Cosmote TV GO

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Εγώ που δεν έχω tablet με βολεψε, δεν χρειάζεται να αγοράσω tablet, έτσι σαν οικογένεια με βολευει

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Σαφώς βολεύει αλλά άλλαξε την ονομασία σε οτε home για να είναι ακριβής. Ελπίζω σε διόρθωση άμεσα

Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ετσι βρε παιδια ας το ονομασουν OTE Home Multiview η κατι παρομοιο.... ποιο εινα το νοημα του OTE GO? Χαλια το marketing της COSMOTE για να μην μπω για την ζουγκλα του site που απο θεμα λειτουργικοτητας ειναι απαραδεκτο :2thumb22sup:

βρε παιδια καλησπερα, μολις εγακτεστησα την υπηρεσια στο λαπτοπ... η υπηρεσια δουλευει ΜΟΝΟ με την δηλωμενη γραμμη ΟΤΕ που ειναι και η OTE TV???? ποιο ειναι το νοημα τοτε του GO???? υποτιθεται οτι εχεις δικαιωμα να πας ενα ταξιδι πχ και να δεις τον ΟΤΕ TV σου κατι που συμβαινει με το NOVA GO . ειμαστε σοβαροι;;;; αν βρισκομαι στο σπιτι που εχω το ΟΤΕ TV ποιο ειναι το νοημα του GO?

Σιγουρα ειναι ''go'' μονο στο ονομα.Εμενα βεβαια με βολευει στο σπιτι αφου το λειτουργω σαν multiview.Επιτελους ποδοσφαιρο χωρις μουρμουρα απο την υπολοιπη οικογενεια:flipout:

Η αληθεια είναι ότι με τοσους περιορισμους λειτουργει σαν multiview παρα σαν go
Ελπιζω όταν θα βγει επισημά το multiview να βγαλουν τους τοσους περιορισμους μιας και τοτε δεν θα υπαρχει νοημα υπαρξης ετσι όπως είναι τωρα

Αν συνδέσεις το laptop που δουλεύει το Go με HDMI στην TV παίζει; Ή το κόβει όπως στο Android;

Αν συνδέσεις το laptop που δουλεύει το Go με HDMI στην TV παίζει; Ή το κόβει όπως στο Android;

Παιζει αλλα μονο στο σπιτι σου..

Συγνωμη παιδια με τοσο πηξιμο ξεχασα να γραψω χθες.
Δοκιμασα και με το κινητο tethered με το usb αλλα ουτε ετσι επαιξε. Οπως φαινεται για οσους εχουν σκετο το δορυφορικο, ουτε καν OTE Home δεν ειναι! :-(

Σε εμενα παιζει κανονικοτατα απο WiFi κι ας εχω Forthnet.

Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Πως παίζει?Σου είναι εύκολο να περιγράψεις την διαδικασία?

Εμμμ, πως? Το δοκιμασα στο laptop και με το wifi του σπιτιου (HOL) και με κινητο με cosmote mobile data tethered και με wifi και με usb και σε καμια περιπτωση δεν επαιξε. Εσυ πως ακριβως το εκανες ρε φιλε?

Re: Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Πως παίζει?Σου είναι εύκολο να περιγράψεις την διαδικασία?
Μπαινω στη σελιδα απο το λαπτοπ μου, επιλεγω το καναλι που επιθυμω κι απλα παιζει!
Δεν εχω κανει καποιο τρικ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εμμμ, πως? Το δοκιμασα στο laptop και με το wifi του σπιτιου (HOL) και με κινητο με cosmote mobile data tethered και με wifi και με usb και σε καμια περιπτωση δεν επαιξε. Εσυ πως ακριβως το εκανες ρε φιλε?
Δεν εχω κανει κατι! Θα το ερευνησω περαιτερω.
Δουλευω Windows 8 64bit και Google Chrome 64bit, δε νομιζω βεβαια να παιζει καποιο ρολο..

Δεν εχω κανει κατι! Θα το ερευνησω περαιτερω.
Δουλευω Windows 8 64bit και Google Chrome 64bit, δε νομιζω βεβαια να παιζει καποιο ρολο..

Κοιτα φιλε, αν σου παιζει χωρις να ξερεις γιατι, μην το σκαλιζεις. Δεν ξερεις αν θα συνεχισει να παιζει μετα :-p

Κοιτα φιλε, αν σου παιζει χωρις να ξερεις γιατι, μην το σκαλιζεις. Δεν ξερεις αν θα συνεχισει να παιζει μετα :-p
Θα το σκαλισω αλλα θα κρατησω το στομα μου κλειστο :p

