Cosmote TV GO

Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Εγω παω να κανω εγκατασταση το plugin και μου γραφει "Δεν ηταν δυνατο το ανοιγμα αυτου του πακετου εγκαταστασης" .
Και εμενα κατι παρεμφερες , σε Windows 10 pro , δοκιμη σε Internet Explorer και Mozilla Firefox.

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

κοιταξτε εγω καταφερα και ειδα και εικονα αλλα δεν μπορεσα να πατησω το κουμπι με τις ρυθμισεις για να αλαξω την αναλυση...
σε πληρη εικονα ομως ειδα κανονικα φως και μπορω να πω οτι το οτε sport 1hd ειχε σαφως καλυτερη εικονα απο τον ανταγωνισμο
το Plugin δεν μπορεσα να το κανω εγκατασταση,,,εκανα ομως το αλλο παρεμφερες Plugin της αντιπαλης εταιριας!!
κανει κατι νουμερα μεχρι ανα συνδεθει αλλα μετα παιζει κανονικα

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Καταφερα να μπω με το αλλο plugin αλλα δεν με αφηνει να δω. Μου γραφει οτι πρεπει να εχω συνδεση ote ή cosmote αλλιως πρεπει να στειλω 1 δωρεαν μηνυμα. Απο laptop δεν νομιζω να μπορω να στειλω μηνυμα. :p

Μπήκα και εγώ με το plugin που κατεβαινει απο το site του novago , το οποίο παρεμπιπτόντως είναι μεγέθους 15,3 Μb ενώ του ΟΤΕ είναι κάτι kilobytes , εξού φαντάζομαι και το πρόβλημα ότι δεν εγκαθίσταται σωστά. Δούλεψε απο το δίκτυο του σπιτιού μου , που είναι δηλωμένο στην υπηρεσία. Ωραία εικόνα , δεν δουλεύουν τα κουμπιά των ρυθμίσεων και της πλήρους οθόνης , πηγα να αλλάξω κανάλι και κρασαρε το σύμπαν. Γενικά , ασταθές , θέλει δουλειά ακόμα.

Σε συνέχεια του προηγούμενου μηνύματος , Τώρα δεν μου παίζει με το plugin απο novago. Δεν το βλέπει ο browser ενώ είναι εγκατεστημένο , αντιθέτως στο site του novago το plugin δουλεύει. Ισως βγάλουν ειδική έκδοση του plugin για το OTE TV Go , τι να πω. Το απεγκατεστησα και ξαναδοκιμασα αλλά δεν δούλεψε ξανά.

εχουμε εξελιξη στο ote go μεσω λαπτοπ..μπειτε στην γνωστη σελιδα και δειτε..
το δικο μ το λαπτοπ επειδη εχω βγαλει τελειως την οθονη και εχω συνδεσει αλλο μονιτορ επανω μου βγαζει οτι μπορω να παρακολουθησω την υπηρεσια μονο σε μια συσκευη!
το replay tv δειχνει κανονικα παντως..
View attachment 120307

Που πηγαίνω ακριβώς για να συνδεθώ από το λαπτοπ;Μπηκα στο otetv go αλλα δεν βρίσκω πως μπαίνω για να δώ!!!

ακομα ειναι σε δοκιμαστικο σταδιο γενικα η υπηρεσια οτε go μεσω λαπτοπ οποτε καντε λιγο υπομονη..
παντως οσοι καταφερετε και μπειτε πατηστε διπλο κλικ πανω στην οθονη και θα μεταβει και σε full screen
εκει δουλευει η ενταση και το κουμπι αναλογιας οθονης.
το κουμπι με τις ρυθμισεις δεν μου δουλεψε ποτε,
τωρα δεν μπαινει παντως και ζηταει να κατεβασεις το Plugin!
εν αναμονη των εξελιξεων λοιπον

Κατεβαίνει το plugin μεγεθους μερικων kb αλλά δεν το κάνει install με τίποτα. Win 10.

Όποιος δεν βαριέται μπορεί να περιγράψει την διαδικασία βήμα-βημα? Δεχομεθα και πμ! Καλημερες!

Απο που κατεβαζετε το plug in ρε παιδια?

Κατεβαίνει το plugin μεγεθους μερικων kb αλλά δεν το κάνει install με τίποτα. Win 10.

Βασικά δεν είναι το plugin. Με έναν text editor αν το ανοίξεις θα δεις μόνο το εξής

[UPGRADE]
Version=10.0.1.6
FileName=WebTVPlugin.msi

Μερικά bytes είναι, ένα αρχείο με 3 γραμμές κείμενο.

καντε ενα κοπο να διαβασετε τα προηγουμενα νηματα των δυο σελιδων!
η υπηρεσια ειναι ακομη σε δοκιμαστικο σταδιο οποτε μην περιμενετε πολλα!
σε οσους επαιξε ειχαμε κατεβασει το Plugin απο τον ανταγωνισμο!

οκ μπορει να στειλει καποιοσ αυτο το αρχειο? :)

μπαινεις στην σελιδα που παραθετω και πατας συνδεση και το κατεβαζεις!
μην περιμενεις να δεις φως παντως...τωρα πχ δεν παιζει
http://portal.novago.gr:33200/EPG/jsp/webtv/index.jsp#Home/t_0/main
Κατεβαζεις το plugin (το έχω ήδη) και μετά τι κάνεις? Τους κωδικούς που θα έπρεπε να τους ζητάει? Ανοιγεις το plugin? Έχω φάει τρελό σκαλωμα...

Μάλλον έχει σταματήσει για την ώρα. Παρά το οτι το σωστό plugin είναι εγκατεστημένο συνεχίζει να λέει "κατεβάστε τον player" μόλις μπαίνεις στη σελίδα...

Το forum , όπως και άλλα ελληνικά fora, είναι γεμάτο OTE insiders. Οπότε, οποιαδήποτε κουβέντα θίγει την εταιρική πολιτική πιθανώς οδηγεί σε patch όποιας τρύπας υπάρχει στα συστήματά τους.
Εκτός αν η "τρύπα" είναι δύσκολο να κλείσει ( αλλαγή πληροφοριακού συστήματος, αλλαγή δέκτη κ.α.) . Παράδειγμα τέτοιας "τρύπας" είναι η παράλληλη και αυτόνομη λειτουργία δεύτερου δέκτη σε ευρυζωνικό ΟΤΕ TV.