Clarke-Tech 4100 HD

Η αναβαθμιση αφορα κυριως τις IPTV λειτουργειες του δεκτη.Σεραφειμ για το fox hd στις 42Ε αλλες φορες λοκαρει αμεσως και αλλες οχι.

Τωρα μου το ανοιγει αμεσως βλεπει κατευθειαν το σημα δεν φαινεται κοκκινη η μπαρα με 9.7db σημα
και το TV8 ανοιγει αμεσως
Αυτο που εχει ελαφρυ λοξυγκα τωρα ειναι το καναλ Α που εχει S/R 4800

Aυτο που δεν μπορει να μου παιζει τωρα ειναι το media office στις 39Ε αν και αυτο συνηθως παιζει καλα απο 9db και πανω και τωρα ειναι στο 8.4

εκει που κοιταγα για αλλαγες σε συχνοτητες στο φλυσατ πεφτω σε μια συχνοτητα στις 21.6Ε με στοιχεια εκπομπής 11030Η και S/R 900 με το καναλι aden tv. Αυτο το καναλι υπηρχε στο δορυφορο εβγαινε στην 11675Η 1447 και κατεβαινε σαν ΤΧ1 αλλα εφυγε απο εκει. Εβαλα να κανω ενα bind scan στις 21.6Ε και μου το κατεβασε αυτο το καναλι. Το κακο ειναι οτι δεν μπορει να το ανοιξει οδ δεκτης ουτε σημα δεν βλεπει αλλα το κατεβασε στην τυφλη ανιχνευση.

post image

Έτσι για δοκιμη δοκίμασα το κανάλι που αναφέρει ο φίλος Νεκτάριος και το άνοιξε αμέσως ο δεκτης....
Έχω γυρισμένη την κεραία στις 23.5 μοίρες ανατολικά και όχι στις 21.5 που βρίσκετε κανονικά το κανάλι και παρόλα αυτά το λαμβάνω χωρίς δυσκολία.
Πάντως ο δεκτης κάνει τρία με τέσσερα δευτερόλεπτα για να ανοίξει το κανάλι όχι ότι έχει και τόσο μεγάλη σημασία νομίζω...
Αρα το πρόβλημα που συνόδευε τον δεκτη στα χαμηλά SR με την νέα αναβάθμιση πρέπει να έχει λυθεί.

Αρα το πρόβλημα που συνόδευε τον δεκτη στα χαμηλά SR με την νέα αναβάθμιση πρέπει να έχει λυθεί.
Επειδή ειμαι ενα βήμα πριν αγοράσω τον δέκτη θα ήθελα να ξέρω αν όντως λύθηκε το προβλημα στην τελευταία αναβάθμιση. Μήπως μπορείτε να το τσεκάρετε σε συγκεκριμένες συχνοτητες με χαμηλό SR που είχε πάντα προβλημα να δούμε πως αντιδρά τωρα;

Να υποθέσω ότι τρώτε ακόμα ότι έμεινε από το αρνί για αυτό δεν απαντάτε; :drummer: :ridinghorse: :dancing::thrasher::ernaehrung004::ernaehrung004:

Τις συχνότητες ας πούμε 12512 H 1447 και 12520 H 1100 στις 10 μοίρες ανατολικά τις κατεβάζει κανονικά αν και για την δεύτερη χρειάζεται μερικά δευτερόλεπτα για να λοκαρει....

Τις συχνότητες ας πούμε 12512 H 1447 και 12520 H 1100 στις 10 μοίρες ανατολικά τις κατεβάζει κανονικά αν και για την δεύτερη χρειάζεται μερικά δευτερόλεπτα για να λοκαρει....

Με την τελευταία αναβάθμιση;

Ναι με την τελευταία.
Αν και παρατήρησα ένα άλλο πρόβλημα που δεν έχει σχέση με το λοκαρισμα των χαμηλών SR αλλα έχει σχέση με το YouTube δηλαδή δεν λειτουργεί πλέον το Search δηλαδή η αναζήτηση βίντεο πατώντας το κίτρινο κουμπί...Ίσως στην επομενη αναβάθμιση το διορθώσουν και αυτό!!

Ναι με την τελευταία.
Αν και παρατήρησα ένα άλλο πρόβλημα που δεν έχει σχέση με το λοκαρισμα των χαμηλών SR αλλα έχει σχέση με το YouTube δηλαδή δεν λειτουργεί πλέον το Search δηλαδή η αναζήτηση βίντεο πατώντας το κίτρινο κουμπί...Ίσως στην επομενη αναβάθμιση το διορθώσουν και αυτό!!
Πάντως σε μένα με πιατο 110Χ120 εδώ Αθήνα ο spiderbox 9000 που έχω δεν κλειδώνει καμία απο τις δυο συχνοτητες. Σε λίγο θα δω και στο Dreambox 800se.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ούτε ο Dreambox τις κλειδώνει. Ίσως δε λαμβάνονται Αθήνα;

Τo firmware 138p απο ενα ελεγχο που εκανα φαινεται να λυνει το προβλημα με τα HD καναλια με χαμηλο SR.

ειναι και τι lnb εχεις πανω πχ με το smart titanium η συχνοτητα με το S/R 900 εκανε 10 με 15 δευτερολεπτα να κλειδωσει ενω με το engel AN 7123 το ανοιγει αμεσως αυτο το καναλι.

Μπορεί κάποιος φίλος να κοιτάξει αν με την νέα αναβάθμιση (firmware 138p) λειτουργεί το Search δηλαδή η αναζήτηση βίντεο πατώντας το κίτρινο κουμπί στο YouTube ??