Cosmote TV GO

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Σωστά

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

όταν πάει να παίξει ο player μου βγάζει το μήνυμα get webbrowser2 failled και δεν παιζει.
Τι συμβαίνει?

εχω παρει ενα ταμπετ σαμσουγκ wi-fi πως κανω αλαγη συσκευης ; ωστε να βλεπω τον οτε τν... π.χ. να καταργησω το λαπτοπ....

όταν πάει να παίξει ο player μου βγάζει το μήνυμα get webbrowser2 failled και δεν παιζει.
Τι συμβαίνει?

+1 Και σε μένα έκανε το ίδιο. Απεγκατέστησα το otetvgo, έκανα επανεκκίνηση τον υπολογιστή και το ξαναπέρασα. Το πρόβλημα λύθηκε.
Ελπίζω να λυθεί και σε σένα. (Παράλληλα είχα κάνει και εκαθάριση των κούκις, αλλά από μόνο του αυτό δεν είχε λύσει το πρόβλημα.

+1 Και σε μένα έκανε το ίδιο. Απεγκατέστησα το otetvgo, έκανα επανεκκίνηση τον υπολογιστή και το ξαναπέρασα. Το πρόβλημα λύθηκε.
Ελπίζω να λυθεί και σε σένα. (Παράλληλα είχα κάνει και εκαθάριση των κούκις, αλλά από μόνο του αυτό δεν είχε λύσει το πρόβλημα.
Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μου φαίνεται ότι είναι εντελώς ασύμφορο να δίνεις 7 ευρώ για 2 GB ωστε να βλέπεις στο κινητό που ειναι ενας ποδοσφαιρικος αγωνας.Ευτυχώς στο λάπτοπ είναι δωρεάν.

Καλησπέρα στην παρέα . Φιλος που έκανε πρόσφατα καινούρια συνδρομή OTE TV και δεν έχει κάποια σύνδεση σταθερου ή κινητού στον ΟΤΕ ενημερώθηκε ότι δεν υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσει το OTE TV Go. Είναι όντως έτσι ή υπαρχει τροπος (απλός και φτηνος) να δει ? Ευχαριστώ !

Στάλθηκε από το SM-T555 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μου φαίνεται ότι είναι εντελώς ασύμφορο να δίνεις 7 ευρώ για 2 GB ωστε να βλέπεις στο κινητό που ειναι ενας ποδοσφαιρικος αγωνας.Ευτυχώς στο λάπτοπ είναι δωρεάν.

απο Laptop ή pc παιζει με hdmi στην τηλεοραση ή κλειδωνει?
παιζει μονο με οτε συνδεση ή με οποιονδηποτε παροχο?

απο σταθερό το hdmi παιζει, για laptop δεν γνωρίζω και παιζει μονο με το σταθερό του οτε στο οποιο ειναι η συνδεση

Παρατηρησα οτι η ποιοτητα εικονας στο replay μεσω pc εχει πεσει αισθητα τις τελευταιες μερες
το προσεξε και κανεις αλλος η ειμαι υπερβολικα ψειρας ?

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Ενω βλεπω κανονικα ote tv go στο λαπτοπ, οταν παταω εκει που αλλαζουμε καναλι πεταγεται ενα μηνυμα που λεει "παρουσιαστηκε ενα σφαλμα στη δεσμη ενεργειων αυτης της σελιδας" και απο κατω "το 'sidechannelname' δεν εχει οριστει". Ακομα πιο κατω "Θελετε να συνεχισετε την εκτελεση δεσμων ενεργειων σε αυτην τη σελιδα" και εχει ενα ναι και ενα οχι. Παταω ναι και τοτε μπορω να αλλαξω καναλι. Βλεπω παντως κανονικα αλλα ειναι εκνευριστικο να πεταγεται αυτο το μηνυμα οταν θελω να αλλαξω καναλι. Χρησιμοποιω firefox, win7 x64 και εχω ηδη κανει εκκαθαριση cookies, απεγκατασταση και επανεγκατασταση player, επανεκκινησεις αλλα τιποτα. Καμια ιδεα κανεις?

Ήμουν στα πρόθυρα να βάλω ΟΤΕ ΤV αλλά Όλα αυτά που διάβασα για το OTE GO πραγματικά με αποτρεψαν. Η αντίστοιχη εφαρμογή του ανταγωνιστή είναι πολύ καλύτερη και πιο εύχρηστη. Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω την λογική τους

Sent from my S7 edge

Ενω βλεπω κανονικα ote tv go στο λαπτοπ, οταν παταω εκει που αλλαζουμε καναλι πεταγεται ενα μηνυμα που λεει "παρουσιαστηκε ενα σφαλμα στη δεσμη ενεργειων αυτης της σελιδας" και απο κατω "το 'sidechannelname' δεν εχει οριστει". Ακομα πιο κατω "Θελετε να συνεχισετε την εκτελεση δεσμων ενεργειων σε αυτην τη σελιδα" και εχει ενα ναι και ενα οχι. Παταω ναι και τοτε μπορω να αλλαξω καναλι. Βλεπω παντως κανονικα αλλα ειναι εκνευριστικο να πεταγεται αυτο το μηνυμα οταν θελω να αλλαξω καναλι. Χρησιμοποιω firefox, win7 x64 και εχω ηδη κανει εκκαθαριση cookies, απεγκατασταση και επανεγκατασταση player, επανεκκινησεις αλλα τιποτα. Καμια ιδεα κανεις?

Αυτό είναι πρόβλημα του Firefox το κάνει και σε άλλα sites. Δες αν είναι ενημερωμένος ο Firefox και ο Flash Player.
Αλλιώς χρησιμοποίησε Chrome.

Ήμουν στα πρόθυρα να βάλω ΟΤΕ ΤV αλλά Όλα αυτά που διάβασα για το OTE GO πραγματικά με αποτρεψαν. Η αντίστοιχη εφαρμογή του ανταγωνιστή είναι πολύ καλύτερη και πιο εύχρηστη. Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω την λογική τους

Sent from my S7 edge

Και οι δύο μαύρο χάλι είναι. Αν πας και στο forum του ανταγωνιστή θα διαβάσεις τα 'καλύτερα' τις τελευταίες ημέρες.

Μετά από τις 31/12/2016 που τελειώνει η πιλοτική διάθεση του ΟΤΕΤV GO η υπηρεσία θα χρεώνεται ή θα συνεχίσουν να την παρέχουν δωρεάν; Στο site τους δεν λένε ξεκάθαρα τι θα ισχύσει.

Γιατί είναι τζάμπα τώρα ,με καρτοκινητό θέλω ένα 6 για να δω σε άλλο δίκτυο?

Στάλθηκε από το SM-N915F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ποιο πιθανο ειναι ετσι πως την εχουνε κανει να σε πληρωνουν