βρε παιδια καλησπερα, μολις εγακτεστησα την υπηρεσια στο λαπτοπ... η υπηρεσια δουλευει ΜΟΝΟ με την δηλωμενη γραμμη ΟΤΕ που ειναι και η OTE TV???? ποιο ειναι το νοημα τοτε του GO???? υποτιθεται οτι εχεις δικαιωμα να πας ενα ταξιδι πχ και να δεις τον ΟΤΕ TV σου κατι που συμβαινει με το NOVA GO . ειμαστε σοβαροι;;;; αν βρισκομαι στο σπιτι που εχω το ΟΤΕ TV ποιο ειναι το νοημα του GO?
Αν συνδέσεις το laptop που δουλεύει το Go με HDMI στην TV παίζει; Ή το κόβει όπως στο Android;
Σε εμενα παιζει κανονικοτατα απο WiFi κι ας εχω Forthnet.
Σε εμενα παιζει κανονικοτατα απο WiFi κι ας εχω Forthnet.
Μπαινω στη σελιδα απο το λαπτοπ μου, επιλεγω το καναλι που επιθυμω κι απλα παιζει!Πως παίζει?Σου είναι εύκολο να περιγράψεις την διαδικασία?
Δεν εχω κανει κατι! Θα το ερευνησω περαιτερω.Εμμμ, πως? Το δοκιμασα στο laptop και με το wifi του σπιτιου (HOL) και με κινητο με cosmote mobile data tethered και με wifi και με usb και σε καμια περιπτωση δεν επαιξε. Εσυ πως ακριβως το εκανες ρε φιλε?
Δεν εχω κανει κατι! Θα το ερευνησω περαιτερω.
Δουλευω Windows 8 64bit και Google Chrome 64bit, δε νομιζω βεβαια να παιζει καποιο ρολο..
Θα το σκαλισω αλλα θα κρατησω το στομα μου κλειστοΚοιτα φιλε, αν σου παιζει χωρις να ξερεις γιατι, μην το σκαλιζεις. Δεν ξερεις αν θα συνεχισει να παιζει μετα![]()
Πολύ περίεργο που και με το usb tethering κόβεται. Πίστευα ότι λογικά έτσι δεν θα υπήρχε πρόβλημα και η σύνδεση θα αναγνωριζόταν όπως με το usb stick της cosmote.Συγνωμη παιδια με τοσο πηξιμο ξεχασα να γραψω χθες.
Δοκιμασα και με το κινητο tethered με το usb αλλα ουτε ετσι επαιξε. Οπως φαινεται για οσους εχουν σκετο το δορυφορικο, ουτε καν OTE Home δεν ειναι! :-(
Πολύ περίεργο που και με το usb tethering κόβεται. Πίστευα ότι λογικά έτσι δεν θα υπήρχε πρόβλημα και η σύνδεση θα αναγνωριζόταν όπως με το usb stick της cosmote.
Να σε ρωτήσω όμως κάτι σημαντικό. Τι πρόγραμμα δεδομένων χρησιμοποιείς για τις δοκιμές σου;
Μέχρι σήμερα, για την εφαρμογή στα κινητά και τα tablets ξέραμε ότι τα wifi ξεκλειδώνουν, μόνο αν κάποιος έχει συμβόλαιο cosmote που να εμπεριέχει και δεδομένα ή για τα καρτοκινητά με αγορά πακέτου δεδομένων κόστους από 5 ευρώ και πάνω.
Φαντάζομαι λοιπόν ότι θα ισχύουν οι ίδιες δεσμεύσεις και σ' αυτήν την περίπτωση και γι' αυτό ρωτάω τι χρησιμοποιήσες, μήπως π.χ. είχες αγοράσει το πακέτο των 3 ευρώ και γι' αυτό σου ρίχνει άκυρα το σύστημα.
κατεβασα απο περιεργεια την εφαρμογη για οτε go σε pc. γνωριζω οτι δεν θα παιζει μιας και ειμαι εξωτερικο. απλα δεν μου ανοιγει καν την εφαρμογη μετα την εγκατασταση δεν ξερω γιατι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.