LP;;;
Η εφαρμογή δεν βγήκε προχθές.Πήγα να περάσω το οτεgo στο laptop και μου έλεγε οτι έχω 2 συσκευές. Πήγα να σβήσω έτην μια και μου έβγαλε μήνυμα οτι δεν έχουν περάσει 30 μέρες! (30 μέρες από πότε αφού προχτές βγήκε η εφαρμογή) τέλος πάντων πέρνω 13888 τηλέφωνο και τι μου λένε οτι δεν μπορούν να διαγράψουν την μια συσκευή αλλά πρέπει να περιμένω άλλες 4 μέρες μέχρι να συμπληρωθεί ο μήνας! Ποιός μήνας τους λέω αφού η εφαρμογή έκανε αρχή από προχτές. Τελικά απαράδεκτο να μην μπορούν να κάνουν κάτι! Στην νοβα πέρνεις τηλέφωνο και σου διαγράφουν την συσκευή και βάζεις όποια θέλεις ξανά!!!!!
Δεν το γνώριζα. Και ποτέ βγήκε η εφαρμογή για λάπτοπ γιατί πριν 24 μέρες που έβαλα το ταμπλετ δεν νομίζω ΝΑ υπήρχε. Και τέλος πόσο δύσκολο είναι να μπορούν να διαγράψουν μια συσκευή από τις 2 μιας και στην Νόβα το κάνουν και με μια συσκευη
Καλησπερα παιδες.
Μιας και υπαρχει η δυνατοτητα για 2 συσκευες, ξερει κανεις αν μπορω να βαλω 1 pc & 1 laptop? Το PC για να βλεπει η κορη σπιτι κανα παιδικο στο pc οταν εγω βλεπω αγωνες στην TV και το laptop για οταν παμε διακοπες μιας και θα λειπω τελη Αυγουστου και αν δεν κανω λαθος θα ειναι κατα τη διαρκεια των playoff για το CHL και ισως και να βλεπει κανα παιδικο κανα μεσημερι αν τυχον μεινουμε ξενοδοχειο. Δλδ να μην εχω κανενα κινητο ή tablet ως τη μια απο τις 2 συσκευες!
Ευχαριστω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.