Από τα παλιά hypex πιθανολογώ καλύτερα θα παίζουν τα καινούρια ice...αλλά δε ξέρω κιόλας....
Πόσα watt χρειάζεσαι?
Το ενδεχόμενο της δυ-ενίσχυσης το έχεις αποκλείσει?
Μηπως σου κανει κανα τετοιο?
http://www.audiophonics.fr/audiophonics-hypex-ucd180st-amplificateur-assemble-2x180w-p-6495.html
Ωχ μπήκε ο Χάρης... σε βλέπω με πολυενισχυόμενα 805 με active cross με ενσωματωμένο dsp και convolution filters στο player σου...
χθες είχα μια εμπειρία με συγκριτικό ενισχυτών (στο χαλαρό βέβαια...) όπου πέραν του γούστου που είναι σχετικό, μας εξέπληξε ευχάριστα ένας behringer inuke 3000!
Δηλαδή πιο value for money ενισχυτής δε πιστεύω να υπάρχει.
Και αμα βάλεις και καμιά κουρτίνα μπροστά...πέφτει πολύ γέλιο!
Αν ήσουνα κοντά θα στον έφερνα να κουνήσουμε λιγάκι τα 805...
Αστείρευτη δύναμη ο κερατάς...
Τα γούφερ των millenium έγιναν στρατιωτάκια χθες!
Έχεις δίκιο Alex, είμαι minimal τύπος το παραδέχομαι http://www.avclub.gr/forum/images/smilies/Banane0.gif
Κολάστηκα....
Βρε λες;;
δε κοστίζει και πολλά...
το μόνο πρόβλημα είναι ο θόρυβος που κάνει το ανεμιστήρι, σαν να απογειώνεται καναντέρ ένα πράμα! έκανα τη δοκιμή να το αποσυνδέσω αλλά χωρίς να παίζει και σε ένα λεπτό από 25 βαθμούς τα τσιπάκια πήγανε στους 37 και ψιλοφοβήθηκα.
Δε ξέρω βέβαια ποια είναι η ασφαλής θερμοκρασία λειτουργίας τους οπότε θα δοκιμάσω με κάποιο άλλο ανεμιστηράκι ή καμιά ψύκτρα ή αν μερακλώσω μπορεί να βάλω και καμιά υδρόψυξη.
Ο ενισχυτής παίζει πάρα πολύ επάνω από το μέσο όρο (δε θέλω να μιλήσω συγκεκριμένα γιατί θα γίνω γραφικός) αλλά θεωρώ ότι χρειάζεται "παίξιμο" με την προενίσχυση. Ένα λαμπάτο μπάφερ ίσως να έκανε δουλειά, σε μερικές ηχογραφήσεις μου ακούστηκε σκληρός.
Αλλά και πάλι μπορεί να φταίει το γεγονός ότι αυτός ο ενισχυτής σε προκαλεί να παίξεις δυνατά, πολύ δυνατά για να δεις τα όρια του, οπότε είναι ίσως και λίγο λογικό αυτό που άκουσα.
Αν έκλεινες τα μάτια δε θα πήγαινε ο νους σου ότι μπροστά σου υπάρχει ηχείο βάσης με 2 6μισάρια, με καμία κυβέρνηση...
Τελικά για ακόμη μια φορά θα πω ότι η οδήγηση μαζί με την τοποθέτηση στο χώρο είναι το παν...
δε κοστίζει και πολλά...
το μόνο πρόβλημα είναι ο θόρυβος που κάνει το ανεμιστήρι, σαν να απογειώνεται καναντέρ ένα πράμα! έκανα τη δοκιμή να το αποσυνδέσω αλλά χωρίς να παίζει και σε ένα λεπτό από 25 βαθμούς τα τσιπάκια πήγανε στους 37 και ψιλοφοβήθηκα.
Δε ξέρω βέβαια ποια είναι η ασφαλής θερμοκρασία λειτουργίας τους οπότε θα δοκιμάσω με κάποιο άλλο ανεμιστηράκι ή καμιά ψύκτρα ή αν μερακλώσω μπορεί να βάλω και καμιά υδρόψυξη.
Ο ενισχυτής παίζει πάρα πολύ επάνω από το μέσο όρο (δε θέλω να μιλήσω συγκεκριμένα γιατί θα γίνω γραφικός) αλλά θεωρώ ότι χρειάζεται "παίξιμο" με την προενίσχυση. Ένα λαμπάτο μπάφερ ίσως να έκανε δουλειά, σε μερικές ηχογραφήσεις μου ακούστηκε σκληρός.
Αλλά και πάλι μπορεί να φταίει το γεγονός ότι αυτός ο ενισχυτής σε προκαλεί να παίξεις δυνατά, πολύ δυνατά για να δεις τα όρια του, οπότε είναι ίσως και λίγο λογικό αυτό που άκουσα.
Αν έκλεινες τα μάτια δε θα πήγαινε ο νους σου ότι μπροστά σου υπάρχει ηχείο βάσης με 2 6μισάρια, με καμία κυβέρνηση...
Τελικά για ακόμη μια φορά θα πω ότι η οδήγηση μαζί με την τοποθέτηση στο χώρο είναι το παν...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.