Αν και μου τα έγραψες λίγο μπερδεμένα τελικά κατάλαβα τι εννοούσες.
Αριστερά στο πάνελ, εκεί που γράφει "Επιλογή αριθμού σύνδεσης" υπάρχει η δυνατότητα αντί για τον αριθμό τηλεφώνου που είναι προεπιλεγμένος, να επιλεγεί από το αναδυώμενο μενού ένας άλλος αριθμός με πολλά ψηφία που σχετίζεται με τη δορυφορική σύνδεση και πλέον εμφανίζεται ένα νέο πλαίσιο που περιλαμβάνει και τη διαχείριση του OteTvGO.
Με λίγα λόγια φιλαράκι, με έσωσες! Χίλια ευχαριστώ!!!
Τόσο δύσκολο ήταν να μου το πουν από την εξυπηρέτηση πελατών που μίλησα με πάνω από 5 άτομα και είχαν αρχίσει να μου κάνουν τα νεύρα σμπαράλια; (ρητορική ερώτηση)
μην ξεχνας οτι ειναι ακομα σε δοκιμαστικο σταδιο και παιζει και σε 3g που δεν παιζει το αντιπαλο στρατοπεδο...οι περιορισμοι καποιοι ειναι λαθος ομως συμφωνω
για το λαπτοπ υπομονη και δες και απο κατω τι γραφω
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
αναλογα με την ταχυτητα στης συνδεσης σου κλειδωνει και στην αντιστοιχη ποιοτητα..
ειναι κλικαρισμενη η επιλογη auto αν δεις στην εικονα που ανεβασες!!!
γιαυτο βλεπεις μια εικονα περιρισμενης αναλυσης....
εχω δει ομως την εικονα στο δοκιμαστικο ote go για λαπτοπ και επαθα πλακα και ειδικα σε σχεση με τον ανταγωνισμο!!!
Πηρα τηλεφωνο στο 13888 και μου ειπαν οτι για να παιξει σε WiFi με συνδεση ADSL σε αλλο δικτυο πλην του ΟΤΕ, δεν αρκει πλεον να στελνει το δωρεαν SMS απο κινητο Cosmote. θα πρεπει να εχεις ενεργοποιησει τουλαχιστον ενα πακετο με MB μια φορα το μηνα. Οχι το πακετο με τα 2GB που ειναι για θεαση OTE TV Go. ενα οποιοδηποτε πακετο π.χ. Whats Up των 500MB ωστε να παιξει η εφαρμογη. Δε σου τρωει απ'αυτα τα MB μιας και θα μπαινεις απο WiFi αλλα το θετει σαν προϋποθεση για να παιξει πλεον με την νεα αναβαθμιση.
Εγω τους εκραξα φυσικα και τους ειπα οτι δεν υπαρχει περιπτωση να πληρωνω αλλα 5 ευρω καθε μηνα αφου πληρωνω ηδη συνδρομη στον OTE TV. Μου ειπε οτι θα προωθησει τη διαμαρτυρια μου στους υπευθυνους. Οποτε ας παρουν κι αλλοι τηλεφωνο για παραπονα μπας και βαλουν μυαλο. Τι κλεφτες θεε μου...
Συμφωνώ και επαυξάνω. Βέβαια αυτό ισχύει μόνο για όσους χρησιμοποιούν καρτοκινητή. Όσοι έχουν συμβόλαιο ή καρτοσυμβόλαιο με πρόγραμμα που έχει ενσωματωμένα δεδομένα, δεν επηρεάζονται από αυτή την αλλαγή.Πολύ άσχημη αυτή αλλαγή για τη χρήση της υπηρεσίας.Πλέον,με την υποχρεωτική αγορά πακέτου mb σαν απαραίτητος όρος για την χρήση της υπηρεσίας από wi-fi,επίσημα πλέον η υπηρεσία δεν είναι δωρεάν.
Και δεν είναι μόνο για όσους έχουν καρτοκινητή.Και συμβόλαιο να έχεις, πάλι πρέπει να αγοράζεις κάθε μήνα πακέτο με mb.Η δωρεάν θέαση GO,δεν υπάρχει και επίσημα πλέον.
