Λοιπόν... Επειδή όλα πρέπει να λέγονται, και τα κακά αλλά και τα καλά...
Κατ' αρχάς θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον άνθρωπο που πρακτικά συνεργάζομαι στο στήσιμο του στερεοφωνικού μου για τον επαγγελματισμό του.
Το Σαββάτο το μεσημέρι τον πήρα τηλέφωνο και τον ενημέρωσα για το θέμα.
Επειδή έτρεχε για δουλειές δεν μπορέσαμε να μιλήσουμε πολύ ώρα.
Την Κυριακή με πήρε τηλέφωνο για να με καθησυχάσει και να κλείσουμε ραντεβού για να έρθει να δει το μηχάνημα αν έχει κάποιο πρόβλημα.
Εχθές το βράδυ, κατά τις 10 η ώρα ήρθε και ακούσαμε μαζί τον ενισχυτή και καταλήξαμε στο ότι απλά τα ηχεία αδειάζουν τον ενισχυτή μου.
Το Σαββάτο θα πάρει 2-3 διαφορετικά κομμάτια και θα έρθει σπίτι να τα ακούσουμε μαζί και να καταλήξω.
Το πιό βασικό είναι αυτό που μου είπε.
"Θεώρησε ότι έχεις αγοράσει από εμένα σαν προκαταβολή για οποιοδήποτε σύστημα θέλεις. Μη σε νοιάζει τι θα τα κάνω εγώ."
Παιδιά sorry αν ακούγεται σαν διαφήμιση αλλά νοιώθω υποχρεωμένος να πω ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στον Δημήτρη τον Σισίκη που ανάλογο επαγγελματία δεν έχω δεί πουθενά αλλού! :worshippy:
Και κάλτσες να αποφασίσει να πουλάει εγώ από αυτόν θα αγοράζω.
δεν μπωρεις να βαλεις ενα τελικο στον ολοκληρωμενο?
να κανεις διενυσχιση με εναν τελικο κοπλαντ.
ο τελικος μου ειναι υβριδικος αν τον βρεισ μεταχ. ακουσετων για εμενα ειναι απο τα καλυτερα κοματια του κοπλαντ.
Από τη στιγμή που μου δίνεται η πιθανότητα να πάρω ένα άλλο μηχάνημα μάλλον θα πάω στο πιό μεγάλο κομμάτι της Copland.
Thanks πάντος.
Γνωρίζοντας τα ηχεία σου καλά (το είχα γράψει παλαιότερα και στο Νάσο, όταν έψαχνε ηχεία) μάλλον ένα τρανζίστορ τύπου Hegel, Symphonic, Audia Flight θα σε φτάσουν εκεί που θέλεις.
Χροιές σε χαμηλές εντάσεις, δύναμη χωρίς την απώλεια των χροιών και την ησυχία σε υψηλές εντάσεις.
Θα ενημερώσω τον Δημήτρη και θα δω αν μπορεί να έχει κάποια κομμάτια από αυτά που αναφέρεις. Βέβαια δεν θέλω να ανέβω πάρα πολύ ψηλά σε κόστος. Κάποια περίπου στα 4.000 παίζουν από αυτά;
Καλώς ήρθες στο… club της πραγματικότητας και όχι της θεωρίας και των manuals.
The hard way βέβαια...
Ίσως είμαι πολύ "ευαισθητούλης" με τα μηχανήματά μου και για αυτό την πάτησα. Ο ενισχυτής από τότε που τον αγόρασα δεν έχει παίξει σε υψηλές στάθμες για να μην καταπονηθεί. Τώρα που ήθελα να δω πως παίζει τα βρήκε σκούρα.
Καλημερα. Ειναι λογικο ο 405 να μην οδηγει τα ηχεια αυτα! Δεν ειναι και η πρωτη φορα που συμβαινει και θα ελεγα μαλλον αναμενομενο. Ο 405 ετσι για τα τυπικα εχει καποια ταξη Α οχι ολα τα 50 βαττ! Καλη η λυση σου tzimisce για λαμπα προ και δυνατο τρανζιστορ τελικος. Ακουσε τα οπωσδηποτε στο σπιτι σου.Καλη συνεχεια φιλε...
Ευχαριστώ φίλε.
Btw πιστεύεις εσύ που υποθέτω ότι τον έχεις ακούσει, ότι ο pro - τελικός της Copland έχει τη δύναμη να τα κουνήσει;
Από θέμα ποιότητας ήχου και ηχοχρωμάτων λάμπας πως τα πάει το σετάκι;
Πάντος ο Δημήτρης είναι κάθετος στα Copland (αν και αυτός έχει Mark Levinson)
Γιατί με βλέπω με Burmester στο τέλος;