Cosmote TV GO

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Καλησπέρα σας , μόλις μίλησα με οτε .... εκτός του σπιτιού που είναι ο εξοπλισμός δεν παίζει...λέει ότι και καλά το Laptop είναι να αντ/στά την τηλεόραση .

Οπότε είναι otetv go home ....!!!

Θεωρητικά δεν έχεις κανένα πρόβλημα να το κάνεις αυτό. Πρακτικά όμως μια από τις δυο θα μπορεί να παίζει κάθε φορά και ποτέ και οι δυο ταυτόχρονα.
Καλα αυτο ειναι το αυτονοητο φιλε μου. Το θεμα μου απλα ειναι να γινεται. Βεβαια οταν θα ειμαι διακοπες αν δεν εχει wifi το ξενοδοχειο δεν παιζει να το βαλω με το κινητο αλλα οκ.

Sent from my thor using Tapatalk

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλησπέρα σας , μόλις μίλησα με οτε .... εκτός του σπιτιού που είναι ο εξοπλισμός δεν παίζει...λέει ότι και καλά το Laptop είναι να αντ/στά την τηλεόραση .

Οπότε είναι otetv go home ....!!!
Δλδ αυτα που διαβασα για tethering αρχικα και μετα με wifi δεν ισχυουν;

Sent from my thor using Tapatalk

Στην ανακοίνωση που έβγαλαν όμως για τη νέα υπηρεσία σε υπολογιστή σου δει ου την δυνατότητα να βλέπεις και σε ξένο wifi http://www.techgear.gr/ote-tv-go-laptops-and-pc-app-110469/

Στάλθηκε από το SM-P605 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μόνο με συσκευές με sim ... εάν είναι Laptop μόνο εντός της οικίας οπώς αναφέρει και η ανακοίνωση.

Καλημερα παιδια αν το ενεργοποίησουμε στο κινητο με δεδομένα θα μπορουμε να δουμε στο λαπτοπ για 48 ωρες απο αλλο wifi?

Τελικα το εχει δοκιμασει κανενας σε laptop εκτος σπιτιου με tethering αρχικα και εν συνεχεια συνδεδεμενο σε wifi? Ευτυχως δεν το εβαλα στο pc ακομα μιας και σπιτι δεν εχω οτε συνδεση (μονο οτετν δορυφορικο) αρα θα πηγαινε χαμενη μια συσκευη.

Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Τελικα το εχει δοκιμασει κανενας σε laptop εκτος σπιτιου με tethering αρχικα και εν συνεχεια συνδεδεμενο σε wifi? Ευτυχως δεν το εβαλα στο pc ακομα μιας και σπιτι δεν εχω οτε συνδεση (μονο οτετν δορυφορικο) αρα θα πηγαινε χαμενη μια συσκευη.

Ναι παίζει μια χαρά.!!
στην αρχή με κλειστό το wifi και USB Stiκακι Cosmote με κάρτα twin από το iPad μου, Π Α Ν Τ Α στο όνομα μου όλα , ίσα ίσα να πάρει το μπισκοτάκι (το καταλαβαίνεις γιατί σου στέλνει sms στο κινητό ) και μετά το γυρίζεις σε wifi για 48h.

Re: Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Ναι παίζει μια χαρά.!!
στην αρχή με κλειστό το wifi και USB Stiκακι Cosmote με κάρτα twin από το iPad μου, Π Α Ν Τ Α στο όνομα μου όλα , ίσα ίσα να πάρει το μπισκοτάκι (το καταλαβαίνεις γιατί σου στέλνει sms στο κινητό ) και μετά το γυρίζεις σε wifi για 48h.

Τελεια. Ευχαριστω φιλε μου. :-)

Ναι παίζει μια χαρά.!!
Άρα, ουσιαστικά επιβεβαιώνεις αυτό που είχε γραφτεί πρις 4 μέρες στο post #2271, όταν ο συμφορουμίτης linatsa είχε ρωτήσει το support του ΟΤΕ.
Όμως, η διαδικασία που περιγράφεις δεν είναι tethering/wifi hotspot και μένει κάποιος να επιβεβαιώσει αν ξεκλειδώνουν τα wifi και μέσω tethering/wifi hotspot ή όχι.

Άρα, ουσιαστικά επιβεβαιώνεις αυτό που είχε γραφτεί πρις 4 μέρες στο post #2271, όταν ο συμφορουμίτης linatsa είχε ρωτήσει το support του ΟΤΕ.
Όμως, η διαδικασία που περιγράφεις δεν είναι tethering/wifi hotspot και μένει κάποιος να επιβεβαιώσει αν ξεκλειδώνουν τα wifi και μέσω tethering/wifi hotspot ή όχι.

Ποια η διαφορα του να συνδεθεις με stick usb και του tethering φιλε μου? Πως ακριβως θα το διαχωρισει το προγραμμα για να μη λειτουργησει?

Ποια η διαφορα του να συνδεθεις με stick usb και του tethering φιλε μου? Πως ακριβως θα το διαχωρισει το προγραμμα για να μη λειτουργησει?
Δίκιο έχεις φίλε μου, αφού, θεωρητικά πάντα, δεν μπορεί να γίνει διαχωρισμός. Όμως στην πράξη, κανένας δεν μπορεί να ξέρει πώς ακριβώς έχουν υλοποιήσει την εφαρμογή και ποιες ασφαλιστικές δικλείδες έχουν βάλει, οπότε χρειάζεται μία και μόνο επιβεβαίωση από κάποιον που έχει δοκιμάσει το tethering επιτυχώς και στο laptop/pc για να είμαστε 100% σίγουροι. Διότι, για παράδειγμα, στο post #2261 ο συμφορουμίτης AKISKDG, γράφει επί λέξει: "Πράγματι δεν παίζει σε υπολογιστή αλλού δικτύου, το οποίο είναι πραγματικά κουφό δεδομένου ότι στο ίδιο δίκτυο με tablet μπορώ να δω, ενώ με pc όχι. Δεν καταλαβαίνω τη λογική του όλου θέματος..." Και όπως έχει αναφέρει σε διάφορα posts του από παλιά, στο tablet του βλέπει με τη γνωστή πατέντα του tethering. Εκτός κι αν κατάλαβα κάτι λάθος στο post του...

