Φίλε boui, δεν κατάλαβες καλά την ανακοίνωση. Ακόμα κι αν πάρεις πρόσθετο πακέτο με MB δεν θα μπορείς να δεις "GO". Θα πρέπει δηλαδή να μετρατρέψεις το συμβόλαιό σου σε πρόγραμμα με ενσωματωμένα δεδομένα, το οποίο προφανώς θα είναι πιο ακριβό από το υπάρχον συμβόλαιο και θα είσαι αναγκασμένος να πληρώνεις κάθε μήνα ακατέβατα το νέο πάγιο! Δηλαδή, ακόμα χειρότερα από το αν ήθελες να προσθέσεις όποιο πακέτο σε βολεύει καλύτερα ή από το αν ήθελες αποσπασματικά να κάνεις χρήση και να προσθέτεις που και που κάποιο πακέτο δεδομένων! Το λιγότερο, απαράδεκτο για μια πρόσθετη υπηρεσία που έχει λανσαριστεί ως δήθεν δωρεάν και μάλιστα βρίσκεται σε δοκιμαστική περίοδο.
Φίλε Χάρη, αυτό που έγραψε ο boui είναι διαφορετικός όρος (επίσης απαράδεκτος) και τον εξήγησα ήδη παραπάνω. Αν προσέξεις, στην ανακοίνωση γράφει επιπλέον και τα εξής:
"Η χρήση της υπηρεσίας παρέχεται σε συνδρομητές συμβολαίου Cosmote των οποίων η σύνδεση που θα δηλώσουν για τη χρήση της υπηρεσίας είναι ενταγμένη σε οικονομικό πρόγραμμα που διαθέτει ενσωματωμένη χρήση δεδομένων (MBs).
Οι συνδρομητές των προγραμμάτων ΚαρτοΣυμβολαίου COSMOTE με ενσωματωμένα MBs οι οποίοι θα μπορούν να κάνουν χρήση της υπηρεσίας OTE TV GO μέσω οποιουδήποτε δικτύου Wi-Fi χωρίς να απαιτείται η αγορά κάποιου πρόσθετου πακέτου Mobile Internet."
Με λίγα λόγια, οι λέξεις κλειδιά είναι τα "ενσωματωμένα δεδομένα". Όποιος δηλαδή έχει κάποιο από τα ακριβά προγράμματα συμβολαίου ή ΚαρτοΣυμβολαίου με ενσωματωμένα δεδομένα, συνεχίζει να βλέπει κανονικά σε οποιοδήποτε Wi-Fi. Όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να πληρώσουν επιπρόσθετα. Οι μεν των συμβολαίων/καρτοσυμβολαίων να τροποποιήσουν τα συμβόλαιά τους και να ενσωματώσουν δεδομένα, οι δε των καρτοκινητών να αγοράσουν πρόσθετα πακέτα δεδομένων.
Οπότε, η υπηρεσία παύει να είναι δωρεάν για τους πολλούς, αλλά όχι για όλους, αφού παραμένουν προνομιούχοι μόνο οι λίγοι με τα ακριβότερα συμβόλαια!
Όλα αυτά, βάσει της επίσημης ανακοίνωσης που έχουν βγάλει. Τι έχει ισχύσει στην πράξη, όπως προείπα, δεν το γνωρίζω.
Ακριβως αυτο λεω και εγω παιδια.και δεδομενα πληρωσαμε και παλι δε βλεπουμε υπαρχει προβλημαΛοιπόν παιδιά ακούστε την ιστορία, γιατί εδώ και μια ώρα είμαι σε συνεχή επικοινωνία με τον οτε για να βγάλω άκρη και τελικά δεν έβγαλα.
Το απόγευμα πήγα να συνδεθώ με το tablet που μπαίνω συνήθως εκτός σπιτιού και βλέπω ότι έχω πρόβλημα. Αφού μου ήρθε άμεσα sms ότι πλέον πρέπει να έχω πακέτο MB, αγοράζω με 3 ευρώ 120MB και κάνω προσπάθεια ξανά να μπώ, αλλά μου βγάζει μήνυμα πως πρέπει να έχει δηλωθεί το νούμερο πράγμα που φυσικά έχει γίνει. από την στιγμή εκείνη λοιπόν είμαι στα τηλέφωνα με οτε και τελικά προκύπτει ότι έχει δημιουργηθεί τεράστιο τεχνικό πρόβλημα, με την νέα ανανέωση της υπηρεσίας που έγινε, και είναι σε συνεχή προσπάθεια για να επιλυθεί το ζήτημα για τους συνδρομητές της καρτοκινητής που το έχουν την δυσλειτουργία. Άρα απόψε και πλήρωσα τα δεδομένα και την υπηρεσία δεν έχω στην διάθεσή μου....
Να ρωτησω κατι μιας και νεος στο φορουμ. Εβαλα την εφαρμογη σε ενα android tv box και μου λεη για το ρουτ.αμα του βαλω αλλη ρομ αρουταριστη θα ειναι οκ η θα μου κανη τα ιδια.ρωταω μηπως ο οτε κραταη αρχειο με της ρουτ συσκευες και δεν μπαινη ποτε μετα η συγκεκρινενη συσκευη αφου δει την πρωτη φορα το ρουτ.ευχαριστω
Αν εχει καποιος την εκδοση 0.8.11 ας μου τη στειλη να την δοκιμασω πριν αλλαξω ρομΘα το δοκιμασω και θα σου πω.το box που εχω εινςι το cs968 με android 4.2.2. απλως ρωταω μηπως κραταη αρχειο και του αλλαξω τσαμπα ρομ.σε προηγουνενες σελιδες και αλλα φορουμ διαβασα οτι επαιξε η εφαρμογη σε box και σε στικακια.
Έχω ένα Samsung Galaxy s3 I9300. Αν το κάνω unroot και περάσω official rom (4.3), θα παίξει από το Wifi του σπιτιού μου;
Λίγο off topic χιούμορ...
Φοβερή τεχνολογία το replay tv.
Κανάλι ALPHA,εκπομπή Ελένη στο 1:46.
Δεν περιγράφω άλλο.
Kι εγώ πήρα τα 120 MB με 3 , και δεν μου παίζει..Ακόμα να λειτουργήσει η υπηρεσία, να δω ποτέ θα ανοίξει επιτελους
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.