Cosmote TV GO

Μιλησα με εξυπηρετηση tvgo
Εχω βαλει μια συσκευη 30.10.2016 και δευτερη συσκευη 07.11.2016.
Πηγα σημερα να κανω ανανεωση συσκευης δεν με αφηνε.
Η επισημη απαντηση της εταιρειας ειναι οτι ο χρονος μετραει απο την τελευταια αλλαγη 07.11.2016 αρα πρεπει να περιμενω 07.12.2016.
Δηλαδη αν βαλω μια συσκευη 01.11.2016 και μια στις 30.11.2016 ο χρονος μετραει απο 30.11.2016 οποτε ουσιαστικα δεν ειναι καθε μηνα μπορει να φτασει εως 2 μηνες.
Εξαιρετικη δουλεια

Συνδέομαι μέσω VPN στον server του σπιτιού μου και απο εκεί σε οποιαδήποτε WIFI ανεξάρτητου παρόχου βλέπω κανονικά και χωρίς να στέλνω μηνύματα SMS κάθε φορά..
ΥΓ: Άξιζε τελικά που γύρισα το iPhone σε Non Jailbeeak για το Cosmote GO 🙂🙂

Καποιος που το εχει σε desktop μπορει να μας πει αν παιζει? η τι κανει για να μην εχει προβλημα?

εγω πρεπει να το κανω ξαναεγκατασταση για να παιξει μια φορα και μετα οταν βγω απο την σελιδα (μπορει και μετα απο 1 λεπτο) και παω να ξαναμπω ζηταει να το ξανακατεβασω και να κανω εγκατασταση χωρις να εχω αλλαξει κατι

Tι εννοεις reboot?
δεν ξανακλεινω ολο το pc Καθε φορα που κανω αυτην την διαδικασια για να παιξει για μια φορα

Συνδέομαι μέσω VPN στον server του σπιτιού μου και απο εκεί σε οποιαδήποτε WIFI ανεξάρτητου παρόχου βλέπω κανονικά και χωρίς να στέλνω μηνύματα SMS κάθε φορά..

Φιλε με αυτο τον τροπο χαλας δεδομενα; Πως γινεται με το vpn;

μπορω να το κανω και εγω. ειναι ευκολο? στο σπιτι του πεθερου δεν ςχω υπολογιστή

Πως είναι δυνατον να συνδέεσαι με VPN, άρα ίρ εκτός Ελλάδας, τη στιγμή που η "υπηρεσία παρέχεται μόνον εντος Ελλάδας"όπως γράφει το μήνυμα που βγάζει όταν προσπαθείς κατι τέτοιο; Το δοκίμασα και.... έλαβα το μήνυμα!

Πως είναι δυνατον να συνδέεσαι με VPN, άρα ίρ εκτός Ελλάδας, τη στιγμή που η "υπηρεσία παρέχεται μόνον εντος Ελλάδας"όπως γράφει το μήνυμα που βγάζει όταν προσπαθείς κατι τέτοιο; Το δοκίμασα και.... έλαβα το μήνυμα!

Δεν είπε ο φίλος ότι βρίσκεται εκτός Ελλάδας, απλά ότι συνδέεται με VPN στον server του σπιτιού του

σωστά , αλλα αυτο χρειάζεται να εχει υπολογιστη να κανει vpn (tunnel) νομιζω λεγεται?

Έχω εδώ και 3 χρόνια έναν NAS τις synology στον οποίο έχω σηκώσει VPN SERVER.. από το iPhone - iPad συνδέομαι στον server μου και περνώ την IP του σπιτιού μου και με βλέπει οτι είμαι κάτω από την σύνδεση στο σπίτι ανεξάρτητου παρόχου που θα συνδεθώ στην καφετέρια η σε σπίτι φίλου μέσω WiFi..

Τι upload έχεις στο σπίτι;

Δεν κάνει streaming από το σπίτι. Απλά μέσω vpn παίρνει ip από το σπίτι του και "ξεγελάει" τον πάροχο.
Θα μπορούσε και με dialup στο σπίτι να το κανείς

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

σωστά , αλλα αυτο χρειάζεται να εχει υπολογιστη να κανει vpn (tunnel) νομιζω λεγεται?

όχι υποχρεωτικά. Υπάρχουν routers που υποστηρίζουν το VPN always on

Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Δεν έχει σχέση το upload τις γραμμής όπως σου απάντησε ο xenistis

Σ' εμένα πάντως το φτωχό upload στο σπίτι με το cosmote tv περιορίζει σαφώς την ποιότητα του streaming.
Έχω φτιάξει vpn server με ένα asus 17n [modem router]. Ίσως αν η εφαρμογή ξεκινήσει με ip του σπιτιού με τη σύνδεση cosmote και στη συνέχεια μετά από αποσύνδεση και σύνδεση εκ νέου στο τοπικό δίκτυο να παίζει οκ. Το ίδιο πάντως επιτυγχάνεται αν κάνεις το δηλωμένο κινητό hotspot και ξεκινήσεις το cosmote tvgo μόνο για το αρχικό log in.

Last edited:
Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Σ' εμένα πάντως το φτωχό upload στο σπίτι με το cosmote tv περιορίζει σαφώς την ποιότητα του streaming.
Έχω φτιάξει vpn server με ένα asus 17n [modem router]. Ίσως αν η εφαρμογή ξεκινήσει με ip του σπιτιού με τη σύνδεση cosmote και στη συνέχεια μετά από αποσύνδεση και σύνδεση εκ νέου στο τοπικό δίκτυο να παίζει οκ. Το ίδιο πάντως επιτυγχάνεται αν κάνεις το δηλωμένο κινητό hotspot και ξεκινήσεις το cosmote tvgo μόνο για το αρχικό log in.

Εγω στην δουλεια μου εχω γραμμη 4mbps αλλα βαζω την ποιοτητα σε 480p και μεσω VPN δεν εχω καποιο προβλημα στο streaming.. Το ιδιο και στο replay Tv αλλα και στο Cosmote TV Plus

εγω παντως απο το update της εφαρμογης και μετα δεν μπορω πλεον να δω στο laptop φορτωνει ο player και δεν ανοιγει εικονα. στο κινητο βλεπω κανονικα αν μπορει καποιος να βοηθησει καλοδεχουμενος γιατι μου εχουν βγει τα ματια στο κινητο!!!

Re: Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

κανε επανεγκατασταση του πλαυερ εμενα ετσι εγινε

το εχω κανει φιλε μου τιποτα ομως κατι παιζει με το laptop μαλλον αλλα δεν ειμαι και τρελος κομπιουτερας!!!