Εδώ και μερικές μέρες με το που ανοίγω την εφαρμογή στο κινητό μου βγάζει μήνυμα (μετά το using wifi network), "Can't connect. Check your internet connection and try again".......
Αισιχτιρ πια με τους γραφικούς του ΟΤΕ......
καλησπερα παιδια καινουργιος στο forum...βγηκε εκδοση για pc η laptop?απο που και πως το κατεβαζω...ευχαριστω
Το ίδιο κάνει κι εμένα. Στο κάνεις σε όλα τα ασύρματα ή μόνο στα 'ξένα';
Στο δικό μου τo κάνει. Σε ξένο δεν έχω δοκιμάσει μιας και δεν έχω Cosmote.
Απο 4.4.2 kitkat σε 5.0.1 lollipop, που νομιζω ειναι σημαντκοτερο update, δεν το εβλεπε σαν νεα συσκευη.Συγγνώμη αν έχει απαντηθεί πριν, αλλά είναι μεγάλο το νήμα.
Σε Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition LTE, αν περάσω τώρα την 5.1.1 θα το δει σαν νέα συσκευή και θα πρέπει να περιμένω ένα μήνα, ή μπορώ να το αναβαθμίσω το tablet;
http://avclub.gr/forum/showthread.php/141776-Συζήτηση-για-την-νέα-υπηρεσία-ΟΤΕ-GO/page119Πάντως είναι άδικο να μην μπορούνε τα tablet τα οποία δεν έχουνε την δυνατότητα 3G να μην μπορούνε να έχουνε πρόσβαση στο OTE TV GO εκτός σπιτιού!. Τα tablet με 3G είναι ακριβά. Καταλαβαίνω ότι προσπαθεί να μειώσει τις πιθανότητες πειρατείας αλλά υπάρχουνε και άλλοι να μπορέσει να το "κλειδώσει" χωρίς αυτόν τον περιορισμό.
Μυρίζεις τα νύχια σου ή σπας το κεφάλι σου να θυμηθείς πότε έκανες την αλλαγή. Κι εγώ στην ίδια φάση είμαι και ουσιαστικά αυτήν την απάντηση πήρα από το 13888.Δεν βλέπουν ημερομηνία λένε....ποτε μπορω να δω ποτε περασαν οι 30 μερες για να κανω ρεσετ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.