Σε συνδυασμό με τα 5 ...!!!Η αλήθεια είναι ότι πήρα το πακέτο των 5 και δεν έπαιζε. Διαβάζοντας προηγούμενα post εδώ, άλλαξα το password και έπαιξε.
Kι εγώ πήρα τα 120 MB με 3 , και δεν μου παίζει..
Έχεις κάποια ενημέρωση;
Πρέπει υποχρεωτικά να αγοράζεις πακέτο δεδομένων κάθε μήνα,αν θες να βλέπεις από wi-fi.
Καλησπέρα ήθελα να κάνω μια ερώτηση μπορεί να είναι και off αλλά έχω καρτοκινητο cosmote και μέσα απο το app προσπαθώ να αγοράσω mb αλλά η μόνη επιλογή που έχω είναι αγορά χρόνου ομιλίας .πως θα αγοράσω data ;
Πρέπει υποχρεωτικά να αγοράζεις πακέτο δεδομένων κάθε μήνα,αν θες να βλέπεις από wi-fi.
Αυτο ισχυει για τα καρτοτηλεφωνα υποθετω ετσι; Οσοι εχουν προγραμμα με συμβολαιο δεδομενων βλεπουν κανονικα απο wifi ετσι;
Για τα καρτοτηλέφωνα, ακόμη δεν ξέρουμε τι ακρβώς γίνεται. Με τα τα ως τώρα αναφερθέντα, δεν του φτάνει του ΟΤΕ να δώσεις 3 γα να σου επιτρέψει θέαση, μόνον όσoι έχουν στάξει 5 για το 500 ρι πακέτο κατάφεραν να δούνε...
Μλμ πάντα για όσους δεν έχουν τηλεφωνία ίντερνετ από ΟΤΕ ...
με τα 500mb ειναι σιγουρο??? με τα 3ε παντως και τα 120mb σε εμενα δεν παιζει, γιατι δε λενε ρε παιδια επισημα να ξερει ο κοσμος τι να κανει??Για τα καρτοτηλέφωνα, ακόμη δεν ξέρουμε τι ακρβώς γίνεται. Με τα τα ως τώρα αναφερθέντα, δεν του φτάνει του ΟΤΕ να δώσεις 3 γα να σου επιτρέψει θέαση, μόνον όσoι έχουν στάξει 5 για το 500 ρι πακέτο κατάφεραν να δούνε...
Μλμ πάντα για όσους δεν έχουν τηλεφωνία ίντερνετ από ΟΤΕ ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.