Dimpapadok
New member
- 1 October 2018
- 76
Τελικά με το 13888 θα συνεννοηθούμε γιατί στο κατάστημα δεν είχαν. Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια .
Αν δεν πήρες απάντηση παίζει σε οποιοδήποτε δίκτυο.-Πρέπει το το δίκτυο να είμαι cosmote ή παίζει και σε wind, Vodafone;
Οι δέκτες ανά τακτά χρονικά διαστήματα επικοινωνούν. Αν ο ένας δεν βρει τον άλλον στον δυκτιο δεν θα έχεις τηλεόραση .Στης 23 / 11 / 2018 ηρθε ο τεχνικος ανεβηκε στην ταρατσα κατεβασε δευτερο καλωδιο κατω στο υπογειο , σε υπογειο μενω , το συνδεσε στο δεκτη που μου στειλανε στο σαλονι μετα πηρε τα δυο power plug που αγορασα απο καταστημα γερμανος 52,90 τα εβαλε ενα μεσα στο ρουτερ και το ενωσε στον πρωτο δεκτη που ειχα στο δωματο και μετα στο σαλονι σε 10 λεπτα συχρονισαν , μετα απο αυτο επαιζαν κανονικα αλλο καναλι στο σαλονι αλλο καναλι στο δωματιο . Ο τεχνικος μου ειπε να μην κλεινουμε τους δεκτες πρεπει να συχρονιζουν ; ισχυει κατι τετιο θελω να πω ; οτι να τους εχω ανοιχτους ; . Ο Τεχνικος μου πηρε 55 ευρω .
Βάλτο μόνος σ... Και αν χάσεις την στόχευση τότε κάλεσε τεχνικό που θα έρθει μόνος του... Διάβασε παραπάνω που έχω γράψει ένα ποστ να δειςΆρα θα πάρω quad lnb ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Αν και δεν ξέρω τι θα κάνω ενώ τα έχω όλα έτοιμα ακόμα και το λνβ να αγοράσω το πρωί στον ΟΤΕ μου λέγανε 25 να έρθω μόνο ο τεχνικός αφού τα έχεις έτοιμα όλα και το βράδυ που αποφάσισα να ξεκινήσω την διαδικασία να έρθει μου ζήτησαν 45 ... Θα πάω σε κάποιο κατάστημα να βγάλω άκρη
αυτο σκεφτηκα αλλα συμφωνα με τον οτε χρεωνομαι 25 για να στοχευσει ( δεν με ενολχει μεχρι 25 δινω ) και κανει να ερθει ο τεχνικος 1-10 ημερες... οποτε για αυτο το φοβηθηκα αλλα μαλλον θα το κανω μονος μου
Τα καταφερα και το εβαλα μονος μου πανευκολο το ματι παιδια καντε το αφοβα εχει γραμμες το ματι και η βαση οπου αν κρατησεις που ητανε με το παλιο ματι το βαζεις και εισαι ετοιμος. Δεν μου πηρε παραπανω απο 5 λεπτα ολο αυτο ( και πολλα λεω ) Ευχαριστω πολυΕυχαριστω τον καθενα ξεχωριστα για την βοηθεια :BDGBGDB55:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.