Club D300 !!!

Γεια σας παιδιά είμαι καινούργιος κάτοχος μιας d300 (και λίγο άσχετος) και βρίσκω την παρέα σας φοβερή.
Συγνώμη που είμαι εκτός θέματος αλλά ήθελα να σας πω ένα γεια και να συνεχίσετε τη προσπάθεια για να μαθαίνουμε και εμείς οι νεότεροι που αγαπάμε τη φωτογραφία

Σε ευχαριστούμε πολύ. Καλώς ήλθες στο club. Βέβαια εγω είμαι στην απόξω καθώς δεν έχω d300 αλλά d200.

Ότι θέλεις να ρωτάς ελεύθερα, και σε όποιο θέμα.

Σε ευχαριστούμε πολύ. Καλώς ήλθες στο club. Βέβαια εγω είμαι στην απόξω καθώς δεν έχω d300 αλλά d200.

Ότι θέλεις να ρωτάς ελεύθερα, και σε όποιο θέμα.
Σε ευχαριστώ φίλε Βλασιδη

http://www.kelbytraining.com/player/index.html#118

Η φωτογραφος Laurie Excell μιλαει για την D300. Δεν το εχω δει.

Μπορειτε με 19 δολ για ενα μηνα να εχετε προσβαση σε ολα τα μαθηματα απ ολους τους φωτογραφους.

πχ ενα τελευταιο που μπηκε ειναι απο τον Rick Sammon (canon shooter που εχουμε την χαρα να φιλοξενουμε στο club μας :) ).

http://www.kelbytraining.com/player/index.html#117.

thx Νίκο! θα του ρίξω μια ματιά μόλις βρω λίγο χρόνο.

VTC Online University

Είχα παρακολουθήσει με συνδρομή άλλου είδους θέματα (πάνω στον προγραμματισμό κλπ) και είχα μείνει γενικά ευχαριστημένος, έχει όμως και θέματα που μπορεί να ενδιαφέρουν πολλούς εδώ, στην κατηγορία Graphics & Page Layout έχει αναλυτικά εκπαιδευτικά βίντεο σε διάφορες εκδόσεις του Photoshop.

www.vtc.com

Παιδια καλησπερα.
Θα μπω συντομα στο κλουμπ της D300 και θελω να ρωτησω το εξης :
ο Sotos γραφει στην αρχη οτι μεσα στη συσκευασια περιεχει την κανονικη εκδοση του NX , σημερα που πηρα τηλεφωνο σε μαγαζι με εγγυηση της ελληνικης αντιπροσωπειας και μου ειπε μια κοπελα οτι περιεχει μια trial version!!!
Υπαρχει περιπτωση να ειναι ετσι η αυτη δεν τα ελεγε καλα ?:chinscratch:
Υπαρχει περιπτωση προκειμενου να κατεβει η τιμη να εχουν κανει κατι τετοιο ?
Αν και μου φαινετε γ@μω τις γυφτιες ......στην Ελλαδα τιποτα δεν αποκλειω

Σημασία έχει τι γράφει έξω από το κουτί. Αν γράφει ότι περιέχει το Capture NX, περιέχει σίγουρα την κανονική έκδοση (δεν θα έγραφε ότι περιέχει το ..trial!) Εμένα περιείχε και μία trial -είδα πρώτα την trial και νόμιζα ότι αυτό ήταν, αλλά μετά είδα ότι είχε και την κανονική.

Θανκς Sotos , αυτο το "περιέχει σίγουρα την κανονική έκδοση " μου αρεσε.-bye-
Αλλωστε θα το ανοιξω κιολας , απλα καπως μουρθε οταν το ακουσα .

Ο κυβος εριφθει..........μπαινω στο κλουμπ.
Το σαββατο κανω Αθηναζεν και :smash: μια D300 κιτ με τον 16-85 και μια 4αρα καρτα sandisk extreme III στα 1999 με εγγυηση Χελενικ.
Ασταδιαλα πια μ αυτη τη δουλεια , εφιαλτης μου εγινε :hmmmm2: θα την παρω να ησυχασω.

Αφού ησύχασες, να σε τριβελίσω:

Στο ...άλλο στρατόπεδο, έτσι και πετύχεις κομάτια του cashback της Canon, παίρνεις την 40D πακέτο με EFS 17-85is, EFS 10-22 και EF 70-300is, κάπου στα 2.200 με 2.300 ευρώ, και θα έχεις 300 ευρώ cashback. Άρα τελικά το όλο πακέτο περίπου 2 χιλιάρικα, και καλύπτει με δύο άριστους (10-22 και 70-300ισ) και έναν τουλάχιστον τίμιο (17-85is) φακούς, κάθε εστιακό μήκος από τα 10 μέχρι τα 300mm.

Βέβαια παίζει να έχει τελειώσει η προσφορά (τυπικώς έχει λήξει την 1η Ιουλίου, αλλά...)

Xα.
Πριν παω εξω το Μαιο σκεπτομουν για μια D40 +τον 70-300 για να μπω στον κοσμο της ψηφιακης.
Τελικα οπως σωστα με συμβουλευσατε δεν εκανε για την δουλεια το εργαλειο ( F1+D40 ηταν πολυ αισιοδοξο σχεδιο:flipout:)και ετσι πηρα μονο τον 70-300 και μερικα φιλμ για την F80 και συνοδο την 720is.
Τουτεστιν ο 70-300 υπαρχει για του χρονου και για οποτεδηποτε παραστει αναγκη και με την νεα αγορα μας μενει αμανατι μονο ο 24-120Vr .
Εαν γινω canonian............... μας μενουν πολλα για την ντουλαπα.
Οποτε nikon for ever now on.

Και θα μείνεις στη Nikon για τον 70-300?

Walk away from your loss που θα έλεγαν οι αγγλοσάξωνες.

40D με 6.5 fps + USM μοτέρ του 70-300is... ταμάμ για F1.

Κρίμα, και φαινόσουν για καλό παιδί! :flipout:

Σε πειράζω, καλώς να την πάρεις!

Δεν φταιω εγω...........χαλαστηκα μικρος:flipout:

Παντος εσυ προσπαθησες να με απομακρυνεις απο τον δρομο της απωλειας .