Cosmote TV GO

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Πράγματι δεν παίζει σε υπολογιστή αλλού δικτύου, το οποίο είναι πραγματικά κουφό δεδομένου ότι στο ίδιο δίκτυο με tablet μπορώ να δω, ενώ με pc όχι. Δεν καταλαβαίνω τη λογική του όλου θέματος...

Στάλθηκε από το SM-P605 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

με macbook και macbook pro τι παίζει?

φιλε cmoustakas: μαλλον θα γυρισω το σταθερο στο ονομα μου γινεται ετσι;

Φυσικά και γίνεται. Απλά για να μην ταλαιπωρείς την μητέρα σου αν δεν μπορεί να σου κανει μια υπεύθυνη δήλωση οτι σε εξουσιοδοτεί να γυρίσεις το νούμερο του τηλεφώνου στο δικό σου ΑΦΜ. Αλλιώς πάτε μαζί σε ένα κατάστημα cosmote και το φτιάχνεται.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

δεν υποστηρίζονται
Χωρίς να θέλω να ξεκινήσω κάποια πολεμική !!!
Βάσει ποιας λογικής δεν υποστηρίζονται ?

Δεν βλέπω κάποια χρησιμότητα του Ote Go μέσω laptop όταν αυτό περιορίζεται αποκλειστικά εντός της οικίας. Προσωπικά το θεωρώ εμπαιγμό.

Αυτό ακριβώς ήθελα να γράψω.
Αστείο το όνομα Go για τη χρήση σε laptop αφού περιορίζεται στενά ανάμεσα στους τοίχους του σπιτιού αντε και στη βεράντα.
Καλύτερα να λέγονταν Otetv around the home.
Έχω και otetv και Nova και μπορώ να πω ότι το Go της Nova υπερέχει του otetv όχι λόγω ποιότητας της υπηρεσίας αλλά λόγω δυνατοτήτων και περισσότερων ελευθεριών.
Επισης το ondemand του ΟΤΕ είναι πανάκριβο και με μικρή ποικιλία.

καλημερα σημερα εβαλα σε λαπτοπ .εχω την εξης απορια σε αuto μου κανει θολουρες οποτε το βαζω σε 720 p η 56ο αναλογα το θεμα ειναι ομω ς πως καθε φορα που αλλαγω καναλι το ιδιο πτρεπει να κανω πως γινεται να αποθηκευτει η ρυθμιση σε 720

κι εγώ όταν το ανοίγω είναι σχετικά θολό, αλλά μετά από λίγο (10-20 δευτερόλεπτα) φτιάχνει. προφανώς ξεκινάει από χαμηλή ποιότητα κι αν έχεις καλή ταχύτητα, βελτιώνεται η ποιότητα, όπως κάνει και το youtube.

Μου ειπαν να παρω στικακι οτε να βαλω την καρτα και μετα ανοιγεις λιγο τα δεδομενα και υστερα παιζει με wifi και το αλλο να αγορασω λαπτοπ με καρτα σιμ υπαρχει και αν υπαρχει θα κατσω να δωσω λεφτα για αγορα νεου προιοντος η άνθρωποι. Ειναι τραγικοι τελειωνει το συμβολαιο και τελος το οτε τιβι εξαλου δεν εχει τιποτα .

Εχω το speed booster της cosmote.
Στα faq στην επίσημη ιστοσελίδα γράφει :

Αν υπάρχει βλάβη στην σταθερή τηλεφωνική γραμμή, μπορώ να συνδεθώ στο Internet;

Ναι, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα στη σύνδεση κινητής του COSMOTE Home Speed Booster

--Ισχύει!!! αν για τον χ ψ λόγο δεν έχεις ίντερνετ (σταθερό) εχες πρόσβαση από το κινητό δίκτυο

**Το θέμα όμως είναι ότι το ote tv go δεν παίζει μόνο από το ( κινητό) δίκτυο.
Υποτίθεται ότι είναι παντρεμένα αυτά σταθερό κινητό μέσο υβριδικού ρουτερ

Μια ερώτηση παιδιά γιατί το χω αφήσει το θέμα.Σε ipad χωρίς sim παίζει το ote tv go με τον τρόπο που είχε ειπωθεί παλιότερα ή έχει αλλάξει κάτι; (Με κινητό cosmote,hotspot κλπ...)

