω ούτε Χριστό ούτε Βούδα :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Ούτε Βέλτσος,ούτε Ζουράρις..

Απλά πράγματα...

Το όνομα αφορά στην σχέση που αναπτύσσουμε με τους αλλους ανθρωπους και έχει σχέση μέ το Πρόσωπο,πού παρέθεσα την ετυμολογια του και δεν αφορά τήν περσόνα ή προσωπείο...

Τά γενέθλια ειναι μιά απολύτως ατομική υπόθεση,η οποία μάλιστα δείχνει τήν υπέρμετρη εκτίμηση πού τρέφει ο ''μετα νεωτερικός'' άνθρωπος στην ύπαρξή του και μονον,ξεχνώντας οτι ο κόσμος υπήρχε και θα υπάρχει και μετά απ´αυτόν....

:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Επίσης ο Γιανναράς,πριν μπλέξει ,μέ διάφορα που δεν κατέχει,ειχε γραψει ενα πολύ καλο βιβλίο ''Το Πρόσωπο και ο Ερως'',πού ακομα και εμένα ,πού δεν θεωρώ εαυτόν ''πιστό'' μού τράβηξε το ενδιαφέρον.

Last edited:
Ωχ πάει το νήμα....

Δώστε ένα τριήμερο στον Θ. και στον Σούρλα.....το χρειάζονται....

Υ.Γ Άραγε μπορεί να αυτομπαναριστεί ο Α.Γ.Δ.....?????

Ούτε Βέλτσος,ούτε Ζουράρις..

Απλά πράγματα...

Το όνομα αφορά στην σχέση που αναπτύσσουμε με τους αλλους ανθρωπους και έχει σχέση μέ το Πρόσωπο,πού παρέθεσα την ετυμολογια του και δεν αφορά τήν περσόνα ή προσωπείο...

Τά γενέθλια ειναι μιά απολύτως ατομική υπόθεση,η οποία μάλιστα δείχνει τήν υπέρμετρη εκτίμηση πού τρέφει ο ''μετα νεωτερικός'' άνθρωπος στην ύπαρξή του και μονον,ξεχνώντας οτι ο κόσμος υπήρχε και θα υπάρχει και μετά απ´αυτόν....

:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Ελπίζω να μην υπήρξα προσβλητικός! Έκανα χιούμορ μόνο, παίρνοντας την πάσα από τον κ. Ζαγγογιάννη. Σκεπτόμενος ότι ο Βέλτσος είναι η δυτικόστροφη ενώ ο Ζουράρις η ανατολίζουσα εκδοχή της δυσνόητης προσέγγισης. Δεν συνάδω με κανέναν από τους δύο. Συμφωνώ μάλιστα μαζί σας αναφορικά με τη διαφορά μεταξύ γενεθλίων και ονομαστικής εορτής, μολονότι δεν με συμφέρει, καθότι φέρων σπανιο αρχαιοελληνικό όνομα δεν εορτάζομαι με τους πρωτοκλασσάτους (τουλάχιστον) χριστιανούς αγίους, οπότε τα γενέθλια θα ήταν μια παρηγοριά...