Cosmote TV GO

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Το frog μέχρι 29/2/16 δίνει με 4.4 2gb!!Πως και έτσι, μάλλον για εξιλέωση! !!!

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Μην το δένεις ότι θα σου επιτρέπει με αυτό το πακέτο να δεις...

Αφού βλέπεις με τα 500mb γιατί να μην μπορείς να δεις με τα 2gb, (τώρα μόλις το δοκίμασα )

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αφού βλέπεις με τα 500mb γιατί να μην μπορείς να δεις με τα 2gb, (τώρα μόλις το δοκίμασα )
Εδώ μου δίνει 4g+ (λόγω συσκευής)

https://www.cosmote.gr/fixed/help-and-support/faq/ote-tv-connx/-/support/article/64836632

Μέχρι πότε ισχύει το πιλοτικό;
Η εμπορική πιλοτική διάθεση ισχύει έως 30/6/2016. Μετά τη λήξη της πιλοτικής διάθεσης θα διατηρήσετε για πάντα δωρεάν την υπηρεσία για χρήση από την OTE ADSL/VDSL σύνδεσή σας.

Καλησπερα εχω ενα ταμπλετ pipo m6 pro και οταν ξεκιναω την εφαρμοη μου λεει η συσκευη ειναι ροοτ ενω δεν εχει πειραχτει κατι στο λογισμικο.
Τι μπορω να κανω υπαρχει καποιο φιρμ να του περασω ?
Ευχαριστω.

Last edited:

Αν έχεις εγκατεστημένο το SuperSU υπάρχει στις ρυθμίσεις επιλογή για πλήρη απομάκρυνση του root.Διαφορετικά ψάξε στο Play Store για πρόγραμμα που θα κάνει unroot το κινητό σου.

Εβαλα το hide my root και δεν βρισκει το su binary για να απομακρυνει το ροοτ.αυτη η εφαρμογη που λες κανει ιδια δουλεια?
Υπαρχει περιπτωση να μην το δεχεται το ote tv go σαν συμβατη συσκευη το pipo m6 pro?

Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Καλησπερα εχω ενα ταμπλετ pipo m6 pro και οταν ξεκιναω την εφαρμοη μου λεει η συσκευη ειναι ροοτ ενω δεν εχει πειραχτει κατι στο λογισμικο.
Τι μπορω να κανω υπαρχει καποιο φιρμ να του περασω ?
Ευχαριστω.

Εβαλα το hide my root και δεν βρισκει το su binary για να απομακρυνει το ροοτ.αυτη η εφαρμογη που λες κανει ιδια δουλεια?
Υπαρχει περιπτωση να μην το δεχεται το ote tv go σαν συμβατη συσκευη το pipo m6 pro?

Πώς γίνεται να λες πως δεν πειράχτηκε τίποτα στο λογισμικό, αλλά να προσπαθείς να απομακρύνεις το "root";

Re: Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Πώς γίνεται να λες πως δεν πειράχτηκε τίποτα στο λογισμικό, αλλά να προσπαθείς να απομακρύνεις το "root";

Eλα ντε εβαλα το οτε go και μου βγαζει την συσκευη ροοτ ενω αυτη δεν ειναι σιγουρα.
Εβαλα μια εφαρμογη απο το play store για να το απομακρυνω αλλα δεν βρισκει κατι.
Το super su δεν το δοκιμασα ακομα.
Παραξενο ε? παντως δεν εχει πειραχτει ποτε σχετικα με το ροοτ του.

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Μήπως ήρθε ρουταρισμένο από εκεί που το πήρες;

Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Μήπως ήρθε ρουταρισμένο από εκεί που το πήρες;

Λες ? Δεν ξερω θα δοκιμασω 1-2 εφαρμογες και αν δεν κανω τιποτα θα ξαναπερασω την 4.4.2 oficial ενοειται.
Το εχει δουλεψει κανεις με το Ote Go?

Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Ρίξε μια ματιά σε αυτό το θέμα.

Το ειδα δεν αναφερουν κατι για το pipo m6 pro επισης ο επεξεργαστης του ειναι αλλος απο αυτον που φοραει το συγκεκριμενο.
Το μονο που υποπτευομαι ειναι να το εχουν ροοταρει απο το μαγαζι για να βαλουν το play store.
Αν δεν τα καταφερω με καποια εφαρμογη θα το ξαναπερασω το kit kat και αν δεν παιξει παλι σηκωνω τα χερια ψηλα χαχχα

Κοντά 2 μέρες τώρα μου βγάζει υπηρεσία προσωρινά μη διαθέσιμη...τι παιζει;

λεβεντες απορια, μπορω να βλεπω στο tablet την υπηρεσια και οταν δεν το εχω μαζι μου να βλεπω στο κινητο; αν ναι πως γινετε;

Παίζεις με δεδομένα κάνα 2 δευτερόλεπτα από την μία συσκευή και έχεις 48 ώρες από όποιο WiFi θέλεις και στις 2 συσκευές.

Παίζεις με δεδομένα κάνα 2 δευτερόλεπτα από την μία συσκευή και έχεις 48 ώρες από όποιο WiFi θέλεις και στις 2 συσκευές.

Για να καταλαβω λιγο, παιζω στο κινητο (σε αυτο που εχω δηλωσει νουμερο) με δεδομενα 2 δευτερα και μετα μπορω απο το tablet που δεν εχει 3G να παιξει για ενα 48ωρο σε οποιοδηποτε wifi; καλα καταλαβα; ευχαριστω.

Οκ φιλε, σ ευχαριστω και παλι

Εκανα φορματ το κινητο μου στοκ πλεον.
Και παω να συνδέσω το ote tv go.
Αλλα εχω ξεχάσει τους κωδικούς.
Παταω ανάκτηση κωδικών και παω στο my ote tv να κανω διαχείριση αλλα με βγαζει μήνυμα στο tv go ότι : υπάρχει αλλη παραγγελία σε εξέλιξη!
Τι εννοει?? Και δεν με αφήνει να κανω τιποτα!