Αυτός που κάνει 25' πρέπει να είναι παντελώς άσχετος με τέτοιες καταστάσεις. Έλεος μία κόλληση θέλει στα xlr!
Έχω ακούσει τέτοια πολλά. Γι' αυτό προτιμώ να μην βλέπω τα εσώτερα DIY κατασκευών
Αυτός που κάνει 25' πρέπει να είναι παντελώς άσχετος με τέτοιες καταστάσεις. Έλεος μία κόλληση θέλει στα xlr!
Το DIY για ήχο δεν είναι ηλεκτρολογική δουλειά. Αν θες τα πράγματα να γίνουν με ακρίβεια, δεν βιάζεσαι
Δεν μ' αρέσει ο τρόπος που έχει βιδώσει ο τυπάς τα καλώδια ηχείων. Εσωτερικά θα έπρεπε να τα πιάσει συστρέφοντάς τα αναλόγως όχι όπως του βίντεο
Στο έτοιμο κιτ της hypex, στο tutorial βίντεο (webshop της hypex), τα καλώδια δεν συστρέφονται καν
Πάντως ο τυπάς είναι τυχερός γιατί έχει μπόρνες με το επιπρόσθετο που τις κάνουν να μην γυρίζουν και επιπλέον το καλώδιο βιδώνεται
Επειδή έπρεπε να τα κολήσω έτσι όπως θέλω εγώ (καλή κόληση + μεγάλη επιφάνεια -> μεγάλη θερμοκρασία) και επειδή η μπόρνες ήταν απλές και όχι επώνυμες, το αποτέλεσμα ήταν όταν να γυρίζουν όταν έβαζες πολύ δύναμη. Σιγά μην έτρωγε επιπλέον ώρα ο ηλεκτρονικός να το διορθώσει.
Συνήθως αυτά συμβαίνει μ' εμένα, για μια λεπτομέρεια τρώω την περισσότερο ώρα (αγύριστο κεφάλι όμως, δεν βάζω μυαλό)
Ακόμα και γι' αυτά που θεωρούμε απλά, θα πρέπει να εξηγηθείς για να μην ... παρεξηγηθείς
Γι' αυτό λέω για τους nc500, μια χαρά τιμή τα δίνει η Nord
Ευχαριστώ Έκτωρ! Θα προσπαθήσουμε να τα κάνουμε όσο πιο κοντά με την φωτο. Μια ερώτηση, τα καλωδιάκια αυτά (κόκκινα μαύρα) από που να τα πάρω και πως να τα ζητήσω; (sorry για το μέγεθος της ασχετοσύνης)
Ρε θηρίο Θεόδωρε τα παρήγγειλες τα nc400;:drummer:
χαχα μας έστειλες αδιάβαστους :worshippy:
καλά λένε τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι!
Σε τρία χρόνια θα τα έχω βγάλει μόνο και μόνο από την διαφορά στον λογαριασμό της ΔΕΗ. Class D :marchmellow:
.
Ευχαριστώ Έκτωρ! Θα προσπαθήσουμε να τα κάνουμε όσο πιο κοντά με την φωτο. Μια ερώτηση, τα καλωδιάκια αυτά (κόκκινα μαύρα) από που να τα πάρω και πως να τα ζητήσω; (sorry για το μέγεθος της ασχετοσύνης)
Έψαξα 2-3 εβδομάδες να βρω τα belden 1307a αλλά δεν τα βρήκα στην Ελλάδα.
Τελικά βολεύτηκα με ανώνυμα πολύκλωνα χάλκινα 6N - τεφλον 1,5 καρέ.
Προσοχή! Μην πάρεις χοντρά καλώδια. Το πολύ 2 καρέ. Παραπάνω, θα ζοριστείς πολύ να τα βάλεις στο module.
Υ.Γ. Κάτι μου λέει πως θα μετακομίσουμε στην DIY...
πολύ ενδιαφέρον θα ήτω μια πρόχειρη ακουστική σύγκριση ανκορίων-crown.
Αλλά σε δικό σας σύστημα να μου πείτε εσείς άποψη, εγώ γερνάω και όλα τα ακούω ωραία.
χαχαχα
ΥΓ: savvas X, γουη χεβ σαμ γουερκ του ντου, ντου γιου χεβ ε μομπαηλ νάμπερ?
πολύ ενδιαφέρον θα ήτω μια πρόχειρη ακουστική σύγκριση ανκορίων-crown.
Αλλά σε δικό σας σύστημα να μου πείτε εσείς άποψη, εγώ γερνάω και όλα τα ακούω ωραία.
χαχαχα
ΥΓ: savvas X, γουη χεβ σαμ γουερκ του ντου, ντου γιου χεβ ε μομπαηλ νάμπερ?
Στην Αμερικη έχει κάπου στα 2990$ με αυτή την τιμή συμφερει και δεν απεχει και πολυ σε τιμη απο το να κανεις κατι αντίστοιχο με αντίστοιχα συστατικά από την hypex. Εδώ στην ελλαδα βλεπω η τιμη ειναι 4400e δυστυχως
http://www.diyaudio.com/forums/class-d/277792-brand-new-nad-m22-hypex-cheaper-than-diy.html
Τον έχω απο τέλη 2104, αγορασμένος απο την αντιπροσωπεία 2.500
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.