Cosmote TV GO

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

καλησπερα παιδια καινουργιος στο forum...βγηκε εκδοση για pc η laptop?απο που και πως το κατεβαζω...ευχαριστω

Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Εδώ και μερικές μέρες με το που ανοίγω την εφαρμογή στο κινητό μου βγάζει μήνυμα (μετά το using wifi network), "Can't connect. Check your internet connection and try again".......
Αισιχτιρ πια με τους γραφικούς του ΟΤΕ......

Το ίδιο κάνει κι εμένα. Στο κάνεις σε όλα τα ασύρματα ή μόνο στα 'ξένα';

καλησπερα παιδια καινουργιος στο forum...βγηκε εκδοση για pc η laptop?απο που και πως το κατεβαζω...ευχαριστω

οχι

Απάντηση: Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Το ίδιο κάνει κι εμένα. Στο κάνεις σε όλα τα ασύρματα ή μόνο στα 'ξένα';

Στο δικό μου τo κάνει. Σε ξένο δεν έχω δοκιμάσει μιας και δεν έχω Cosmote.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Στο δικό μου τo κάνει. Σε ξένο δεν έχω δοκιμάσει μιας και δεν έχω Cosmote.

Και στα "ξένα" τα ίδια κάνει... Κριμας γιατί βολεύει πάρα πολύ η υπηρεσία

σημερα μου εβγαλε μην οτι δεν μπορει να συνδεθει και οτι πρεπει να βαλω μια sim καρτα!!!
σαφεστατα δεν επαιζε τα καναλια.
μετα το ανοιγοκλεισα και επαιξε κανονικα.

σας εχει τυχει κατι τετοιο..?

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Συγγνώμη αν έχει απαντηθεί πριν, αλλά είναι μεγάλο το νήμα.
Σε Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition LTE, αν περάσω τώρα την 5.1.1 θα το δει σαν νέα συσκευή και θα πρέπει να περιμένω ένα μήνα, ή μπορώ να το αναβαθμίσω το tablet;

Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Συγγνώμη αν έχει απαντηθεί πριν, αλλά είναι μεγάλο το νήμα.
Σε Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition LTE, αν περάσω τώρα την 5.1.1 θα το δει σαν νέα συσκευή και θα πρέπει να περιμένω ένα μήνα, ή μπορώ να το αναβαθμίσω το tablet;
Απο 4.4.2 kitkat σε 5.0.1 lollipop, που νομιζω ειναι σημαντκοτερο update, δεν το εβλεπε σαν νεα συσκευη.

Συσκευη: lenovo a7-10 tab2

Στο Note 10.1 SM-P605 πας από 4.4.2 σε 5.1.1....
Ευχαριστώ πολύ...θα κάνω το σταυρό μου και θα το τολμήσω μόλις βρω χρόνο!

Καλησπέρα. Επειδή με ρώτησε ένας φίλος χθες που έχει ipad air και ΟΤΕ TV (triple play).

Με wifi στο σπίτι του λογικά μπορεί να δει. Εκτός σπιτιού σε άλλο δίκτυο γίνεται?

Σίγουρα έχει απαντηθεί, αλλά επειδή δεν έχω ipad, δε θα έδωσα σημασία.

Ευχαριστώ

παιζει σε κανεναν το otetvgo με cpu RK3368?

ποτε μπορω να δω ποτε περασαν οι 30 μερες για να κανω ρεσετ?

Πάντως είναι άδικο να μην μπορούνε τα tablet τα οποία δεν έχουνε την δυνατότητα 3G να μην μπορούνε να έχουνε πρόσβαση στο OTE TV GO εκτός σπιτιού!. Τα tablet με 3G είναι ακριβά. Καταλαβαίνω ότι προσπαθεί να μειώσει τις πιθανότητες πειρατείας αλλά υπάρχουνε και άλλοι να μπορέσει να το "κλειδώσει" χωρίς αυτόν τον περιορισμό.

Πάντως είναι άδικο να μην μπορούνε τα tablet τα οποία δεν έχουνε την δυνατότητα 3G να μην μπορούνε να έχουνε πρόσβαση στο OTE TV GO εκτός σπιτιού!. Τα tablet με 3G είναι ακριβά. Καταλαβαίνω ότι προσπαθεί να μειώσει τις πιθανότητες πειρατείας αλλά υπάρχουνε και άλλοι να μπορέσει να το "κλειδώσει" χωρίς αυτόν τον περιορισμό.
http://avclub.gr/forum/showthread.php/141776-Συζήτηση-για-την-νέα-υπηρεσία-ΟΤΕ-GO/page119
Μπορούνε

ποτε μπορω να δω ποτε περασαν οι 30 μερες για να κανω ρεσετ?
Μυρίζεις τα νύχια σου ή σπας το κεφάλι σου να θυμηθείς πότε έκανες την αλλαγή. Κι εγώ στην ίδια φάση είμαι και ουσιαστικά αυτήν την απάντηση πήρα από το 13888.Δεν βλέπουν ημερομηνία λένε....

ειναι καποιος που εχει την εκδοση otetvgo 0.8.11 ? παρακαλω να μου στειλει πμ αν γινετε..

εχουμε εξελιξη στο ote go μεσω λαπτοπ..μπειτε στην γνωστη σελιδα και δειτε..
το δικο μ το λαπτοπ επειδη εχω βγαλει τελειως την οθονη και εχω συνδεσει αλλο μονιτορ επανω μου βγαζει οτι μπορω να παρακολουθησω την υπηρεσια μονο σε μια συσκευη!
το replay tv δειχνει κανονικα παντως..
Screen Shot 10-14-15 at 01.34 PM.jpg

Εγω παω να κανω εγκατασταση το plugin και μου γραφει "Δεν ηταν δυνατο το ανοιγμα αυτου του πακετου εγκαταστασης" .