coreAVC 1.9.0 w/CUDA (nvidia) acceleration!

Λοιπόν, έβαλα τον CoreAVC 1.9.5 και τους τελευταίους drivers στο MAIN PC μου, με έναν Intel Core2Quad Q9450 μαζί με μία 8800GTS 512MB (σε Windows XP) και ΕΙΔΑ ΑΛΛΑΓΗ. Σε όλες τις ματρόσκες μου, βλέπω να δουλεύει ο επεξεργαστής στο 2-4% το ΠΟΛΥ !!!

Ενώ ρε γαμώτο, στο HTPC μου, που έχω το M3N78-EM με onboard την nVidia 8300 και τον coreAVC 1.9.5, με έναν AMD Phenom 8650 Triple Core 2.3 βλέπω να πηγαίνει στο 24%... παίζει ρόλο ο επεξεργαστής ??? Γιατί δεν πάει στο 2-4% όπως πάει και το MAIN PC μου.. ?

Μία παρατήρηση : επειδή είχα φάει φρίκη με τον Haali Media Splitter και τους υπότιτλους, έκανα την εγκατάσταση του coreAVC 1.9.5 χωρίς να εγκαταστήσω τον Haali.. υπάρχει διαφορά ??

Last edited:
Ρε παιδιά...
Μπορεί κάποιος να γράψει έναν οδηγό/ρυθμίσεις γι' αυτά?
Ο καθένας από εμάς που κάτει στραβοβλέπει, νομίζει ότι είναι ευχαριστημένος (στη περίπτωσή μου με CCC Codec Pack).
Ευχαριστώ εκ μέρους όλων..

Μα μου κάνει μεγάλη εντύπωση.. τόσο μεγάλη διαφορά ??? 4% με 25% ??
Τί φταίει τελικά απο όλα μεταξύ των δύο υπολογιστών μου ?

Intel Q9450 vs. AMD 8650 Triple Core ?
XFX 8800GTS vs. onboard 8300 nvidia ?
ASUS Maximus Formula vs. Asus M3N78-EM ???
Windows XP sp3 32bit vs. Windows Vista Ultimate sp1 32bit ?

συνεχίζει με 1.9.5 και 182.08 να χάνει τον συγχρονισμό με τους ενσωματωμένους υπότιτλους, η μου φάνηκε? :BXVZCBXZ6:

Παιδιά εχω φτιάξει ενα media server με τις παρακάτω προδιαγραφές: Intel pentium 4 3.4Ghz ,2Gb RAM DDR ,Nvidia 8400Gs , Xp Pro Sp3 , και ενω εχω εγκαταστήσει τους τελευταίους οδηγούς 182.50 και το coreavc pro όπως και το klite codec pack και avisynth. Εχω απενεργοποιήσει το ffdshow για κωδικοποίηση H264 και ενεργοποίησα το coreavc. Αυτο που θέλω να πετύχω τελικά ειναι να χρησιμοποιώ την gpu για επιτάχυνση mkv μαζί με το πρόγραμμα psmedia server. Ουσιαστικά θέλω να κάνω transcoding ματρόσκες στο ps3 αλλα μόνος του ο επεξεργαστής δεν τα καταφέρνει. Το πρόβλημά μου ειναι οτι δοκιμάζω διάφορα settings με codec και λειτουργίες αλλα δεν μπορώ να κάνω το εικονίδιο του coreavc να πρασινίσει με αποτέλεσμα να δουλεύει η cpu μου στο 90-100% και να μην εχω και το επιθυμητό παοτέλεσμα. Ξέρει κανένας να μου πει τί ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να εχω αποτέλεσμα;

Σε συνέχεια αυτού του νήματος, ψάχνω να βρω το coreAVC για να το εγκαταστήσω ώστε να τσεκάρω μήπως μπορέσω να κρατήσω τον επεξεργαστή μου, τουλάχιστον για τώρα.

Βλέπω όμως ότι υπάρχει μόνο shareware. Ισχύει αυτό?

Δεν είναι shareware... υπήρχε σαν trial αλλά τώρα με την v2.0 δεν βλέπω να το δίνουν ούτε σαν trial πια.
Μπορείς να το κατεβάσεις -ξέρεις πως :Banane0: - και αν τελικά σου κάνει δουλειά να το αγοράσεις, ~7 ευρώ κοστίζει αν θυμάμαι καλά.

Απάντηση: Re: coreAVC 1.9.0 w/CUDA (nvidia) acceleration!

Σε συνέχεια αυτού του νήματος, ψάχνω να βρω το coreAVC για να το εγκαταστήσω ώστε να τσεκάρω μήπως μπορέσω να κρατήσω τον επεξεργαστή μου, τουλάχιστον για τώρα.

Βλέπω όμως ότι υπάρχει μόνο shareware. Ισχύει αυτό?

Δημήτρη, δεν είναι freeware ο coreavc
http://corecodec.com/products/coreavc

Βρε τι σου κάνεις ένας επιταχυντής.

βρίσκομαι στο κατεβαστήρι με έναν παλιό AMD και την παλιά 5700 την nvidia (και 1GB Ram) και τρέχουν τα 720p, σφαίρα.

Λογικά αυτό θα ήταν.

Ευχαριστώ όλους. Γλύτωσα από έξοδα.:grinning-smiley-043

Με την 5700.. χλωμό.. ;)

Μάλλον απλά έπεσες σε ελαφρύ αρχείο 720p, ή κάτι δεν έπαιζε σωστά πριν.

Αν το εικονίδιο του CoreAVC δεν είναι πράσινο, δεν παίζεις με Cuda, και με την 5700 δεν γίνεται να γίνει πράσινο.