Cosmote TV GO

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Νομίζω ότι ίσως χρειαστεί να ανοιχτεί ένα τόπικ που να αναφέρει τα συμβατά android tv box με την υπηρεσία OTE TV GO.

Τι λέτε? Εγώ προσωπικά ήδη ψάχνω κάτι τέτοιο για το υπνοδωμάτιο.

Εγκατέστησα την εφαρμογή και στο android TV box που έχω (MiniX Neo X8-H) και δουλεύει μια χαρά. Κανένα πρόβλημα με την έξοδπ HDMI στην οθόνη. Πλέον έχω multiview :music-smiley-005:

Όλες οι άδειες για το τριήμερο ακυρώθηκαν και 10000 χιλιάδες τεχνικοί του ΟΤΕ δουλεύουν σε 24ωρη βάση για να ακυρώσουν την ανακάλυψη σου.:slapface:

Πάντα στην αρχή οι εφαρμογές on the go δουλεύουν σε android tv box, αλλά μετά τις αλλάζουν έτσι ώστε να μην δουλεύουν.

Καλημερα. To συγχεεις με τα 100ΚΒ/s. To upload ειναι περιπου 700-800kbps, τα οποία γενικά ειναι ανεκτά (αναλογα με το προτυπο κωδικοποιησης που χρησιμοποιείται για την μεταδοση).

η γραμμη εως 24 (adsl) δεν εχει upload 1mbps? δηλαδη περιπου 100kbps ? τα 700-800 μηπως ειναι για vdsl? ρωταω για να καταλαβω αν ειναι λειτουργικο με απλη γραμμη και οχι με vdsl...

Τι τους πειράζει όμως να έχεις tv go μέσα στο σπίτι σε άλλη tv? Να γινόταν να το πάρεις οπουδήποτε οκ, το καταλαβαίνω.

η γραμμη εως 24 (adsl) δεν εχει upload 1mbps? δηλαδη περιπου 100kbps ?

H 24mbps εχει πραγματικο upload 800kbps =100KB/s (1kiloByte/sec=8kilobit/sec).

Πάντα στην αρχή οι εφαρμογές on the go δουλεύουν σε android tv box, αλλά μετά τις αλλάζουν έτσι ώστε να μην δουλεύουν.

Αν εχεις ομως το αρχικο αρχειο θα παιζει..........

Μακαρι, αλλα δυστυχως δεν ειναι ετσι..

Γιατι δεν ειναι ετσι ? δεν ηθελα να αλλαξω θεμα αλλα της αλλης εταιριας παιζει ακομη κανονικοτατα......με το αρχικο παντα

Καλυτερα να μη συνεχιστει αυτη η συζητηση..

για να καταλαβα δεν παιζει σε ολα τα wifi οπως με το novago?σε ολα τα wifi οπου και αν πας?

και στο σπιτι εγω εχω forthnet ιντερνετ και ξεχωριστα ote tv αρα δεν μπορω να βλεπω και στο σπιτι?και επισης εχω qcard στο κινητο

Όχι φίλε σε σένα δε παίζει πουθενά. Αν βάλεις internet Ote η κινητό cosmote τότε θα δεις.

Παιζει σε ολα τα wifi αρκει να το υποστιριζει η συσκευη και να δεχεται sim (cosmote) ωστε να μπορεις να στειλεις μυνημα για να ανοιξει στην συσκευη αυτη το otego

αν παω πχ σε σπιτι που εχει οτε τv θα μπορω να δω στο κινητο μεσου wifi?

Απίστευτοι περιορισμοί.. Ειδικά ο περιορισμός να μην μπορείς να βλέπεις εκτός σπιτιού αν το tablet δεν υποστηρίζει sim είναι απαράδεκτος...

Φαντάζομαι οτι αυτός ο περιορισμός με τα tablet - συσκευές χωρίς sim θα ισχύει στην δοκιμαστική περίοδο. Οπως επίσης και το γεγονός οτι δεν μπορούμε να δούμε απο το laptop .

Σε κάθε άλλη περίπτωση θα είναι απαράδεκτο.

Το laptop θα παίξει μέσα στο καλοκαίρι όπως μου είπαν.επισης οι περιορισμοί πρόσβασης σε αυτή φάση είναι λόγω αποφυγής κανιβαλισμού χρήσης. Το 2016 αρχές λέει ότι θα είναι προσβάσιμο απο όλα τα δίκτυα. με ποιο τροπο εμπορικά δεν ξέρω..

Γιατι αν μπει σε λαπτοπ το καλοκαιρι δεν θα πρεπει να παιζει απο ολα τα δικτυα;:ernaehrung004:

o OTE εχει κανει λαθος, επρεπε να υποστηριζει πρωτα τα laptop, αυτό με τις sim λαθος, πολλοι περιορισμοι ΛΑΘΟΣ

Πρώτη φορά βλέπω εταιρεία να βγάζει πρόγραμμα με το χαρακτηριστικό στο όνομά της "GO" και πρακτικά να παίζει μόνο στο σπίτι σου.....

(μια και σε οθόνη κινητού είναι λίγο δύσκολο να δεις αγώνα ή ταινία και τα tablet τρώνε άκυρο λόγω μη αποστολής sms)