Στο ενημερωτικό δελτίο που αναρτήθηκε χθες στο digitaltvinfo, αναγράφει:
Η θέαση του περιεχομένου σε PC/Laptop είναι δυνατή:

α) εντός της οικίας του συνδρομητή OTE TV εφόσον διαθέτει σύνδεση OTE ADSL/VDSL
β) σε όλη την Eλλάδα με σύνδεση COSMOTE χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε WiFi ή μέσω δικτύου 3G/4G.
Κι επίσης, λίγο νωρίτερα ο linatsa έγραψε ότι του είπαν (υποθέτω από το support του ΟΤΕ) το εξής:
Μου ειπαν να παρω στικακι οτε να βαλω την καρτα και μετα ανοιγεις λιγο τα δεδομενα και υστερα παιζει με wifi και το αλλο να αγορασω λαπτοπ με καρτα σιμ

Από αυτά τα δύο, συμπεραίνω λοιπόν ότι δεν είναι δεσμευτική η υπηρεσία για μόνο εντός της οικίας με τη δηλωμένη adsl/vdsl γραμμή, αλλά μπορεί να παίξει και με οποιοδήποτε wifi, προϋποθέτοντας κλασικά, όπως και με τα smartphones/tablets, να υπάρχει σύνδεση ή καρτοκινητή cosmote με δεδομένα. Μένει λοιπόν να αποδειχτεί και στην πράξη αν ξεκλειδώνουν τα wifi με τη γνωστή πατέντα του tethering (δηλαδή να συνδεθεί το laptop μέσω tethering στο smartphone που έχει την cosmote sim και να κάνει για λίγο χρήση δεδομένων μέσα στο otetvgo) ή αν χρειάζεται αποκλειστικά στικάκι. Εναλλακτικά, λογικά, θα μπορούσε να κάνει και ένα router που δέχεται κάρτα sim.

Αυτό ακριβώς ήθελα να γράψω.
Αστείο το όνομα Go για τη χρήση σε laptop αφού περιορίζεται στενά ανάμεσα στους τοίχους του σπιτιού αντε και στη βεράντα.
Καλύτερα να λέγονταν Otetv around the home.
Έχω και otetv και Nova και μπορώ να πω ότι το Go της Nova υπερέχει του otetv όχι λόγω ποιότητας της υπηρεσίας αλλά λόγω δυνατοτήτων και περισσότερων ελευθεριών..

πραγματι
περιμεναμε τοσο καιρο και παλι μαπα το καρπουζι με αυτους τους περιορισμους

Δηλαδή όποιος έχει για μη συνδρομητές οτε δεν μπορεί να κάνει χρήση έτσι δεν είναι;

Εγω παντως χθες καθομουν 2 ωρες και προσπαθουσα να κανω εγγραφη στο σαιτ και συνεχεια επεφτα σε καινουρια παραθυρα που ελεγαν ''εσφαλμενος κωδικος'' ή ''το e-mail σας χρησιμοποιειται''.Επρεπε να υπαρχει πιο γρηγορη διαδικασια.Θα πρεπει να παρω το 13888 να βγαλω ακρη.

Άρα κάποιος να κάνει ένα τεστ με tethering σε ξένο wifi να δούμε αν παίζει πριν δηλώσουμε σαν νεα συσκευή το laptop και περιμένουμε ένα μηνα μέχρι να μπορέσουμε να το αλλάξουμε πάλι.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδια ειχε κανενας καποιο προβλημα με την εικονα μολις φευγει απο μικρο παραθυρο και την βαζω full screen παρολο που η ποιοτητα φαινεται πως ειναι 720p μετα απο λιγα δευτευρολεπτα πιξελιαζει η εικονα και οταν παω να αλλαξω ποιοτητα φαινεται παλι με πιξελ εχει κανενας το ιδιο προβλημα?