dimkasta
AVClub Addicted Member
- 14 November 2006
- 2,246
Ευχαριστώ guevedo για την απάντηση που μου έδωσες απλώς είχα αυτην την απορία.
Επίσης θα ήθελα να αναφερθώ στο θέμα με τα phonostage που αναρτήθηκε προηγουμένως ότι θα πρέπει να έχουν τη διπλάσια τιμή από ένα πλατό βραχίωνα.Αυτό δεν είναι απόλυτο δεν ξέρω αν θυμάστε αγαπητοί συμφορουμήτες ότι για κάποια περίοδο στον ΗΧΟ είχανε το phono sutherland ph 3d τιμή γύρω στα 900 ευρώ και το είχανε δοκιμάσει με το linn sondek lp 12 se τιμή γύρω στις 10.000 ευρώ.Σχολιο λέγανε ότι το PHD είναι μια πραγματική ευκαιρία phonostage,μιας και αντάγωνιζεται ευθέως αρκετά ακριβότερες προτάσεις του είδους.Ηευελιξία στον τομέα των ρυθμίσεων ,η πλήρης απομόνωση από το δίκτυο ηλεκτροδότησης και τα εντυπωσιακά ηχητικά αποτελέσματα το κατατάσσουν μεταξύ των πρώτων.ΤΕΥΧΟΣ 424.
Δε νομίζω ότι είπαμε πουθενά για διπλάσια τιμή. Απλά ότι καλό θα είναι να είναι καλύτερο το phono από το πικάπ. Και αυτό φυσικά είναι γενίκευση. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι ένα καλό πικάπ μπορεί να έχει πολύ περισσότερα να δώσει από αυτά που παίρνουμε με ένα μέτριο συγκριτικά phono.
Και αυτά με την ευκαιρεία της αντιπαράθεσης που έγινε ανάμεσα στο Ρ3 και το Concept. Είναι νομίζω προφανές ότι άλλη κατηγορία phono μπορεί να δώσει τα μέγιστα με ένα Ρ3 και άλλη κατηγορία με ένα concept. Φυσικά και αυτό είναι γενίκευση.
Ελπίζω να καταλαβαίνετε τι θέλω να πω. Ουσιαστικά ότι για να κάνουμε σύγκριση, θα πρέπει το σύστημά μας να είναι πάνω και από τα δύο πικάπ ώστε να πάρουμε και από τα δύο τα μέγιστα