Φίλε Χάρη, είσαι σίγουρος γι' αυτό; Στην επίσημη ανακοίνωση του ΟΤΕ, την οποία έχω αναφέρει στο post #1584 και η οποία έχει ισχύ από τις 09/11, αναφέρουν άλλα πράγματα. Γι' αυτό έκανα και την απαραίτητη διευκρίνηση στο προηγούμενο post μου. Αν τώρα, άλλα λένε επίσημα και άλλα εφαρμόζουν στην πράξη, αυτό δεν το γνωρίζω, γιατί πλέον την υπηρεσία την έχω σε δηλωμένο κινητό what's up (όπου δυστυχώς χρειάζεται αγορά δεδομένων) κι έτσι δεν μπορώ να δοκιμάσω τι γίνεται με τα συμβόλαια και τι ισχύει πραγματικά.
Πηρα τηλεφωνο στο 13888 και μου ειπαν οτι για να παιξει σε WiFi με συνδεση ADSL σε αλλο δικτυο πλην του ΟΤΕ, δεν αρκει πλεον να στελνει το δωρεαν SMS απο κινητο Cosmote. θα πρεπει να εχεις ενεργοποιησει τουλαχιστον ενα πακετο με MB μια φορα το μηνα. Οχι το πακετο με τα 2GB που ειναι για θεαση OTE TV Go. ενα οποιοδηποτε πακετο π.χ. Whats Up των 500MB ωστε να παιξει η εφαρμογη. Δε σου τρωει απ'αυτα τα MB μιας και θα μπαινεις απο WiFi αλλα το θετει σαν προϋποθεση για να παιξει πλεον με την νεα αναβαθμιση.
Εγω τους εκραξα φυσικα και τους ειπα οτι δεν υπαρχει περιπτωση να πληρωνω αλλα 5 ευρω καθε μηνα αφου πληρωνω ηδη συνδρομη στον OTE TV. Μου ειπε οτι θα προωθησει τη διαμαρτυρια μου στους υπευθυνους. Οποτε ας παρουν κι αλλοι τηλεφωνο για παραπονα μπας και βαλουν μυαλο. Τι κλεφτες θεε μου...
Φίλε boui, δεν κατάλαβες καλά την ανακοίνωση. Ακόμα κι αν πάρεις πρόσθετο πακέτο με MB δεν θα μπορείς να δεις "GO". Θα πρέπει δηλαδή να μετρατρέψεις το συμβόλαιό σου σε πρόγραμμα με ενσωματωμένα δεδομένα, το οποίο προφανώς θα είναι πιο ακριβό από το υπάρχον συμβόλαιο και θα είσαι αναγκασμένος να πληρώνεις κάθε μήνα ακατέβατα το νέο πάγιο! Δηλαδή, ακόμα χειρότερα από το αν ήθελες να προσθέσεις όποιο πακέτο σε βολεύει καλύτερα ή από το αν ήθελες αποσπασματικά να κάνεις χρήση και να προσθέτεις που και που κάποιο πακέτο δεδομένων! Το λιγότερο, απαράδεκτο για μια πρόσθετη υπηρεσία που έχει λανσαριστεί ως δήθεν δωρεάν και μάλιστα βρίσκεται σε δοκιμαστική περίοδο.Στην ανακοίνωση αναφέρει " Η υπηρεσία δεν παρέχεται σε συνδέσεις συμβολαίου που το οικονομικό τους πρόγραμμα δε διαθέτει ενσωματωμένη χρήση δεδομένων ακόμα και εάν έχουν σε αυτά ενεργοποιηθεί πρόσθετα πακέτα δεδομένων" Δηλαδή αν έχεις συμβόλαιο χωρίς data ακόμα και να βάλεις extra πάλι δε θα βλέπεις οτετν! Δεν καταλαβαίνω γιατί είμαστε υποχρεωμένοι οι συνδρομητές οτετν να έχουμε και κινητό cosmote και να δίνουμε και λεφτά για mb κάθε μήνα. Εγώ πάντως δεν έχω σκοπό να δίνω έστω και 3ε κάθε μήνα για να βλέπω otego
Φίλε Χάρη, αυτό που έγραψε ο boui είναι διαφορετικός όρος (επίσης απαράδεκτος) και τον εξήγησα ήδη παραπάνω. Αν προσέξεις, στην ανακοίνωση γράφει επιπλέον και τα εξής:Φίλε μου,μακάρι να έκανα λάθος, αλλά δυστυχώς έτσι είναι. Όπως λέει και ο boui,ακόμα και στην ανακοίνωση αναφέρεται καθαρά η απαραίτητη αυτή προϋπόθεση. Είτε συμβόλαιο, είτε καρτοκινητή, το GO δεν είναι δωρεάν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.