Ευχαριστώ, δεν την ήξερα την υπηρεσία. Δείχνει ότι έχω ενεργοποιημένη την υπηρεσία, αλλά δεν δείχνει το υπολοιπο.Mπορείς να μπεις στο myinternet.cosmote.gr και να δεις το υπόλοιπο. Χρησιμοποιώ αυτή τη σελίδα για ελέγχω γενικότερα το υπόλοιπο των MByte μου μέσα στον μήνα. Προϋποθέτει βέβαια να είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία Cosmote My Internet που το θεωρώ must!
Μπήκα απο περιέργεια για τα λεγόμενά σου. Έχεις δίκιο και σε μένα κολλάει, ιδιαίτερα στο cosmotesports2. Σε μένα παγώνει η εικόνα αλλά ο ήχος συνεχίζει να ακούγεται κανονικά.Καλά κρασιά κύριοι. Αν είναι να βλέπουμε ότι θέλετε εσείς για να λειτουργεί η <<υπηρεσία>>, πείτε το μας να το ξέρουμε . Βάζω τα OTE Sports 1 και 2 και μέσα σε μισο λεπτό η εικόνα έχει κολλησει ενώ στο 3 πχ δεν κολλάει ποτέ. Καρατσεκαρισμενο μετά από πολλές απόπειρες , σε δίκτυο wifi άλλης εταιρείας , σε δύο συσκευές android tablet και κινητό . Για την ιστορία στο 1 live Liverpool - Everton , στο 2 live Ισπανικού πρωταθλήματος , και στο 3 Β' Γερμανίας. Άντε γεια ...
Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχεις ήδη 2 συσκευές. Σβήνεις τη μία και κανεις καταγραφή την καινούργια.Δεν είχα ασχοληθεί τόσο καιρό με το Cosmote TV GO, σήμερα είπα να δω αν μπορώ να τη χρησιμοποιήσω .
Προσπάθησα στον λογαριασμό που έχω στην Cosmote, δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη .
Κατέβασα την εφαρμογή για το tablet , έβαλα τους κωδικούς (κάπου διάβασα ότι βάζεις τους κωδικούς που έβαλα στο δέκτη )και μου βγάζει μήνυμα ότι συμπλήρωσα τις συσκευές , και πρέπει να κάνω διαχείρηξση συσκευών .
Τι κάνω λάθος ;
Δεν είχα ασχοληθεί τόσο καιρό με το Cosmote TV GO, σήμερα είπα να δω αν μπορώ να τη χρησιμοποιήσω .
Προσπάθησα στον λογαριασμό που έχω στην Cosmote, δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη .
Κατέβασα την εφαρμογή για το tablet , έβαλα τους κωδικούς (κάπου διάβασα ότι βάζεις τους κωδικούς που έβαλα στο δέκτη )και μου βγάζει μήνυμα ότι συμπλήρωσα τις συσκευές , και πρέπει να κάνω διαχείρηξση συσκευών .
Τι κάνω λάθος ;
Γίνεται μέσα από τη σελίδα της cosmote κανει λογαριασμό και κάνει τα πάντα από εκεί.Πρέπει να πάρεις τηλέφωνο στην CosmoteTV να σου ενεργοποίηση την υπηρεσία.
Προσπάθησα από τη σελίδα , μου βγάζει πρόβλημα .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.