Cosmote TV GO

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Όλα καλά σε λαπτοπ. Ξέρει κανείς αν το App η παλιά Version παίζει σε rooted συσκευες;; ; Δοκίμασα σήμερα και μου βγάζει σφάλμα.

Θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι η Root συσκευές δεν υποστηρίζονται από το νήμα μας και όποια επέκταση σε τέτοια συζήτηση θα καταλήξει σε διαγραφή των post.

μεσω LP ΔΟΥΛΕΥΕΙ και εχω συνδεση WIND !! Πηρα τηλ στο 13888 τους ειπα οτι ειχα προβλημα στην αρχη μετα ηρθε email οτι το προβλημα λυθηκε και μετα ολα καλα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Απο που στο καλο το κατεβαζουμε (για...lp!);

Για να καταλάβω εγώ που δεν έχω σταθερό ΟΤΕ στο σπίτι δεν μπορώ να έχω ote tv go στο laptop;

Μπορει καποιος να μου εξηγησει πως γινεται αυτο με το tethering και ξενο wifi για να καταλαβω;

6065dae1bd6beed1f5cfec5083e843b9.jpg

Γιατί μου εμφανίζει αυτό? Ξέρει κάποιος?
Πάει να ξεκινήσει το βίντεο και μου εμφανίζει αυτό.

Τελικά το κάνει γιατί θέλει δικαιώματα διαχειριστή.
Απορώ αφού το Go έχει HD 720p. γιατί στο ondemand δεν μας δίνει την επιλογή.

Πήγα να περάσω το οτεgo στο laptop και μου έλεγε οτι έχω 2 συσκευές. Πήγα να σβήσω έτην μια και μου έβγαλε μήνυμα οτι δεν έχουν περάσει 30 μέρες! (30 μέρες από πότε αφού προχτές βγήκε η εφαρμογή) τέλος πάντων πέρνω 13888 τηλέφωνο και τι μου λένε οτι δεν μπορούν να διαγράψουν την μια συσκευή αλλά πρέπει να περιμένω άλλες 4 μέρες μέχρι να συμπληρωθεί ο μήνας! Ποιός μήνας τους λέω αφού η εφαρμογή έκανε αρχή από προχτές. Τελικά απαράδεκτο να μην μπορούν να κάνουν κάτι! Στην νοβα πέρνεις τηλέφωνο και σου διαγράφουν την συσκευή και βάζεις όποια θέλεις ξανά!!!!!

Καλησπερα παιδες.
Μιας και υπαρχει η δυνατοτητα για 2 συσκευες, ξερει κανεις αν μπορω να βαλω 1 pc & 1 laptop? Το PC για να βλεπει η κορη σπιτι κανα παιδικο στο pc οταν εγω βλεπω αγωνες στην TV και το laptop για οταν παμε διακοπες μιας και θα λειπω τελη Αυγουστου και αν δεν κανω λαθος θα ειναι κατα τη διαρκεια των playoff για το CHL και ισως και να βλεπει κανα παιδικο κανα μεσημερι αν τυχον μεινουμε ξενοδοχειο. Δλδ να μην εχω κανενα κινητο ή tablet ως τη μια απο τις 2 συσκευες!
Ευχαριστω

Πήγα να περάσω το οτεgo στο laptop και μου έλεγε οτι έχω 2 συσκευές. Πήγα να σβήσω έτην μια και μου έβγαλε μήνυμα οτι δεν έχουν περάσει 30 μέρες! (30 μέρες από πότε αφού προχτές βγήκε η εφαρμογή) τέλος πάντων πέρνω 13888 τηλέφωνο και τι μου λένε οτι δεν μπορούν να διαγράψουν την μια συσκευή αλλά πρέπει να περιμένω άλλες 4 μέρες μέχρι να συμπληρωθεί ο μήνας! Ποιός μήνας τους λέω αφού η εφαρμογή έκανε αρχή από προχτές. Τελικά απαράδεκτο να μην μπορούν να κάνουν κάτι! Στην νοβα πέρνεις τηλέφωνο και σου διαγράφουν την συσκευή και βάζεις όποια θέλεις ξανά!!!!!
Η εφαρμογή δεν βγήκε προχθές.

Δεν το γνώριζα. Και ποτέ βγήκε η εφαρμογή για λάπτοπ γιατί πριν 24 μέρες που έβαλα το ταμπλετ δεν νομίζω ΝΑ υπήρχε. Και τέλος πόσο δύσκολο είναι να μπορούν να διαγράψουν μια συσκευή από τις 2 μιας και στην Νόβα το κάνουν και με μια συσκευη

Δεν το γνώριζα. Και ποτέ βγήκε η εφαρμογή για λάπτοπ γιατί πριν 24 μέρες που έβαλα το ταμπλετ δεν νομίζω ΝΑ υπήρχε. Και τέλος πόσο δύσκολο είναι να μπορούν να διαγράψουν μια συσκευή από τις 2 μιας και στην Νόβα το κάνουν και με μια συσκευη

Η εφαρμογη ειναι παρα πολυ καιρο ηδη στην αγορα για tablets & κινητα. Για laptops & pc βγηκε μολις τωρα!

Καλησπερα παιδες.
Μιας και υπαρχει η δυνατοτητα για 2 συσκευες, ξερει κανεις αν μπορω να βαλω 1 pc & 1 laptop? Το PC για να βλεπει η κορη σπιτι κανα παιδικο στο pc οταν εγω βλεπω αγωνες στην TV και το laptop για οταν παμε διακοπες μιας και θα λειπω τελη Αυγουστου και αν δεν κανω λαθος θα ειναι κατα τη διαρκεια των playoff για το CHL και ισως και να βλεπει κανα παιδικο κανα μεσημερι αν τυχον μεινουμε ξενοδοχειο. Δλδ να μην εχω κανενα κινητο ή tablet ως τη μια απο τις 2 συσκευες!
Ευχαριστω

Θεωρητικά δεν έχεις κανένα πρόβλημα να το κάνεις αυτό. Πρακτικά όμως μια από τις δυο θα μπορεί να παίζει κάθε φορά και ποτέ και οι δυο ταυτόχρονα.

Το pc & laptop μπορούν τελικά να παίξουν σε αλλά δίκτυο εκτός ΟΤΕ, όπως πχ γίνεται με το Tablet?

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχουμε επιβεβαίωση ότι σε PC/Laptop παίζει σε άλλο wifi, ΧΩΡΙΣ το κολπάκι με tethering?