Παιδια δωστε μου τα φωτα σας, αν και εχω διαβασει αρκετα εως παρα πολλα threads kai posts για τις συγκεκριμενες μου επιλογες ειπα να ρωτησω αυτους που εχουν κανει και οπτικη συγκριση των μοντελων γιατι τεχνικα εχω καταλαβει τις δυνατωτητες τις καθε μιας.!
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ για τα εξης μοντελα:
CANON IXUS 980
CANON G10
Samsung NV24HD,NV100HD
Fuji FinePix F100 fd
PANASONIC TZ5(7ΠΛΕΩΝ)
PANASONIC LΧ3
Ενδιφερομαι για μια οσο το δυνατων compact μηχανη.Δεν θα με εξηπηρετουσε dSLR
αυτη τη στιγμη!θελω οσο το δυνατων καλητερη λυση σε βραδυνη χρηση γιατι την ημερα πανω κατο καλες ειναι ολες οι παραπανω!
Βασικα μαλλων αναμεσα στις δυο πανασονικ ειμαι απλος ηθελα να μαθω αν οντως υπαρχει η μεγαλη διαφορα στο ματι ,οπτικα δηλαδη,στις φωτογραφιες μεταξυ τους.
Με χαλαει λιγο(πολυ δηλαδη) το ζουμ στην λχ3.Στην ΤΖ παλι δεν μου πολυαρεσει οτι δεν εχεις των ελεχω τις ΛΧ(manual control).ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΩ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΔΙΑΦΟΡΕΣ!ΓΙΑ ΤΙΣ samsung ΑΠΡΟΣΜΕΝΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΕΣ.
Η lx3 ειναι καλητερη απο την g10?
ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΩ ΟΠΤΙΚΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝΩΣ Φ2 ΜΕ ΕΝΑΝ Φ3.3 ,στην πρωκειμενη των δυο ΠΑΝΑΣΟΝΙΚ?ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ?
Ευχαριστω εκ των πρωτερων παιδια!!!
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ για τα εξης μοντελα:
CANON IXUS 980
CANON G10
Samsung NV24HD,NV100HD
Fuji FinePix F100 fd
PANASONIC TZ5(7ΠΛΕΩΝ)
PANASONIC LΧ3
Ενδιφερομαι για μια οσο το δυνατων compact μηχανη.Δεν θα με εξηπηρετουσε dSLR
αυτη τη στιγμη!θελω οσο το δυνατων καλητερη λυση σε βραδυνη χρηση γιατι την ημερα πανω κατο καλες ειναι ολες οι παραπανω!
Βασικα μαλλων αναμεσα στις δυο πανασονικ ειμαι απλος ηθελα να μαθω αν οντως υπαρχει η μεγαλη διαφορα στο ματι ,οπτικα δηλαδη,στις φωτογραφιες μεταξυ τους.
Με χαλαει λιγο(πολυ δηλαδη) το ζουμ στην λχ3.Στην ΤΖ παλι δεν μου πολυαρεσει οτι δεν εχεις των ελεχω τις ΛΧ(manual control).ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΩ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΔΙΑΦΟΡΕΣ!ΓΙΑ ΤΙΣ samsung ΑΠΡΟΣΜΕΝΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΕΣ.
Η lx3 ειναι καλητερη απο την g10?
ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΩ ΟΠΤΙΚΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝΩΣ Φ2 ΜΕ ΕΝΑΝ Φ3.3 ,στην πρωκειμενη των δυο ΠΑΝΑΣΟΝΙΚ?ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ?
Ευχαριστω εκ των πρωτερων παιδια!!!