@
petasis: άρα συμφωνείς ότι το review ακολουθεί κάποια πρότυπα έστω και στη βάση της "
τυποποιημένης διαδικασίας" και δεν είναι η μέτρηση μόνο μίας παραμέτρου, αλλά
τουλάχιστον έξι όπως και εσύ ο ίδιος αναφέρεις. Οπότε δεν θα ήταν πιο έντιμο και πιο σωστό από τεχνική σκοπιά, όταν χαρακτηρίζεται μια τηλεόραση ..."χάλια", να γίνετε αναφορά σε όλα αυτά τα στοιχεία έστω και ιεραρχικά, παρά στο "ένα και μοναδικό"? Γίνεται κάτι τέτοιο αλήθεια?
Σχετικά με την αντικειμενικότητα των reviewers, μπορούμε να
διασφαλίσουμε στο απόλυτο, την "έντιμη παράθεση" της πληροφορίας, οπότε εγώ ο "άπειρος αναγνώστης" να μην παρασυρθώ από τον "δόλο" του συγκεκριμένου αρθρογράφου? Διότι βλέπεις εδώ υπεισέρχεται και το στοιχείο της υποκειμενικότητας που περιπλέκει το πράγμα. Ο Άγγλος το βλέπει 8, εσύ το βλέπεις 1 και εκεί αρχίζει η "παραφιλολογία". Αλλά ακόμη και αν δεχθούμε ότι υπάρχει αντικειμενικα δόλος γιατί να μην παραθέσει πιο "ευνοϊκές" μετρήσεις -για τo συγκεκριμένο μοντέλο της LG υπάρχουν ελάχιστα reviews σε όλο το web- και να κάνει τη "δουλεια" του σωστά?
Πάμε και στο δια ταύτα... οι βαθμολογίες σαφώς και δεν είναι για να "έχουμε και να λέμε" αλλά αποτελούν ένα αντικειμενικό μέτρο σύγκρισης,
άλλο το πως αυτές προκύπτουν - ένθεν κείθεν. Προσωπικά δεν εξέφρασα υπόθεση, αλλά απορία και εσύ για να μου την λύσεις καταφεύγεις στην επιχειρηματολογία του δόλου, της υστεροβουλίας και του κερδοσκοπισμού - την πλέον ...κατάλληλη για την επεξήγηση ενός τεχνολογικού θέματος. Εν τελει, αν όντως με παραπλανούν όπως αβίαστα συμπεραίνεις, γιατί να μην σκεφθώ ότι το ίδιο ενδεχομένως επιχειρείς και εσύ? Μπορείς να μου αποδείξεις το αντιθετο? :cool4:
@
warewolf73: εκτιμώ το γεγονός ότι προσέγγισες καθαρά τεχνικά το ζήτημα. Δεν υπάρχει ανάγκη να καταφεύγουμε στην συνομωσιολογία, σε τεχνολογικό forum βρισκόμαστε.