Ευχαριστώ κι εγώ για την ωραία παρέα παίδες! Παρ' όλη την κούραση πέρασα σούπερ!
Δε θέλω να μιλήσω για το πως παίζει ο class d, ένας λόγος που ήθελα να τον "πάω βόλτα" είναι φυσικά για να ακούσουν και τα παιδιά που τους ενδιέφερε η ακρόαση στο σύστημα τους αλλά και να ακούσω εγώ τον ενισχυτή σε άλλα συστήματα.
Στην πρώτη στάση στον hunter ήπιαμε καφεδάκι και βάλαμε τα concert 11 να παίξουν. Πανέμορφο ηχείο. Και με τις αλλαγές που του έκανε νομίζω ότι "μεγάλωσε" πολύ ο ήχος του (είχα ακούσει παλιότερα το απλό σε άλλο χώρο).
Σε πρώτη φάση με τον marantz μου άρεσε ο ήχος που άκουγα, σε απαιτητικά κομμάτια κλασσικής όμως τα φαινόμενα υποοδήγησης ήταν παραπάνω από προφανή.
Η προσθήκη του crown στον marantz έδωσε άλλη πνοή στο σύστημα και ειλικρινά προσπάθησα να εντοπίσω κάτι άσχημο στον ήχο που άκουγα σε σχέση με τον σκέτο marantz...τίποτα...(μπορεί να είμαι και κουφάλογο, δε ξέρω).
Μετά βάλαμε εκείνο το θαυμάσιο αλλά χεριασμένο κακάσχημο ντακάκι dr dac3 το οποίο με εξέπληξε ευχάριστα! Ακόμα και στην αίσθηση βάθους σκηνής διέπρεψε!
Το προτίμησα από το συνδυασμό marantz-crown (μάλλον λόγω volt εξόδου, 1.8 ο μαραντζ, 4 το dr.dac).
Αν σιάξεις καλώδια από rca σε balanced μπορεί να πάρεις ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.
Ο hunter τρελλοκομείο, γνώρισα και την χαϊεντού μαμά που δε μας άφηνε να φύγουμε ακούγοντας piazzola! Πολύ θετικά vibes στο hunterόσπιτο!
Φίλε hunter βγάλε σέντρα τις μαραντζιές, κράτα τα ηχεία και για την οδήγηση....ξέρεις πια.
Μετά στον φίλο teddy743 περάσαμε σούπερ, ευχαριστώ και για το πράσινο μουχλιασμένο ουϊσκυ! :ADFADF1:
Από ήχο δε μπορώ να εκφέρω άποψη γιατί δεν κάναμε εκτεταμένο "πριν και μετά", αλλά από εικόνα ο φίλος Θόδωρος βρήκε μάλλον τον crown των προβολέων! χαχαχα
Από τα φτωχά μου αυτάκια πάντως ταίριαξε ο κραουνάκης με το ανκόρι (ωραίο κεντρικό παρεπιπτόντως).
Χάρηκα πολύ για τη χθεσινή μου βόλτα, άντε με το καλό να κάνουμε και άλλες συναντήσεις, ακόμα δεν έχω ακούσει ανκόρια σε στέρεο ο απαράδεχτος!