Cosmote TV GO

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

καλησπερα παιδια προσπαθησα με στικακι κοσμοτε σημερα με την καρτα που ειχα στο ταμπλετ whatsup και εβλεπα otetvgo αλλα δεν τα καταφερα δεν δεχοτανε το δικτυο. Να αναφερω οτι το whatsup ειναι στο ονομα μου ενω το otetv ειναι στης μητερας μου. Με προβληματιζει γιατι στο ταμπλετ επεζε με τα δεδομενα ενω στο λαπτοπ οχι.

Λοιπόν παιδια το ανοιξα το ote go στο ταμπλετ με τα δεδομενα εκανα logout και login στο λαπτοπ και ανοιξε σε διαφορετικο wifi απο το δηλωμενο

To εβαλα και εγω για να δω τι γινεται.Ενταξει ουσιαστικα multiview ειναι και με βολεψε λιγο το replay tv μεχρι να γινει(οταν γινει)η αναβαθμιση του δεκτη
δεν μάρεσε που εχουν μονο μεχρι 720 αναλυση τα hd Και οχι 1080

θα ηθελα να ειναι και go ομως και οχι ote home
αν καταφερει καποιος να παιξει και αλλου οπως γραφτηκε και παραπανω ας ενημερωσει

καταφερατε να εγγραφειτε στο ote tv go??

Last edited by a moderator:

Καλησπερα παιδια, θα ηθελα την βοηθεια σας σε κατι, για να δω ote tv στο pc μου εκει στην σελιδα μου ζηταει Oνομα συνδεσεις και πιν βαζω αυτα που μου εδωσαν για τον αποκωδικοποιητή ?

καταφερατε να εγγραφειτε στο ote tv go??

γιατι να μην τα καταφερουμε να εγγραφουμε .παρε 13888 στην τεχνικη υποστηρηξη και θα σου πουνε τι πρεπει να κανεις

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλησπερα παιδια, θα ηθελα την βοηθεια σας σε κατι, για να δω ote tv στο pc μου εκει στην σελιδα μου ζηταει Oνομα συνδεσεις και πιν βαζω αυτα που μου εδωσαν για τον αποκωδικοποιητή ?

13888 τεχνικη υποστηρηξη και θα σου δωσουν οτι χρειαζεσαι

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Μου βγαζει πινακακι για να κατεβασω τον player παταω ΟΚ και ...τιποτα, λευκη σελιδα. Γιατι; Κωδικους εχω απο την εφαρμογη στο ταμπλετ

Είπαμε ότι σίγουρα δεν παίζει εκτός σπιτιου? Να μην το δοκιμάσω δηλαδή αλλού που θα πάω
Σε μια τέτοια περίπτωση γιατί τη βάζουν τη διαφήμιση ότι παίζει παντού?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Μου βγαζει πινακακι για να κατεβασω τον player παταω ΟΚ και ...τιποτα, λευκη σελιδα. Γιατι; Κωδικους εχω απο την εφαρμογη στο ταμπλετ

Και σε μένα το κάνει. Για κάποιο λόγο δεν ξεκινάει ο player, ενώ τον έχω κάνει εγκατάσταση κανονικά και έχω πατήσει το κουμπί για να ξεκινάει αυτόματα (σε 3 διαφορετικούς browsers).

ελεος με την εφαρμογή για pc, εκει που δουλευε μια χαρά τώρα ναι μεν ξεκινάει αλλά δειχνει μαυρο. Επισης άλλες φορες μου εχει βγάλει σφάλμα "getwebbrowser2 failed".

Πηγα να μπω τωρα και λεει "Διατίθεται νέα έκδοση του OTE TV GO player. Για τη χρήση της υπηρεσίας, παρακαλώ πατήστε ΟΚ για λήψη του player και προχωρήστε στην εγκατάσταση του."

πριν 2-3 μερες την εβαλα και σημερα βγαλανε νεα εκδοση? αυτο θα γινεται τωρα δηλαδη καθε εβδομαδα και νεα εκδοση?
τουλαχιστον βγαλανε τους περιορισμους και απο ote tv go home Να γινει κανονικο Ote tv go ?

παντως κανονικα παιζει λιγο που το τσεκαρα δες αν εγινε λαθος στην εγκατασταση

Το έχω στήσει και ξεστησει 10αδες φορές χωρίς επιτυχία

Να ρωτησω είμαι ροοτ σε nexus 5x υπάρχει κάποιος τρόπος να δω ote tv go??

Σε εμενα παιζει κανονικοτατα απο WiFi κι ας εχω Forthnet.
Σταματησε πλεον να δουλευει σε μενα απο οποιοδηποτε WiFi το ote tv go.
Υποθετω οτι επαιζε γιατι εχω το υπαλληλικο πακετο του ΟΤΕ.

Ουτε μεσω usb tethering παιζει, κι ας εχω αριθμο cosmote στο ονομα μου.

Γνωρίζει κανεις η εφαρμογή για pc τι τσεκαρει για να επιβεβαίωσει αν το σύστημα ειναι το ίδιο ή αλλο; Γιατι απεγκατεστησα και ξανα εστησα τον chrome και τωρα μου βγάζει μήνυμα οτι οι θεσεις ειναι συμπληρωμενες και οτι πρεπει να αντικαστησω καποια συσκευή. Μονο που η μια ειναι το ιδιο pc, και φυσικά επειδή απο την τελευταια αλλαγή δεν εχουν περάσει 30 μέρες δεν μπορώ να κάνω τίποτα.

Σε μενα μετα την αναβαθμιση δεν λειτουργει ότι κι αν εχω κανει.
Εχω το ιδιο πρόβλημα με τον chrispe.Ή δεν ανοιγει ο player ή αν ανοιξει βγαζει μαυρο.Οταν δοκιμαζω από άλλο explorer εμφανιζει μηνυμα ότι οι θεσεις είναι συμπληρωμένες και ότι δεν μπορω να αλλαξω συσκευη γιατι δεν εχουν περασει 30 μερες.

Σωστός!!! Έτσι παίζει.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Λοιπόν παιδια το ανοιξα το ote go στο ταμπλετ με τα δεδομενα εκανα logout και login στο λαπτοπ και ανοιξε σε διαφορετικο wifi απο το δηλωμενο
Έτσι δουλεύει!!

Σε μενα μετα την αναβαθμιση δεν λειτουργει ότι κι αν εχω κανει.
Εχω το ιδιο πρόβλημα με τον chrispe.Ή δεν ανοιγει ο player ή αν ανοιξει βγαζει μαυρο.Οταν δοκιμαζω από άλλο explorer εμφανιζει μηνυμα ότι οι θεσεις είναι συμπληρωμένες και ότι δεν μπορω να αλλαξω συσκευη γιατι δεν εχουν περασει 30 μερες.

Ενημέρωσε τους μπας και κοιτάξουν το θέμα μας. Εγώ μίλησα με κάποιον την Παρασκευή, του εξήγησα την κατάσταση κι ελπίζω σε νεότερη επικοινωνία όπως μου είπε.