Clarke-Tech ET9000 με Ε2

το drtic. ενω εγινε η εγκατασταση οταν παταω το plugin κανει πρασινη οθονη και επανακινηση.

Γεια χαρα.Εχω ενα προλημα.Δε μπορω απο το laptop μου να δω τις εγγραφες του δεκτη.μου βγαζει 'no movies to display' , ενω υπαρχουν εγγραφες.Στην Τηλεοραση παιζουν κανονικα.Ολες οι αλλες ενεργειες δουλευουν απο το laptop [αλλαγη καναλιων,epg,streaming].Ειναι βλαβη να απευθυνθω στο καταστημα,ή μπορει να ειναι καποια ρυθμιση?

Ξεχασα να διευκρινισω οτι ξαφνικα μου το εβγαλε μια μερα αυτο το μηνυμα.Μεχρι τωρα δουλευε κανονικα,τις εβλεπα απο το pc δηλαδη.Ευχαριστω

Απο το webcontrol.Βαζω τη διευθυνση του δικτυου [π.χ. 192.168.....κτλ] κ μπαινω στο μενου του δεκτη.Απο εκει μπορουσα να κανω τα παντα,να παρακολουθησω καναλια,εγγραφες κ να τα μεταφερω ακομα στο pc.Ξαφνικα ομως,δε μπορει να δει τις εγγραφες.να πατησε καποιος κατι κ να αλλαξε καποια ρυθμιση,ή δεν δικαιολογειται κατι τετοιο?

Εγώ έχω το εξής πρόβλημα. Προσπαθώ να κάνω mount ένα φάκελο στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή μου για να γίνονται εκεί η εγγραφές, αλλά μάταια.

Δοκίμασα το NetworkBrowser (έχω εγκατεστημένο το Vix). Βρίσκει κανονικά τον υπολογιστή , αλλά δεν δείχνει τα shared αρχεία.

Έχω κάνει ένα user account (with password) και όταν μου ζητάει κάτι τέτοιο το Network Browser το δίνω και περιμένω να μου βγάλει την λίστα, αλλά τίποτα

Στο πισι έχω τα windows 7 και από όλα τα άλλα μηχανήματα του σπιτιού βλέπω μια χαρά όλα τα shared αρχεία.

Απο το webcontrol.Βαζω τη διευθυνση του δικτυου [π.χ. 192.168.....κτλ] κ μπαινω στο μενου του δεκτη.Απο εκει μπορουσα να κανω τα παντα,να παρακολουθησω καναλια,εγγραφες κ να τα μεταφερω ακομα στο pc.Ξαφνικα ομως,δε μπορει να δει τις εγγραφες.να πατησε καποιος κατι κ να αλλαξε καποια ρυθμιση,ή δεν δικαιολογειται κατι τετοιο?

Πιο image εχεις ?
Για πηγαινε στα plugins που υπαρχει το web interface και δες εκει τις ρυθμισεις του.

καλησπέρα
πεδία θελω να ρωτήσω κατή πια ειναι η διαφορά μεταξύ τον Clarke-Tech ET9000 χαι Clarke Tech CT-9100 Twin Tuner Linux

λεγεται οτι ο 9100 ειναι ο ιδιος δεκτης με αλλη τιμη απο την clarke tech.
Το γιατι δεν το ξερω.

Λοιπον το πρωτο σοβαρα προβλημα που αντιμετωπιζω με τον δεκτη.

Εχω περασει το νεο bootloader (ubifs) και μετα φορτωνω το openpli 2.1 ενω δειχνει να δουλευει καποια στιγμη κολλαει σε καναλι του sky uk.

Οταν λεμε κολλαει μιλαμε οτι δεν δουλευει τιποτα,ουτε telnet.

Οταν κανω reboot μενει κολλημενο στο booting και ενω δειχνει το splash screen του openpli δεν κανει τιποτα αλλο.

Βεβαια, και ετσι, με telnet μπαινεις στο μηχανημα και κανεις ftp αν θες.
Κανεις flash ενα backup image αλλα δεν βοηθαει.

Πρεπει να κανεις flash το bootloader απο την αρχη και μετα το backup σου για να δουλεψει.

Ειναι σαν να χαλαει το bootloader.

Εχει κανεις αλλος αυτο το προβλημα ?

Εγώ δε το έχω, αλλά στο OpenPLI forum το έχουν αναφέρει αρκετοί. Η λύση είναι να φλασάρεις πρώτα ένα παλιό image (χωρίς UBIFS), να το χρησιμοποιήσεις 1-2 μέρες, και μετά να φλασάρεις ένα νέο με UBIFS. Πιθανόν είναι κάποια ασυμβατότητα στο φορμάτ του UBIFS και της flash, που με τον παραπάνω τρόπο για κάποιο λόγο ξεπερνιέται.

OK thanks,

Παντως τωρα που ηρθα σπιτι και το ειδα το κουτι, ειχε κρασαρει το enigma2.

Οταν το ξεκινησω με το χερι (το enigma2) βλεπω οτι παιρνει εντολες απο hdmicec και μαλλον αυτο το εμποδιζει, γιατι αν κοψω το simplink απο την TV δουλευει κανονικα το enigma2.

Γεια σας,σημερα πηρα το νεο δεκτη μου και του εγκαταστησα το image "Egami 1.3".Δεν ξερω πως βαλω το αρχειο "softcam keys"στο δεκτη.Μπορειτε να μου πειτε πως?

Λοιπον αντιμετωπιζω το εξης θεμα.
Απο τοτε που η φιλη μας (βλεπε Νοβα) μας εχει γυρισει σε surflock 1 (που να μην τις πω καμια κουβεντα).
Oποτε παω να γραψω καποιο προγραμμα απο τον δεκτη, οταν λειπω και βρισκεται σε καποιο οποιδηποτε αλλο καναλι, μου κολλαει.
Στις επιλογες του enigma 2 εχει ειτε record ειτε zap. Δεν υπαρχει record and zap ταυτοχρονα.
Τι μπορω να κανω για να μπορω να γραφω το προγραμμα που θελω, οταν δεν ειμαι σπιτι, και ο δεκτης βρισκεται αναμενος σε καποιο καναλι τις νοβα ?

Λοιπον αντιμετωπιζω το εξης θεμα.
Απο τοτε που η φιλη μας (βλεπε Νοβα) μας εχει γυρισει σε surflock 1 (που να μην τις πω καμια κουβεντα).
Oποτε παω να γραψω καποιο προγραμμα απο τον δεκτη, οταν λειπω και βρισκεται σε καποιο οποιδηποτε αλλο καναλι, μου κολλαει.
Στις επιλογες του enigma 2 εχει ειτε record ειτε zap. Δεν υπαρχει record and zap ταυτοχρονα.
Τι μπορω να κανω για να μπορω να γραφω το προγραμμα που θελω, οταν δεν ειμαι σπιτι, και ο δεκτης βρισκεται αναμενος σε καποιο καναλι τις νοβα ?

Πρέπει να αλλάζεις κανάλι λίγο πριν γράψεις. Ή να βάζεις το δέκτη σε αναμονή.

Καλα αυτο, αλλα μια επιλογη του στυλ zap and record θα ηταν οτι επρεπε.