Clarke-Tech ET9000 με Ε2

Ο δικος μου ζεσταινετε τρελα αυτην την εποχη.
Λες να μπορει να φταιει αυτο ?
Παντως λεγετε οτι το δοκιμαζανε σε θερμοκρασιες 70 βαθμων κελσιου χωρις προβλημα.

Re: Απάντηση: Clarke-Tech ET9000 με Ε2

"καλα" δειγματα απο τον mpokeras και malakudi βλεπω για τον δεκτη... κριμα..

Έχω το δέκτη από τον Ιανουάριο και δεν είχα κάποιο πρόβλημα ως τώρα. Κάθε δέκτης μπορεί να χαλάσει, και σε έναν DM800 που είχα είχε χαλάσει το tuner. Δε σημαίνει κάτι αυτό.

@fragol: κι εμένα ζεσταινόταν, αλλά δε νομίζω πως έχει σχέση το ένα με το άλλο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Clarke-Tech ET9000 με Ε2

Έχω το δέκτη από τον Ιανουάριο και δεν είχα κάποιο πρόβλημα ως τώρα. Κάθε δέκτης μπορεί να χαλάσει, και σε έναν DM800 που είχα είχε χαλάσει το tuner. Δε σημαίνει κάτι αυτό.

@fragol: κι εμένα ζεσταινόταν, αλλά δε νομίζω πως έχει σχέση το ένα με το άλλο.

ok συμφωνω. δεν ηξερα ποσο καιρο εχεις τον δεκτη. αλλα αν "σκας" τοσο χρημα και σε αφηνει μεσα σε ενα 6μηνο εγω προσωπικα δεν το δεχομαι.
βλεπω ο mpokeras που τον πηρε πριν λιγες μερες μονο ικανοποιημενος δεν ειναι.

Αν είναι να χαλάσει, καλό είναι να χαλάσει στην περίοδο της εγγύησης. Καλύτερα λοιπόν που χάλασε τώρα παρά να χάλαγε στους 25 μήνες.

Το πρόβλημα του mpokeras είναι διαφορετικό, όσοι et9000/et5000 έχουν περάσει από τα χέρια μου (και δεν είναι λίγοι) δεν είχαν πρόβλημα με χρώματα, τουλάχιστο εγώ δε διαπίστωσα καμία διαφορά με δέκτες με παρόμοιο τσιπ (dm500hd, dm800se).

Πρωτη φορα διαβαζω και εγω οτι υπαρχει προβλημα με τα χρωματα.
Μηπως πρεπει να τον επιστρεψει στην αντιπροσωπεια ?

Ναι, μόνο που η αντιπροσωπεία-πωλητής είναι κάπου 2,500 μίλια βορειότερα.
Άσε δε, που εδώ πέρα βρίσκεις 18χρονη γκόμενα ευκολότερα από κατάστημα με δορυφορικά είδη....

Μα το θεό βρε παιδιά, εντελώς ξεπλυμένα χρώματα!!!

Υπάρχουν drivers για το wi fi usb TP-LINK TL-WN321G ver. 4 ? το δοκίμασα με pli αλλά δεν το βλέπει. Από το μαγαζί που το αγόρασα μου είπαν ότι είναι συμβατό με τον x-trend.

Υπάρχουν drivers για το wi fi usb TP-LINK TL-WN321G ver. 4 ? το δοκίμασα με pli αλλά δεν το βλέπει. Από το μαγαζί που το αγόρασα μου είπαν ότι είναι συμβατό με τον x-trend.

Στείλε το output της εντολής lsusb να δούμε τι chipset έχει.

Λοιπόν, με τους τελευταίους drivers η εικόνα βελτιώθηκε αισθητά!!!
Να υποθέσω ότι το EGAMI 1.1 δεν είχε φρέσκους drivers ή ότι όντως κάτι έφτιαξαν με την τελευται έκδοση;

Απ οτι ξερω το egami 1.1 φοραει τους τελευταιους drivers,frontpanel και bootloader.

Re: Απάντηση: Clarke-Tech ET9000 με Ε2

Λοιπόν, με τους τελευταίους drivers η εικόνα βελτιώθηκε αισθητά!!!
Να υποθέσω ότι το EGAMI 1.1 δεν είχε φρέσκους drivers ή ότι όντως κάτι έφτιαξαν με την τελευται έκδοση;

Όταν λες "τελευταίους", ποιους εννοείς;

Το OpenPLI έχει πλέον περάσει σε kernel 2.6.31 και οδηγούς για 2.6.31. Όλα τα άλλα images είναι ακόμα σε 2.6.18

Πανο, ολα τα openpli builds φορανε τους καινουργιους drivers της xtrend ?

Πανο, ολα τα openpli builds φορανε τους καινουργιους drivers της xtrend ?

Όλα τα openpli beta εδώ και 5 μέρες έχουν τον kernel 2.6.31 και τους οδηγούς γι' αυτόν. Τα αμέσως προηγούμενα έχουν kernel 2.6.18 και τους οδηγούς από 27/6.

Οι 7/7 είναι για kernel 2.6.18 μόνο και δεν είναι επίσημοι, είναι μία δοκιμαστική έκδοση που ανέβηκε στο et-view.com/download/drivers για να δοκιμαστεί ένα συγκεκριμένο πρόβλημα με τα κυριλλικά γράμματα, γι' αυτό και δεν υπάρχει changelog. Πέραν αυτής της διαφοράς, δεν έχει καμία άλλη διαφορά με τους 27/6. Συνεπώς αρχίζω να αμφιβάλλω λίγο για το κριτήριό σου σύγκρισης χρωμάτων, γιατί πραγματικά σε αυτό το θέμα οι οδηγοί 27/6 και 7/7 είναι 100% ίδιοι.

@dennis2007: Όχι ακόμα, είναι χαμηλής προτεραιότητας. Πάντως οι υπότιτλοι συνήθως εμφανίζονται αν κάνεις pause και λίγο μπρος - πίσω.

Λες να αρχίζω να συνηθίζω την εικόνα του; το βράδυ θα ξανασυνδέσω το 800ρακι. Θα τους βάλω στο ίδιο κανάλι και θα δω.

ΥΓ Πολύ ευγενική διατύπωση έκανες .........

Στείλε το output της εντολής lsusb να δούμε τι chipset έχει.
Bus 004 Device 001: ID 0000:0000
Bus 003 Device 001: ID 0000:0000
Bus 002 Device 003: ID dead:beef
Bus 002 Device 002: ID 1a40:0101
Bus 002 Device 001: ID 0000:0000
Bus 001 Device 002: ID 148f:2070 Ralink Technology, Corp.
Bus 001 Device 001: ID 0000:0000

Όσον αφορά τους υπότιτλους πέρασα το νέο vix και δεν εμφανίζονται οι υπότιτλοι σε mkv επίσης αν κάνουμε μπρος πίσω η πατήσουμε pause η ταινία ξεκινάει από την αρχή και δεν εμφανίζονται οι υπότιτλοι. Δηλαδή χάλασαν και την γρήγορη κίνηση μπροστά- πίσω. Μοιάζει αυτό για πρόβλημα χαμηλής προτεραιότητας?