Cosmote TV GO

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Η αλήθεια είναι ότι πήρα το πακέτο των 5 και δεν έπαιζε. Διαβάζοντας προηγούμενα post εδώ, άλλαξα το password και έπαιξε.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η αλήθεια είναι ότι πήρα το πακέτο των 5 και δεν έπαιζε. Διαβάζοντας προηγούμενα post εδώ, άλλαξα το password και έπαιξε.
Σε συνδυασμό με τα 5 ...!!!

για ποσο ομως και εγω το αλλαξα και επαιξε για 10 λεπτα και μετα παλι τα ιδια

Εδώ και 2 μέρες δεν είχα κανένα πρόβλημα. Πριν ειδα και την Λίβερπουλ και δεν είχε διακοπή. Εικόνα τώρα από οτε σπορ 1.
8d613efc6c517e45e922844f1de8c8fa.jpg

Λοιπον περασα αρουταριστη ρομ στο cs968 και τωρα το οτε tv go παιζη νερακι στην tv μου.

Χτες έβαλα και εγώ πρώτη φορά στην what’s up κάρτα που έχω στο tablet μου πακέτο δεδομένων για πρώτη φορά από τότε που ενεργοποίησα την κάρτα. Είχαν πέσει βλέπεις πολλά καλά ματς μαζί και ήταν αναγκαίο. Πήρα το πακέτο των 5 ευρώ στην αρχή δεν το αναγνώρισε, σκέφτηκα ότι θα έπρεπε πρώτα να κλείσω το wifi και να ενεργοποιήσω τα δεδομένα ώστε να τρέξει και να μπει το πακέτο σε λειτουργιά, μετά από 10 λεπτά είδα όλα τα ματς κανονικότατα και χωρίς καμία απολύτως διακοπή, ήταν όλα όπως πριν γίνουν οι αλλαγές.

Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Kι εγώ πήρα τα 120 MB με 3 , και δεν μου παίζει..
Έχεις κάποια ενημέρωση;

Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι ακόμα το παλεύουν και θα με ενημερώσουν αν κάτι προκύψει...

Να ρωτησω επειδη εχω μερες να διαβασω το θεμα και να χρησιμοποιησω το otego. Αλλαξε κατι; πρεπει πλεον να εχουμε πακετο με mb για να δουμε απο αλλο wi-fi;

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Πρέπει υποχρεωτικά να αγοράζεις πακέτο δεδομένων κάθε μήνα,αν θες να βλέπεις από wi-fi.

Καλησπέρα ήθελα να κάνω μια ερώτηση μπορεί να είναι και off αλλά έχω καρτοκινητο cosmote και μέσα απο το app προσπαθώ να αγοράσω mb αλλά η μόνη επιλογή που έχω είναι αγορά χρόνου ομιλίας .πως θα αγοράσω data ;

Πρέπει υποχρεωτικά να αγοράζεις πακέτο δεδομένων κάθε μήνα,αν θες να βλέπεις από wi-fi.

Ποτε εγιναν ολα αυτα !!! εμεινα πισω. Μαλλον ειδαν οτι εγινε χαμος με τα tablet και ειπαν τουλαχιστον να βγαλουν κανα φραγκο!!! Με το whats up το 5ευρω ειναι οκ ή θελει κατι παραπανω?

Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Καλησπέρα ήθελα να κάνω μια ερώτηση μπορεί να είναι και off αλλά έχω καρτοκινητο cosmote και μέσα απο το app προσπαθώ να αγοράσω mb αλλά η μόνη επιλογή που έχω είναι αγορά χρόνου ομιλίας .πως θα αγοράσω data ;

Συγγνώμη...Έχει καμία σχέση το πώς αγοράζεις πακέτο mb από το application του what's up,με το θέμα που βρισκόμαστε?
Κι αν δεν το βρίσκεις από το application,γιατί δεν ψάχνεις στο site του what's up?

Αυτο ισχυει για τα καρτοτηλεφωνα υποθετω ετσι; Οσοι εχουν προγραμμα με συμβολαιο δεδομενων βλεπουν κανονικα απο wifi ετσι;

Για τα καρτοτηλέφωνα, ακόμη δεν ξέρουμε τι ακρβώς γίνεται. Με τα τα ως τώρα αναφερθέντα, δεν του φτάνει του ΟΤΕ να δώσεις 3 γα να σου επιτρέψει θέαση, μόνον όσoι έχουν στάξει 5 για το 500 ρι πακέτο κατάφεραν να δούνε...
Μλμ πάντα για όσους δεν έχουν τηλεφωνία ίντερνετ από ΟΤΕ ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Αυτο ισχυει για τα καρτοτηλεφωνα υποθετω ετσι; Οσοι εχουν προγραμμα με συμβολαιο δεδομενων βλεπουν κανονικα απο wifi ετσι;

Δεν ισχύει μόνο για τα καρτοκινητά,αλλά και για τα συμβόλαια που δεν έχουν ενσωματωμένα mb στο πρόγραμμα.

Για τα καρτοτηλέφωνα, ακόμη δεν ξέρουμε τι ακρβώς γίνεται. Με τα τα ως τώρα αναφερθέντα, δεν του φτάνει του ΟΤΕ να δώσεις 3 γα να σου επιτρέψει θέαση, μόνον όσoι έχουν στάξει 5 για το 500 ρι πακέτο κατάφεραν να δούνε...

Δεν αφορά μόνο όσους δεν έχουν τηλεφωνία-internet από ΟΤΕ.Αφορά όλους ανεξαιρέτως,όσους επιθυμούν θέαση από οποιοδήποτε wi-fi.

με τα 500mb ειναι σιγουρο??? με τα 3ε παντως και τα 120mb σε εμενα δεν παιζει, γιατι δε λενε ρε παιδια επισημα να ξερει ο κοσμος τι να κανει??

Κανονικά και με τα 120 mb στα 3 ευρώ,θα πρέπει να παίζει.Δεν λέει πουθενά ότι χρειάζονται πακέτα από 5 ευρώ και πάνω.
Είπαμε,δεν είναι δωρεάν,αλλά όχι κι έτσι.

Θα πρεπε....
Πλην όμως, δεν του φτάνει του ΟΤΕ το 3ευρο το μήνα "συνδρομή"....
Φίλος μου που έχει και τηλεφωνία και δορυφορικό ΟΤΕ Tv πάντως, μου είπε πως δεν χρειάστηκε να βάλει MB στο καρτοκινητό....

OTE TV. H ΠPOΣBAΣH ΣTHN YΠHPEΣIA AΠO OΠOIOΔHΠOTE ΔIAΘEΣIMO WiFi EINAI ΔYNATH EΦOΣON EXETE ENEPΓO ΠAKETO ΔEΔOMENΩN (MB) ΣTH ΣYNΔEΣH KINHTHΣ THΛEΦΩNIAΣ COSMOTE ΠOY EXETE ΔHΛΩΣEI ΓIA XPHΣH THΣ YΠHPEΣIAΣ. ΠEPIΣΣOTEPEΣ ΠΛHPOΦOPIEΣ ΣTO MENOY ΣYNΔPOMH KAI ΠPOΣBAΣEIΣ.

Εξακολουθεί το χαβά του.... με ενεργοποιημενα 120 MB από το Σάββατο

Επειδή χρησιμοποίησε την υπηρεσία από το wi-fi του δηλωμένου ΟΤΕ αριθμού σύνδεσης.Από οποιοδήποτε άλλο wi-fi,πρέπει να αγοράσει πακέτο mb.