Συγνωμη παιδια με τοσο πηξιμο ξεχασα να γραψω χθες.
Δοκιμασα και με το κινητο tethered με το usb αλλα ουτε ετσι επαιξε. Οπως φαινεται για οσους εχουν σκετο το δορυφορικο, ουτε καν OTE Home δεν ειναι! :-(
Πολύ περίεργο που και με το usb tethering κόβεται. Πίστευα ότι λογικά έτσι δεν θα υπήρχε πρόβλημα και η σύνδεση θα αναγνωριζόταν όπως με το usb stick της cosmote.
Να σε ρωτήσω όμως κάτι σημαντικό. Τι πρόγραμμα δεδομένων χρησιμοποιείς για τις δοκιμές σου;
Μέχρι σήμερα, για την εφαρμογή στα κινητά και τα tablets ξέραμε ότι τα wifi ξεκλειδώνουν, μόνο αν κάποιος έχει συμβόλαιο cosmote που να εμπεριέχει και δεδομένα ή για τα καρτοκινητά με αγορά πακέτου δεδομένων κόστους από 5 ευρώ και πάνω.
Φαντάζομαι λοιπόν ότι θα ισχύουν οι ίδιες δεσμεύσεις και σ' αυτήν την περίπτωση και γι' αυτό ρωτάω τι χρησιμοποιήσες, μήπως π.χ. είχες αγοράσει το πακέτο των 3 ευρώ και γι' αυτό σου ρίχνει άκυρα το σύστημα.

Πολύ περίεργο που και με το usb tethering κόβεται. Πίστευα ότι λογικά έτσι δεν θα υπήρχε πρόβλημα και η σύνδεση θα αναγνωριζόταν όπως με το usb stick της cosmote.
Να σε ρωτήσω όμως κάτι σημαντικό. Τι πρόγραμμα δεδομένων χρησιμοποιείς για τις δοκιμές σου;
Μέχρι σήμερα, για την εφαρμογή στα κινητά και τα tablets ξέραμε ότι τα wifi ξεκλειδώνουν, μόνο αν κάποιος έχει συμβόλαιο cosmote που να εμπεριέχει και δεδομένα ή για τα καρτοκινητά με αγορά πακέτου δεδομένων κόστους από 5 ευρώ και πάνω.
Φαντάζομαι λοιπόν ότι θα ισχύουν οι ίδιες δεσμεύσεις και σ' αυτήν την περίπτωση και γι' αυτό ρωτάω τι χρησιμοποιήσες, μήπως π.χ. είχες αγοράσει το πακέτο των 3 ευρώ και γι' αυτό σου ρίχνει άκυρα το σύστημα.

Φιλε μου για να ειμαι ειλικρινης το δοκιμασα σε μενα με mb που εχω σε καρτοκινητο cosmote. Εβαλα ομως και τον κουμπαρο σπιτι του στο δικο του laptop στη δικη του συνδεση otego με cosmote συμβολαιο το οποιο εχει data και παλι το ιδιο του εκανε με το usb tether. Βεβαια το εκανε ο κουμπαρος μου ακολουθωντας τις οδηγιες μου και οχι εγω και δεν ειναι και παρα πολυ σχετικος οποτε ισως καποιος αλλος να το καταφερει .

Δοκίμασε κανείς να παίξει πρώτα με τα δεδομένα απο την συσκευή (1) που είναι δηλωμένη κάρτα sim και μετά να μπει από το laptop (2) με wifi ,sorry αλλά πριν τις 10/8 δεν μπορώ να το βάλω στο δικό μου.

κατεβασα απο περιεργεια την εφαρμογη για οτε go σε pc. γνωριζω οτι δεν θα παιζει μιας και ειμαι εξωτερικο. απλα δεν μου ανοιγει καν την εφαρμογη μετα την εγκατασταση δεν ξερω γιατι.

Καλημερα. Καλη εβδομαδα και καλο μηνα σε ολους. Μια ερωτηση αν γνωριζει καποιος ας απαντησει. Εχω το ΟΤΕ GO σε iPad Air και αυριο που θα ειμαι εκτος οικιας και θελω να δω τον αγωνα του Ολυμπιακου στο Ισραηλ βλεπω οτι τον εχει παρει ο Αντεννα αλλα στο ΟΤΕ GO εχει ολα τα γνωστα ελληνικα καναλια εκτος του Αντεννα . Μηπως γνωριζει κανεις γιατι συμβαινει αυτο? Ευχαριστω πολυ!!!

Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

κατεβασα απο περιεργεια την εφαρμογη για οτε go σε pc. γνωριζω οτι δεν θα παιζει μιας και ειμαι εξωτερικο. απλα δεν μου ανοιγει καν την εφαρμογη μετα την εγκατασταση δεν ξερω γιατι.

Δεν ανοίγει η εφαρμογή...
Μπαίνεις στο site https://otetvgo.ote.gr/ κάνεις σύνδεση με τους κωδικούς που έχεις για OTE TV GO, επιλέγεις τι θέλεις να δείς και τότε τρέχει αυτόματα η εφαρμογή.
Ουσιαστικά δεν είναι εφαρμογή αλλά video player plugin.