Kασταμονης?
Δυστυχως Σαββατο θα ειμαι εκτος Αθηνων για δουλειες αλλα επειδη και εγω μενω σχετικα κοντα (Κυμης-τερμα πανω) κανονιζουμε ακροαση στανταρ.
Περίπου... Πολύ κοντά στην Παπανικολή, από τη μεριά της Νέας Ιωνίας είμαι, στο ύψος του Δημήτρη.
Βέβαια μπορώ μόνο Σαββάτα πρωί γιατί μόνο τότε λείπει το νεαρότερο μέλος της οικογένειας.
Για τον Δημητρη ισχυουν οσα λετε. Ειναι πολυ καλος μου φιλος και συνεργατης! Ο copland ζεσταινεται με οτι ηχειο και να παιξει οποτε μην σε ανησυχει αυτο. Τωρα για τα χρηματα τους τα copland ειναι κορυφαια αλλα αν μιλαμε για burmester διακτινιζομαστε. Ειναι σε αλλο επιπεδο απο ολες τις πλευρες και φυσικα κοστιζουν πολυ!!! Αυτοπροσκαλουμαι σε ακροαση φιλε αν με δεχεσαι! Αν ειναι και ο Σισικης ακομα καλυτερα.
Δημήτρης και ξερό ψωμί... Λες να το κάνουμε τελικά το fan club;

Φυσικά και είσαι ευπρόσδεκτος!
Βέβαια το ένα ηχείο αυτή τη στιγμή είναι κρυμένο πίσω από ένα τεράστιο χριστουγενιάτικο δέντρο και εκτός θέσης, αλλά αυτό που ακούω ακόμη και έτσι με κάνει να μη θέλω με ΤΙΠΟΤΑ να τα αλλάξω!
Η φράση "Ρίξτα στην τύχη όπου και νάναι και θα παίξουν" ισχύει 100% για αυτά τα ηχεία τελικά (ακούς Στέργιο; )!