Cosmote TV GO

Αυτο το πακετο μπορεις να το αγορασεις για να βλεπει μεσω οποιοδηποτε wifi? η ειναι αποκλειστικα για χρηση με δεδομενα κινητου?

Απ ότι έχω διαπιστώσει και με αυτό το πακέτο ισχύει ότι και γενικα. Δηλαδή αρκεί να μπεις πρώτα με δεδομένα, και μετά μπορείς να συνδεθείς είτε με άλλο wifi ή ακόμα και με δεδομένα άλλης κινητής εταιρίας.

Mπορείς να μπεις στο myinternet.cosmote.gr και να δεις το υπόλοιπο. Χρησιμοποιώ αυτή τη σελίδα για ελέγχω γενικότερα το υπόλοιπο των MByte μου μέσα στον μήνα. Προϋποθέτει βέβαια να είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία Cosmote My Internet που το θεωρώ must!
Ευχαριστώ, δεν την ήξερα την υπηρεσία. Δείχνει ότι έχω ενεργοποιημένη την υπηρεσία, αλλά δεν δείχνει το υπολοιπο.
44037d795281b309be09543bee7a2445.jpg

Ωπ....λαθος. Έχει αναλυτικα. Ευχαριστωωωωω
d8cc31389b9a9fdcf5f9395e382e3bab.jpg

Στην εφαρμογή πάντως δεν φαινονται.

Last edited:
Απαράδεκτη υπηρεσία.Προσπαθώ να δω τον αγώνα Μπεσικτάς - Ολυμπιακός αλλά ακούγεται μόνο φωνή η εικόνα έχει κολλήσει.

το εχω ξανα αναφερει. οταν εισαι σε διαφορετικο wifi και βλεπεις με το πακετο δεδομενων το οτεσπορτ1 δε μπορεις να το δεις. παιζει λιγο μετα κολλα και ακουγετε μονο η φωνη. προσφατα αρχισε να γινετε το ιδιο και με το οτεσπορτ2 . δεν μπορει να ειναι τυχαιο οι ιδιοι το κανουν. η γραμμη ειναι νοβα που εχω και χρησιμοποιω την υπηρεσια αγοραζωντας τα δεδομενα καθε μηνα. τα αλλα καναλια παιζουν κανονικα

Καλά κρασιά κύριοι. Αν είναι να βλέπουμε ότι θέλετε εσείς για να λειτουργεί η <<υπηρεσία>>, πείτε το μας να το ξέρουμε . Βάζω τα OTE Sports 1 και 2 και μέσα σε μισο λεπτό η εικόνα έχει κολλησει ενώ στο 3 πχ δεν κολλάει ποτέ. Καρατσεκαρισμενο μετά από πολλές απόπειρες , σε δίκτυο wifi άλλης εταιρείας , σε δύο συσκευές android tablet και κινητό . Για την ιστορία στο 1 live Liverpool - Everton , στο 2 live Ισπανικού πρωταθλήματος , και στο 3 Β' Γερμανίας. Άντε γεια ...

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Last edited:
Καλά κρασιά κύριοι. Αν είναι να βλέπουμε ότι θέλετε εσείς για να λειτουργεί η <<υπηρεσία>>, πείτε το μας να το ξέρουμε . Βάζω τα OTE Sports 1 και 2 και μέσα σε μισο λεπτό η εικόνα έχει κολλησει ενώ στο 3 πχ δεν κολλάει ποτέ. Καρατσεκαρισμενο μετά από πολλές απόπειρες , σε δίκτυο wifi άλλης εταιρείας , σε δύο συσκευές android tablet και κινητό . Για την ιστορία στο 1 live Liverpool - Everton , στο 2 live Ισπανικού πρωταθλήματος , και στο 3 Β' Γερμανίας. Άντε γεια ...

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπήκα απο περιέργεια για τα λεγόμενά σου. Έχεις δίκιο και σε μένα κολλάει, ιδιαίτερα στο cosmotesports2. Σε μένα παγώνει η εικόνα αλλά ο ήχος συνεχίζει να ακούγεται κανονικά.

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

2 δεν έβαλα ( ή για να πω την αλήθεια έβαλα για κανα 5λεπτο μετά το τέλος του ματς οποτε δεν το λογαριάζω), αλλα και γενικά ποτε δεν έχω παρατηρήσει κολλήματα στην ροη

συνεχεια το κανει αυτο. με το σπορ 1 το κανει μηνες .τωρα αρχισε με το και με ο σπορ2. σε οσους δε το κανει ειναι γιατι ειναι σε δικτυο οτε. πληρωνουμε καθε μηνα για δεδομενα και 2 καναλια σημαντικα δε παιζουν.τους χαιρεταω και εγω

Δεν είχα ασχοληθεί τόσο καιρό με το Cosmote TV GO, σήμερα είπα να δω αν μπορώ να τη χρησιμοποιήσω .

Προσπάθησα στον λογαριασμό που έχω στην Cosmote, δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη .
Κατέβασα την εφαρμογή για το tablet , έβαλα τους κωδικούς (κάπου διάβασα ότι βάζεις τους κωδικούς που έβαλα στο δέκτη )και μου βγάζει μήνυμα ότι συμπλήρωσα τις συσκευές , και πρέπει να κάνω διαχείρηξση συσκευών .
Τι κάνω λάθος ;

Δεν είχα ασχοληθεί τόσο καιρό με το Cosmote TV GO, σήμερα είπα να δω αν μπορώ να τη χρησιμοποιήσω .

Κατέβασα την εφαρμογή για το tablet , έβαλα τους κωδικούς (κάπου διάβασα ότι βάζεις τους κωδικούς που έβαλα στο δέκτη )και μου βγάζει μήνυμα ότι συμπλήρωσα τις συσκευές , και πρέπει να κάνω διαχείρηξση συσκευών .
Τι κάνω λάθος ;
Έχεις ήδη 2 συσκευές. Σβήνεις τη μία και κανεις καταγραφή την καινούργια.

Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Τι κάνω λάθος ;

Πρέπει να πάρεις τηλέφωνο στην CosmoteTV να σου ενεργοποίηση την υπηρεσία.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Πρέπει να πάρεις τηλέφωνο στην CosmoteTV να σου ενεργοποίηση την υπηρεσία.
Γίνεται μέσα από τη σελίδα της cosmote κανει λογαριασμό και κάνει τα πάντα από εκεί.

Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk