Clarke-Tech ET9000 με Ε2

Θα μπορουσα να πω οτι, ναι μπορει να φταιει το laptop και βεβαια το δικτιο.

Αν εισαι απο ασυρματο μπορει να μην σου φτανει το bandwith.
Δεν ειναι και μικρη η πληροφορια σε hd.

κανονικα λεει για 1ή 2 εγω εχω 3 και δουλευει.
εισαι σιγουρος για αυτο γιατι τον εγαταστησα αλλα οταν παω να τον διαμορφωσω μου βγαζει σφαλματα.εχω το pli επανω με τους τελευταιους driver

ειδικος δεν ειμαι οτι μου ειπε ο πωλητης στο πλαισιο λεω. παντως για να ειμαστε σιγουροι ο δισκος ειναι αυτος WD5000AAKX.

Εχει κανεις προβλημα με τους αναλογικους εξοδους του ηχου ?
Ενω δουλευει καλα με hdmi οταν συνδεω απο scart η rca καποια στιγμη σταματαει ο ηχος και πρεπει να αλλαξω scart θυρα για να δουλεψουν.

Παλιόπαιδα,
πάλι παρασύρθηκα και ψώνισα!
Τον περιμένω από βδομάδα και θα δούμε τι πουλιά πιάνει. Θα μπει στο κουτί του το 800ρακι που με συντροφεύει στην "ξενυχτιά" γιατί έχω μπουχτίσει με αυτό "tuner failed" και το "PAT table.....".
Άντε...

Re: Απάντηση: Clarke-Tech ET9000 με Ε2

Παλιόπαιδα,
πάλι παρασύρθηκα και ψώνισα!
Τον περιμένω από βδομάδα και θα δούμε τι πουλιά πιάνει. Θα μπει στο κουτί του το 800ρακι που με συντροφεύει στην "ξενυχτιά" γιατί έχω μπουχτίσει με αυτό "tuner failed" και το "PAT table.....".
Άντε...
Kαλοριζικος βρε,μην στεναχωριεσε δεν θα κλεισει η abcom, αγορασα εγω ipbox :flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Clarke-Tech ET9000 με Ε2

Kαλοριζικος βρε,μην στεναχωριεσε δεν θα κλεισει η abcom, αγορασα εγω ipbox :flipout::flipout::flipout:

Έχω την εντύπωση πως ότι μηχάνημα είναι τύπου .....9000 θα πρέ´πει να το αποφευγω!

Λοιπόν, χτες τον παρέλαβα απο Γερμανία και μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει 2 images (egami 1.1 και clarke tech 1.3 openpli) και τα δύο έχουν πρόβλημα με καρφωτή/σταθερή ΙΡ. Με απλά λόγια δεν δουλεύουν, ενώ μόλις το γυρίσω σε DHCP παίζει μια χαρά το δίκτυο. Το πρόβλημα το εντοπίζω στο DNS αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, δείχνει να κρασσάρει και όταν κάνω επανεκκίνηση παίζει για λίγο και μετά πάλι τα ίδια.

Θα ξαναγυρίσω στο egami 1.1 όταν βρεθεί λύση....αλλά δυστυχώς, λυπάμαι που το λέω, το λογισμικό του και η υποστήριξη του ειναι σε alpha, ούτε καν σε beta στάδιο. Με λίγα λόγια νοιώθω πάλι ....sucker.

Η δε εικόνα του με το clarke tech 1.3 μου θυμίζουν κάτι δευτεροκλασάτες έγχρωμες τηλεοράσεις στα τέλη του '80 με ξεβαμμένα, ξεπλυμένα χρώματα.

Για μια ακόμα φορά τον ήπιαμε....

ΥΓ ωρε παλικάρια όσοι τον έχετε αγοράσει, μπορείτε να μου πέιτε αν είχε κολλημένο πάνω στο κουτί (δεξιά κι αριστερά) ένα αυτοκόλλητο που να λέει CT9100 ;;;;;
Να είναι η ιδέα μου ότι μου δώσανε εξελιγμένο μοντέλο;;;;

Βάλε latest OpenPLI 2.0 ή latest Sifteam OpenEE.

Πας και δοκιμάζεις κάτι images ...

Ο δέκτης δεν έχει σχέση με τον IPBOX 9000HD και τα προβλήματα που είχε αυτός στο E2.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Clarke-Tech ET9000 με Ε2

ΥΓ ωρε παλικάρια όσοι τον έχετε αγοράσει, μπορείτε να μου πέιτε αν είχε κολλημένο πάνω στο κουτί (δεξιά κι αριστερά) ένα αυτοκόλλητο που να λέει CT9100 ;;;;;
Να είναι η ιδέα μου ότι μου δώσανε εξελιγμένο μοντέλο;;;;

Δεν νομιζω οτι εχει διαφορα, ο ET9000 με τον CT9100 απλα αν καταλαβα καλα το "E" εχει να κανει με το enigma που το εχει κατοχειρωσει σαν ονομασια η Dm και σιγα σιγα θα το "βγαλουν" σαν ονομασια οι αλλοι κατασκευαστες και ισως να εχει τον καινουργιο bootloader του Μαιου.

παιδια καλησπερα υπαρχει τροπος να περασουμε τα image του δεκτη στο meoboot

Βρε παλουκάρια, θέλετε να μου πείτε ότι κανείς σας δεν είχε πρόβλημα με καρφωτή ΙΡ άσχετα με το τι image είχε περασμένο;;;

Re: Απάντηση: Clarke-Tech ET9000 με Ε2

Βρε παλουκάρια, θέλετε να μου πείτε ότι κανείς σας δεν είχε πρόβλημα με καρφωτή ΙΡ άσχετα με το τι image είχε περασμένο;;;

Τι πρόβλημα έχεις με καρφωτή ip; Απαντάει σε ping ο δέκτης στην ip που του δίνεις; Μπορείς να μπεις με telnet;

χμμμμμμμμμμμμμμ, δεν μας τα λέει καλά το τεμάχιο που έχω στα χέρια μου...

Παναγιώτη, αυτό το 1.3 που δοκίμασα δεν είναι "πλι" ???

Με DHCP κατεβάζω addons, plugins, κάνω update κτλ κτλ
Με στατική ΙΡ κρατάει λίγο η χαρά μου, μετά από λίγο δεν απαντάει στα ping, δεν μπορω να συνδεθώ FTP και όταν πάω να κατεβάσω addons, plugins ή κάνω update τότε διαρκεί για πάντα. Για παράδειγμα στο plugin του youtube, δεν συνδέετε, δεν κατεβάζει λίστα αλλά και ούτε βγαίνει, κολλάει όλο το σύστημα.

Πως μπορώ να δω τι hardware έχει ο βλοημένος; με uname -m θα μου δώσει μόνο την cpu ;

Ααααααααααααααα......και που είσαι δώσε κανένα λινκ για τα images που ανέφερες σε προηγούμενο, σημερινό, πόστ.

ΥΓ Πάω στη σουπερμερκαδόνα να παρω κατι τις για να το γιορτάσω!!!!!!!

Κάτι δεν πάει καλα με τον scaller του...όταν βλεπω SD κανάλια και έχω "just scale" στις ρυθμίσεις τότε όλες τις λεπτές κάθετες γραμμές, κάγκελα, σωλήνες τα παρουσιάζει με δοντάκια .
Όταν γυρίσω σε 4:3 η κατάσταση βελτιώνεται σαφώς αλλά τι να το κάνω; Επίσης συνεχίζω να έχω ξεπλυμένα χρώματα.

Το 800ρακι τα καταφέρνει καλύτερα!

Εχει ρυθμισει για το sharpness του scaler. Απο εκει θα το φτιαξεις.
Για τα ξεπλυμενα χρωματα εγω δεν εχω δει κατι.

Ο δικός μου τα έφτυσε χτες. Μάλλον χάλασε η πλακέτα προστασίας, γιατί δε φορτώνει το modloader2 (Input/output error βγάζει).

Τον στέλνω για service.