Επειδή ειμαι ενα βήμα πριν αγοράσω τον δέκτη θα ήθελα να ξέρω αν όντως λύθηκε το προβλημα στην τελευταία αναβάθμιση. Μήπως μπορείτε να το τσεκάρετε σε συγκεκριμένες συχνοτητες με χαμηλό SR που είχε πάντα προβλημα να δούμε πως αντιδρά τωρα;Αρα το πρόβλημα που συνόδευε τον δεκτη στα χαμηλά SR με την νέα αναβάθμιση πρέπει να έχει λυθεί.
Τις συχνότητες ας πούμε 12512 H 1447 και 12520 H 1100 στις 10 μοίρες ανατολικά τις κατεβάζει κανονικά αν και για την δεύτερη χρειάζεται μερικά δευτερόλεπτα για να λοκαρει....
Πάντως σε μένα με πιατο 110Χ120 εδώ Αθήνα ο spiderbox 9000 που έχω δεν κλειδώνει καμία απο τις δυο συχνοτητες. Σε λίγο θα δω και στο Dreambox 800se.Ναι με την τελευταία.
Αν και παρατήρησα ένα άλλο πρόβλημα που δεν έχει σχέση με το λοκαρισμα των χαμηλών SR αλλα έχει σχέση με το YouTube δηλαδή δεν λειτουργεί πλέον το Search δηλαδή η αναζήτηση βίντεο πατώντας το κίτρινο κουμπί...Ίσως στην επομενη αναβάθμιση το διορθώσουν και αυτό!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.