Δίκιο έχεις φίλε μου, αφού, θεωρητικά πάντα, δεν μπορεί να γίνει διαχωρισμός. Όμως στην πράξη, κανένας δεν μπορεί να ξέρει πώς ακριβώς έχουν υλοποιήσει την εφαρμογή και ποιες ασφαλιστικές δικλείδες έχουν βάλει, οπότε χρειάζεται μία και μόνο επιβεβαίωση από κάποιον που έχει δοκιμάσει το tethering επιτυχώς και στο laptop/pc για να είμαστε 100% σίγουροι. Διότι, για παράδειγμα, στο post #2261 ο συμφορουμίτης AKISKDG, γράφει επί λέξει: "Πράγματι δεν παίζει σε υπολογιστή αλλού δικτύου, το οποίο είναι πραγματικά κουφό δεδομένου ότι στο ίδιο δίκτυο με tablet μπορώ να δω, ενώ με pc όχι. Δεν καταλαβαίνω τη λογική του όλου θέματος..." Και όπως έχει αναφέρει σε διάφορα posts του από παλιά, στο tablet του βλέπει με τη γνωστή πατέντα του tethering. Εκτός κι αν κατάλαβα κάτι λάθος στο post του...

Με αυτη τη λογικη το γμτ ειναι οτι ουτε καν στο pc σπιτι μου δεν μπορω να το βαλω μιας και δεν εχω ΟΤΕ συνδεση. Ελεος ρε ΟΤΕ. Θα κατσω να το δοκιμασω σημερα αν προλαβω!

Ναι παιδιά πράγματι στο σπίτι βλέπω στο ipad που δεν έχει κάρτα sim αφού πρωτα συνδεθω με το tablet που έχει cosmocarta...

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σωστά

Στάλθηκε από το SM-P605 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το επιβεβαιωσα σημερα. Ενω με το κινητο μπορω να δω κανονικα ειτε με wifi ειτε με data, μολις κανω tethering στο laptop κι ενω ειμαι συνδεδεμενος με την cosmote συνδεση που εχω δηλωμενη στο otetv go τρωω ακυρο. Εν ολιγοις ειναι μονο για πελατες που εχουν ολο το πακετο. Αν εχεις μονο δορυφορικο, απλα ΔΕΝ. Κριμα :-(

Νομίζω ότι πλέον, μετά και τα τελευταία μηνύματα, έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα.
Φαίνεται στην εφαρμογή για laptops/PC να έχουν κλειδώσει το wi-fi (εκτός αν πρόκειται για το δηλωμένο δίκτυο).
Έτσι, αν το laptop/pc πάει να συνδεθεί ασύρματα, ακόμα και με tethering (γιατί μπορεί μεν να χρησιμοποιεί τα data της sim, όμως η χρήση γίνεται μέσω του wi-fi), τότε πέφτει άκυρο!
Αντίθετα, αν η sim εφαρμοστεί απευθείας στο laptop (σε όσα έχουν αυτή τη δυνατότητα) ή μέσω usb stick cosmote, αυτό δεν λογίζεται ασύρματη σύνδεση, αλλά απευθείας σύνδεση δεδομένων, που είναι ελεύθερη κι επομένως μετά ξεκλειδώνουν και τα υπόλοιπα wi-fi για 48 ώρες, όπως έγραψε ήδη ο xenistis στο post #2307.

Δεν ξέρουμε μόνο τι γίνεται σε περίπτωση που κάποιος έχει router το οποίο δέχεται κάρτα sim και συνδέεται ενσύρματα πάνω σ' αυτό. Λογικά, εικάζω ότι το ethernet θα είναι εντελώς κλειδωμένο και άρα δεν θα παίζει.

Καλημέρα,δοκίμασε κανένας το tethering να το κάνει με καλώδιο και όχι ασύρματα?Μήπως το βλέπει σαν modem usb !!

Καλημέρα,δοκίμασε κανένας το tethering να το κάνει με καλώδιο και όχι ασύρματα?Μήπως το βλέπει σαν modem usb !!

Αυτο ακριβως σκεφτηκα μολις διαβασα την αναλυση του foufoutou απο πανω. Ο στοκος χθες δεν το δοκιμασα το tethering με usb καλωδιο να δω μηπως και λειτουργει. Θα το δοκιμασω αν προλαβω σημερα και θα σας πω!

βρε παιδια καλησπερα, μολις εγακτεστησα την υπηρεσια στο λαπτοπ... η υπηρεσια δουλευει ΜΟΝΟ με την δηλωμενη γραμμη ΟΤΕ που ειναι και η OTE TV???? ποιο ειναι το νοημα τοτε του GO???? υποτιθεται οτι εχεις δικαιωμα να πας ενα ταξιδι πχ και να δεις τον ΟΤΕ TV σου κατι που συμβαινει με το NOVA GO . ειμαστε σοβαροι;;;; αν βρισκομαι στο σπιτι που εχω το ΟΤΕ TV ποιο ειναι το νοημα του GO?