Cosmote TV GO

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Για αυτούς που θέλουν την v0.8.73.

Έχω πάρει το link μέσω της εφαρμογής του Drive για το κινητό, οπότε ενημερώστε με αν για οποιοδήποτε λόγο δεν κατεβαίνει το αρχείο,να κάνω edit το post από τον υπολογιστή.

https://drive.google.com/file/d/0B6YNmCiIeKdrVUJJdkI2ZDc1WUE/view?usp=docslist_api

Sent from my Oneplus One using Tapatalk

Αψογος!!! Να'σαι καλά

Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Για αυτούς που θέλουν την v0.8.73.

Έχω πάρει το link μέσω της εφαρμογής του Drive για το κινητό, οπότε ενημερώστε με αν για οποιοδήποτε λόγο δεν κατεβαίνει το αρχείο,να κάνω edit το post από τον υπολογιστή.

https://drive.google.com/file/d/0B6YNmCiIeKdrVUJJdkI2ZDc1WUE/view?usp=docslist_api

Δουλεύει άψογα να σε καλά

Στάλθηκε από NOTE 3 CM13

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Ερωτηση. Αν εκτελεσει καποιος αυτο το .apk σε android 4.1.2 (παρολο που θεωρητικα δεν υποστηριζεται) υπαρχει ελπιδα να παιξει?

Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Ερωτηση. Αν εκτελεσει καποιος αυτο το .apk σε android 4.1.2 (παρολο που θεωρητικα δεν υποστηριζεται) υπαρχει ελπιδα να παιξει?
Δοκίμασέ το, δεν χάνεις κάτι.

Και στο Oneplus One μου υποτίθεται δεν παίζει, (στο Google Play δεν εμφανίζεται καν στην εφαρμογή του κινητού, μέσω web browser μού γράφει πως δεν είναι συμβατή με το κινητό) όμως μια χαρά κάνω τη δουλειά μου με το .apk που μου το έδωσαν κι εμένα από κάποιο άλλο forum.

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Δεν μπορώ να κάνω σύνδεση στην υπηρεσία από tablet
Όλες τις μέρες μετά την αναβάθμιση αναγκάστηκα μέχρι επανεγκατάσταση να κάνω
Δίνω όνομα σύνδεσης και pin και αφού στροφαρει το σπαστικό μπλε κυκλάκι, μου ξαναβγάζει τη μάσκα συνδεσης με τα πεδία κενά. ..ξανασυμπληρώνω, τα ίδια ...
Έχω πληροφορηθεί ότι γενικά υπάρχουν προβλήματα με την cosmoteστην περιοχή της Λάρισας και ότι πολλοί έχουν το ίδιο θέμα. Μπορεί να επιβεβαιώσει κανείς; Ευχαριστώ

Βλέπω χωρίς προβλήματα και από το tablet και από το κινητό μου στην Θεσσαλονίκη, οπότε ίσως όντως τί πρόβλημα να βρίσκεται στη Λάρισα.

Δίνω όνομα σύνδεσης και pin και αφού στροφαρει το σπαστικό μπλε κυκλάκι, μου ξαναβγάζει τη μάσκα συνδεσης με τα πεδία κενά. ..ξανασυμπληρώνω, τα ίδια ...
Έχω πληροφορηθεί ότι γενικά υπάρχουν προβλήματα με την cosmoteστην περιοχή της Λάρισας και ότι πολλοί έχουν το ίδιο θέμα. Μπορεί να επιβεβαιώσει κανείς; Ευχαριστώ

Δοκίμασε στις ρυθμίσεις του Android, στην εφαρμογή του OTE tv go να κάνεις clear cache και clear data. Επίσης δοκίμασε απεγκατάσταση-εγκατάσταση. Και ΜΗΝ πατάς το auto-login.

Το ίδιο κάνει και σε εμένα με ταπλετ 10.1 note

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μετα τι νέα αναβάθμιση έχουν κλειδώσει η συσκευές που εινα root. Σε όσους δεν παίζει η εφαρμογή ίσως ειναι και αυτό ένα ενδεχόμενο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Το ίδιο κάνει και σε εμένα με ταπλετ 10.1 note

Mε το ιδιο ταμπλετ, μια χαρα παιζει τωρα στη Λαρισα

Μετα τι νέα αναβάθμιση έχουν κλειδώσει η συσκευές που εινα root. Σε όσους δεν παίζει η εφαρμογή ίσως ειναι και αυτό ένα ενδεχόμενο.
Προσπάθησα να το περάσω στο λάπτοπ μου σαν δεύτερη συσκευή αλλά σε android remix os www.jide.com/remixos-for-pc
Αλλά γιατί να κλειδώσει στο ταμπλετ που δεν είναι root μαμά

Δεν σημαίνει ότι κλείδωσε όταν μου λες ότι δεν παίζει στο tablet που δεν είναι root. Από την τελευταία φορά που είδες έχεις κάνει αλλαγές στο tablet πέρασες καμία νέα εφαρμογή? Η χωρητικότητα πως είναι ? Αν όλα είναι είναι εντάξει και παρόλα αυτά δεν παίζει δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση στην εφαρμογή και να κάνεις εγκατάσταση πάλι. Αν το έχεις κάνει αυτό και τίποτα πάλι η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο tablet είναι μονόδρομος.

Δεν ξερω αν εχει ειπωθει παντως εγω βλεπω οτε tv go "ξεγελωντας το συστημα" και βλεποντας και σε διαφορετικο δικτυο wifi εκτος οτε.

Κανω ad hoc ενα κινητο cosmote το οποιο εχω δηλωμενο, μπαινω στην εφαρμογη του οτε μεσα απο το κινητο μου οχι root και αφου κανει log in κλεινω το κινητο cosmote και παιζω wifi απλα πραγματα..
Μαλιστα ακομα και να βγω εντελως απο την εφαρμογη ξανα μπαινει χωρις να κανω την ανωτερω διαδικασια

Αν και φτιάχτηκε για άλλο λόγο ισχύει αλλά με περιορισμένη χρονική διάρκεια......μετά πρέπει να επαναλάβεις ξανά τη διαδικασία

Δεν ξερω αν εχει ειπωθει παντως εγω βλεπω οτε tv go "ξεγελωντας το συστημα" και βλεποντας και σε διαφορετικο δικτυο wifi εκτος οτε.

Κανω ad hoc ενα κινητο cosmote το οποιο εχω δηλωμενο, μπαινω στην εφαρμογη του οτε μεσα απο το κινητο μου οχι root και αφου κανει log in κλεινω το κινητο cosmote και παιζω wifi απλα πραγματα..
Μαλιστα ακομα και να βγω εντελως απο την εφαρμογη ξανα μπαινει χωρις να κανω την ανωτερω διαδικασια

Δεν το καταλαβα βρε παιδια:nounder: , πως γινεται αυτο λιγο πιο αναλυτικα

εχει κανεις την εκδοση v0.8.73 για tablet? ή αλλη μου κολλαει και ειναι σπαστικη..

Καποιο .apk για root tablet εχουμε;

Μιας και δεν μπορω να δω σε root tablet προσπαθω να το περασω στο κινητο , μου λεει να διαγραψω μια συσκευη ,διαγραφω και μου λεει απετυχε ,που οφειλετε αυτο;